-Blue_Devil, ElDiablo az ördög.
Lenne egy nagy kérdésem. Még anno feldobot itt valaki valami internet címet, amin ki lehet keresni mindent a GS-hez./Metszet rajzok ilyesmik.../.
Én úgy emlékszem mintha te vagy Teddy lett volna de már nem emlékszem pontosan, vagy talán mindketten.
Na, ez örömhír! Egyrészt mert talán van remény, hogy valaha normális ország leszünk; másrészt meg azért, mert így nem beszéltem én sem hülyeséget.
De a lényeg, hogy rendben van a gép!
Már válaszoltam.
Nem olyan veszélyes. Van itt banditon 35-ér is, és nagyon kellemes hangja van. Csináltatott, és a mester azt mondta, hogy GS-re tud a legszebb hangot varázsolni. Hiába, a sorkettő...!
Szia,
köszi, remélem sikerül olyan motort kifognom, amin már van. De ha nem lenne, akkor várok az itteni arcok tanácsaira.:-)
(ahogy elnéztem, rohadt drága mulatság...)
Szia!
Kicsit várnod kell, mert kevés embernek van sportdobja, azoknak is jobbára már nem a GS-en, de ők most nincsenek itt, úgy látom. Remélhetőleg majd idővel befutnak, és szolgálnak némi infóval.
Drágáim köszönöm a szorítást, de nem volt elég:-( Elkaszáltak 1 pont kellett volna még. Tele volt minden vezetéshez köze nem lévő kérdéssel. Na mingye majd talán legközelebb. Már majdnem az autós jogsim is visszaadtam magamtól
Kipufogó tuning lehetőségek érdekelnének engem. Suzuki GS 500-ast fogok venni, de ha nincsen a drágaságon sportdob, akkor ésszerű áron rakatnék majd fel rá, Budapesten.
Hápi,
ez nem nálad van, hanem egyszer valahová beléptél az MSN azonosítóddal, ott letárolták, és innentől kedzve úgy csinál, mintha te küldenél valamit a listádon szereplőknek. Egy megoldás van, lecserélni az MSN azonosítódat (előtte a kontaktlistát mentsd le, majd ha megvan a csere, akkor visszatöltés), majd NE add meg semmilyen gyanús helyen az azonosítódat. Általában úgy fertőz, hogy megnyílik egy ablak, ahol egy a listádon szereplőtől kapsz csak egy linket, semmi mást, na ezekre nem szabad rámenni.
Van valami k.va vírusom! Az MSN-en küldözgeti magát, nem tudok senkivel sem beszélni, mert nem nyitja meg az ablakot. Egy csomó írtóval probálkoztam ( AVG, AVAST, NOD32 stb.) Semmit sem találtak!
Mi a f.szt csináljak?
Felhasználó: JJ
Betöltés...
Személyes adatok
felhasználónév: JJ
nevem: Nyéki József
életkor: 33
körzetem (lakhely): Szigetszentmiklós
jelenlegi motorom: GSF650S K6
háziállat: néhány pók a sarokban
így lettem motoros: 89-ben vizsgáztam és a fater kéziváltós Komárját kezdtem hajtani
egyéb közölnivalók, legjobb köridők, eredmények, MSN, ICQ, stb.: www.aquincumracing.hu
-Blue_Devil, ElDiablo az ördög.
Lenne egy nagy kérdésem. Még anno feldobot itt valaki valami internet címet, amin ki lehet keresni mindent a GS-hez./Metszet rajzok ilyesmik.../.
Én úgy emlékszem mintha te vagy Teddy lett volna de már nem emlékszem pontosan, vagy talán mindketten.
De a lényeg, hogy rendben van a gép!
Már válaszoltam.
vasárnap hozd magaddal.....a pumpát is, hiszen 8k-t megér egy deffekt esetén
köszi, remélem sikerül olyan motort kifognom, amin már van. De ha nem lenne, akkor várok az itteni arcok tanácsaira.:-)
(ahogy elnéztem, rohadt drága mulatság...)
Vigaszul egy kis népi bölcselet: Elég egy nagy tál babba egy kiskanál szar!
Máskor tessék komolyabban felkészülni!
Kicsit várnod kell, mert kevés embernek van sportdobja, azoknak is jobbára már nem a GS-en, de ők most nincsenek itt, úgy látom. Remélhetőleg majd idővel befutnak, és szolgálnak némi infóval.
Contacts
Save instant messaging contacts
majd visszafelé ugyanitt, mikor már az új címeddel léptél be:
Import instant messaging contacts
De, hogy másoljam át a partnereket?
Kipufogó tuning lehetőségek érdekelnének engem. Suzuki GS 500-ast fogok venni, de ha nincsen a drágaságon sportdob, akkor ésszerű áron rakatnék majd fel rá, Budapesten.
kacsinka: nekem is ezt csinálta. azóta sem okés (bár nem vagyok nagy spíler a témában) inkább be sem kapcsolom az msn-t. emiatt morogtál múltkor...
ez nem nálad van, hanem egyszer valahová beléptél az MSN azonosítóddal, ott letárolták, és innentől kedzve úgy csinál, mintha te küldenél valamit a listádon szereplőknek. Egy megoldás van, lecserélni az MSN azonosítódat (előtte a kontaktlistát mentsd le, majd ha megvan a csere, akkor visszatöltés), majd NE add meg semmilyen gyanús helyen az azonosítódat. Általában úgy fertőz, hogy megnyílik egy ablak, ahol egy a listádon szereplőtől kapsz csak egy linket, semmi mást, na ezekre nem szabad rámenni.
nekem hozzad légyszi a Lengyelekhez
Köszi
Van valami k.va vírusom! Az MSN-en küldözgeti magát, nem tudok senkivel sem beszélni, mert nem nyitja meg az ablakot. Egy csomó írtóval probálkoztam ( AVG, AVAST, NOD32 stb.) Semmit sem találtak!
Mi a f.szt csináljak?
akkor mégsem moderálták ki :-)
Felhasználó: JJ
Betöltés...
Személyes adatok
felhasználónév: JJ
nevem: Nyéki József
életkor: 33
körzetem (lakhely): Szigetszentmiklós
jelenlegi motorom: GSF650S K6
háziállat: néhány pók a sarokban
így lettem motoros: 89-ben vizsgáztam és a fater kéziváltós Komárját kezdtem hajtani
egyéb közölnivalók, legjobb köridők, eredmények, MSN, ICQ, stb.: www.aquincumracing.hu
nekem 2db kellene, ha még nem késtem le
Thx