Hááát, kicsit vegyesre sikerült...
A csapat eleje lenyomta a Tátra GP-t, nem kimondottan túratempóban tolták és így kb 4 részre szakadt a banda délutánra, az egyik mi voltunk Ádámmal . Ez még nem is lett volna gond, de olyan migrénes fejgörcseim voltak, hogy volt, amikor, már majdnemhogy csak feküdtem szegény drágám hátán és a bukósisak alatt valahogy így néztem ki: . Estére jobban lettem, fél tízre értünk haza.
Szóval az útvonal sztem kiváló, a táj gyönyörű - leszámítva azt a pár szerencsétlen letarolt lankát a Tátra lábánál, nagyon durva lehetett az a szél .
Nagyjából hirtelenjében így tudom összesüríteni .
Meg leszedik a szelepfedelet, mert néha olyan a hangja mintha a kertimanó bemászott volna, és belül kalapálna valamit.
De most kiszedik onnét a ki g*nyót.
Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen hangérzékeny, mert mindenki azt mondja, hogy szép hangja van. A baj csak az, hogy az igazán fura hangot csak akkor produkálja amikor én hallom egyedül.
Én meg a 3ker-ben melózom, mostanában hol Szigetszentmiklósról, hogy meg Szentendréről ingázva. A pólókat a főÖrdög pénteken kézbesíti, így hétfőtől a csomagtartómban fogom hurcolni
A csapat eleje lenyomta a Tátra GP-t, nem kimondottan túratempóban tolták és így kb 4 részre szakadt a banda délutánra, az egyik mi voltunk Ádámmal . Ez még nem is lett volna gond, de olyan migrénes fejgörcseim voltak, hogy volt, amikor, már majdnemhogy csak feküdtem szegény drágám hátán és a bukósisak alatt valahogy így néztem ki: . Estére jobban lettem, fél tízre értünk haza.
Szóval az útvonal sztem kiváló, a táj gyönyörű - leszámítva azt a pár szerencsétlen letarolt lankát a Tátra lábánál, nagyon durva lehetett az a szél .
Nagyjából hirtelenjében így tudom összesüríteni .