Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú, vazze! Meglesz az éjszakai program! De végre a képek is láthatók, nem error 404.
Asszem elszórakoztatom magam pár óra hosszat. Előre is hálás köszönet!
Fent van a PÉNTEKI videó is
Amugy DAWN!

Teló probára ajánlom azt a KEDVES kis szakaszt amit hazafelé ejtettünk útba:-))))))

Ha ott nem nyírod ki, akkor az már tartós lesz:-)
És akkor most a rugót is megnézték?
Olyanok vannak még....csak épp ez a gond......
http://vervarangy.extra.hu

Kész a csütörtök is.......
az valahogy úgy volt, hogy "békap....a f... hajó hanem" ?

"....a medve nem játék!"

ja a kép
Azért várom Bex képeit, mert ott is volt egy: Na vajon hol jártam? című
Mondjak egy mondatod amibe benne lesz a hajó és a béka is?

Ez sepcc hol készülhetett?
NA MERRE JÁRTAM BVIKTOR?

megsúgom.... ez a makett a CSÚCStoronyban van

Csak mindig akkor szerveződik valami, amikor épp versenyen vagyok vagy netán Brünnben...
A következőt viszont már belefirkantottam a naptáramba .
Egyébként meg nincs nekem bajom a tsöppet sportosabb motorozással sem, tekintve, hogy magam is bírom űzni a dolgot , de az más körülmények közé való, no .
A tesztet megejtheted a Mátrában is! Sőt, mire felérsz Erikék telkére, az is egy próba lesz!
Majd egyszer szervezek neked itt a környéken IGAZI vártúrát. Csak szigorúan gyalog megközelíthetőt. Olyasmi lesz, mint a Rám-szakadék.
Üdv!
Újra jó a hátsó "tagom"

Kárászyék elkezdtek másképp állni a dologhoz! A második rugóív mögött a fénytörés oka: Valszeg onnan vágták le a ház felső részét, majd egy külső menetes "anyával" szorították bele a szimeringet. Eddig, és a gyári, felülről préselve volt. Mégegyet húztam a rugóm (5-ig), de most, ha lenyomom, alig akar feljönni, nemhogy még "himbálódzna" (üresen).
Erik! A jövő héten egy kis szlovák endúró-túra? esetleg? Vinnék vkit (Nanó?), meg 3-4-5 dobozt is, tesztelésisleg? Még garis
Már láttam, sok-sok várbejárat, előtte egy sáskafejű GS! Meg néha egy-egy várbelső is, egyefene, elismerem.
Ezért kellene neked a magadfajtákkal (velünk ) motorozni járni!
totálisan igazad van!
He-he-he...
A gixer is bírta volna, de mégis mi a fenének téni a gázt? Két ződ csík = erdő az út mentén... na az nekem nem faxa.
Pöfivel meg aztán pláne jól néztem volna ki ...
Öcsisajt:-)

Nézd már meg a http://blue--speed.fw.hu gyüjteményt.......

Úgy 2004-től......
Dooorcsi!
Nekem csak aznap fájt, de akkor nagyon. Már azon gondolkoztam, hogy letáborozok a fűben és ott felejtem magam, mert megpusztulok ...
Te alig-alig voltál még BENN várban, mert mindig csak a mocit fényképezed le, háttérben a várral! Kivéve 1-2 alkalmat.
Na ott még fent nem voltam, csak a vár alatt......
Oda kellett volna gumipókozni magad a hátához! Nem bírta a gixxer? Az a banda mind őrült szpíderes.
Regéc
Valami front lehet Nekem 4napja fáj úgy a fejem, hogy élni is alig van erőm Inkább csak alszom egész nap, már ha tehetem