Ha nem titkos lehet itt is.
Kérte az ember, hogy majd adjam meg a neveteket és a telefonszámotokat (Lakcim...azt majd ti telefonba megadjátok ha akarjátok.) Majd fel fog hívni titeket valami biztosítási ügy-intézője. (Valószínűleg ö is.)
Majd biztos mondja nektek is, felajánlót egy meghívást is a szállodájába. (Bár engem nem ez motivál...)
Ja! A fogyasztás elég rurvára sikerült néha... 13. De szépen megdolgozik a bengáért. Vissza ültem a kis 1000emre és hand volt, a ford.szám mérő egész jól mozgott, de a gép nem akart annyira menni. Nem örültem neki, de ez van. Ez sem gyenge csak nem olyan erős, int a busa. Mindent szét lehet hajtani! Szerintem..
Igy én is jártam! Mikor visszaültem a kisebbre olyan volt mintha traktort akasztottak volna mögém
És avicc hogy találsz olyan hayát ami nincs széthajtva (szétlehet ?) alig többért mint egy ujszerü GS vagy fiatal Bandit. Más kérdés hogy a megvételen kivül minden más (is) drága hozzá:gumi, kw-adó, fogyi stb
Teljesen egyet értek... Hétvégén volt nálam egy hayabusa. Mentem vele néhány kilómétert , na jó, annál azért többet. Nagyon jó volt vele menni. Nagyon erős. Mikor vissza ültem az enyémre, a hang tetszett, de azért vmi hiányzott a gépből. Mivel nagyon sok a pénzem, ezért nem veszem meg.
Így van, mindig több kell! De, ha nem kéne, még most is a fán ennénk a banánt, Ez az ember alaptulajdonsága. Hogy jó-e, avagy rossz, azon meg lehet vitatkozni. És az olcsóságról írottakkal is egyet kell értsek.
Ki lehet nőni, ja, mert az ember mindig nagyobb teljesitményre vágyik. De a nagyobb motorral a sokoldaluságából is elvesztesz (városi közlejedés stb) és ugye ilyen olcsón fenntartható motorod se lesz többé: kisebb fogyasztás, kevesebb gumi, olcsobb szerviz.A nagyon inkább meggondolom mikor hová megyek vele. Nem tudom a DL-t, de pl az én 1000-es sportmotorom se nehezebb, Ezt onnan tudom hogy kicsit felfelé kell tolnom a garázsból hát nincs különbség a kettő között (de papiron se nagyon)
Hol jártam Kedden?
Egy könnyü kérdés, hol jártam vasárnap?
06203143005
A többiek úgy is tudják!
de én bizonytalan vagyok az msn-en mint a kutya vacsorája!
Kérte az ember, hogy majd adjam meg a neveteket és a telefonszámotokat (Lakcim...azt majd ti telefonba megadjátok ha akarjátok.) Majd fel fog hívni titeket valami biztosítási ügy-intézője. (Valószínűleg ö is.)
Majd biztos mondja nektek is, felajánlót egy meghívást is a szállodájába. (Bár engem nem ez motivál...)
Roland
Nekem nincs msn-em,de itt minden nap olvasgatok,itt üzenhetsz.
vagy tel. számot tudok adni.
Sziasztok.
Tudnátok nekem adni egy MSN elérhetőséget?
És Kb. mikor lesztek fent rajta.
És avicc hogy találsz olyan hayát ami nincs széthajtva (szétlehet ?) alig többért mint egy ujszerü GS vagy fiatal Bandit. Más kérdés hogy a megvételen kivül minden más (is) drága hozzá:gumi, kw-adó, fogyi stb
Rendben megmondom neki. Lehet, hogy nem kell menni de ha mégis akkor szolok.
Rendben megmondom neki. Lehet, hogy nem kell menni de ha mégis akkor szolok.