Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt azért megnéztem volna!

A lemgyel túrára készülve töröm az új topánkámat
Hawki!

mennyi pénzt kaptál a keewaytől ezért a beszámolóért stukába?
Már már annyira pozitiv az írásod hogy kedvem támadna rohani és venni egyet.

Pöttyke.....
Nem voltam mert elakpott a negyedéves depresszióhullám a csekkeim láttán.....tegnap este még a lengyel túrát is lemondtam......de azóta elfolyt pár millió köbmézter víz a Dunán és bár nem az eredeti feelinggel, de akkor is bevállalom.......
Szóval nem nagyon kivánkoztam senkivel komunikálni........ilyenkor pedig a legegyszerűbb a full kikapcsolás (pc, teló, agy)
Ja !
És elfelejtettem mondani,hogy mikor először elindultam vele a lábam a hátsó lábtartóra raktam ,mire rá jöttem hogy ez csopi
Hi mindenkinek
esSO
Először előrelátó voltam és lazább cucban voltam . Bíztos orgazmusig tartó röhögés fogta volna el egy két embert,ha full cucban nyomtam volna!, Másodszor meg hihetetlen jó indulatú a gép . Gondolkodtam hogy az üvegtigris előtt lévő kanyarban megkarcintom a lábtartóval aszfaltott,de mégis csak zsír új a gép. Szépen 70-80-al haza hoztam és simán halkan durozsolt Mondjuk a kanyarokat is ennyivel vettem , megjegyzem eltünt a majrécsík Egy két hvcs-t ellehetne kapni a kanyarokban vele. Sajana az összeszerelésen azért van mit javítani ,de egy kis törödéssel összeségében egész jó kis tanulómotor. És hát lehet hogy nem egy erőgép,de a V2-es bloknak a nyomatéka azért előjön. Alig kell csattogtatni a váltót, ami egyébként puhán simán müködik.A fék nagyon jó a gép tulajdonságaihoz, mondhatnám teljesen elég.Nem tudnám meg mondani most még hogy bejáratás után mire lesz képes a gép! Szerintem durván vissza van fojtva így gyári állapotban,szóval biztos lehet benne valami okosságot találni hogy az utazója megfelelő legyen. Nekem tetszik a kis vas,de egy két dolgot átalakítanék rajta.,és így is ennyi pénzt szerintem megér.
Ahogy jobban elnézem a gépet, nem irigyellek. Erre több kiló krómpasztát kell elsubickolni évente!
Akkor itt is gratulálok!

Olyan kép nem készült, amin Hawk full szpíderes bőrcuccban nyomja a csopin?
Jaaa is mivel itt egyszerűbb feltenni a képet mert hogy messziről jött ember bármit mondhat, az itthon levő új mocim tessék
Blue próbáltalak ma egy csomószor hívni, csörgess meg ha elérhetővé válsz és elmondom a tutit a lábadra:-)
A 28-dikai indulás már rég ki van találva! Ma a jóidőt is megrendeltem. Csütörtöktöl napsütés.
A telóval a múlt hétvégén Siófokon áztattam...
A pumpát a szomszéd szerzi vmi csepeli nagykerből öccáér.
Lehet h nem találkozunk, hacsak nem jársz Sirokon.
A 28-i indulást találjátok addig ki
Helló mindenki!

Nincs valakinek véletlen airbrush pisztolya, komreszorral?
mié?
Már csak ott találkozunk?
Hogy üzemel a teló?
vagy azt se teszteled az eső miatt?
Én mentem a héten vagy öccázat!
Esett a héten az ESŐ!
És papírkutya a szomszédom! Hétfőn megy a Kaminoba esőruháért. Elvileg hétfő este a kezembe, de Krakkóban mindenképp nálad!
Ja, alaplap, proci, táp, videokártya, router,modem.
Nekem kifizette az utolsó fillérig a biztosító. A szervíz kiállította a javítási számlát, ehhez csak csatolnom kellet a hibás alkatrészeket, és 2 nap múlva utaltak.
Ráadásul jobb és gyorsabb lett a gépem, mert olyan ósdi alkatrészek már nincsenek is!
És mi újság a pumpával?
Előjegyezve

dawntez: Nekem jópár éve volt ilyen balhém. Még vmi családi netes gép volt amin alaplap elfolyt a viharba. Szervízbe elvittem ott mondták h annyira spec a cucc h Hollandiából kell hozzá alaplap. Azt mondjuk biztosító kifizette szépen Aki köt biztosítást házra, annak jótanács. Kutyát, számítógépet és egyéb ilyen értékeket is vetessen bele.
Skacok.....

Lengyel topic
100-ból egy egyedi rendszám:ogab-1
Ja! és a mai poén!
Felhív a "kárszakértő" (mint én az atomfizikához, vagy az idegpályák neuronjainak közlekedési lámpával való irányításához )!
-Elvitte-e a szgépet szervízbe?
-Nem! Minek? Gallyra ment.
-Hát mert lehet azt javítani!
-
-Hja..... Hogyan tovább?
-Szervízbe el, a JAVÍTÁSRÓL (miről?) számlát kérünk!
-Igen. És ha nem javítható?
-Akkor a javíthatatlanságról, jegyzőkönyvet kérek. Majd hívjon, hogy hová kell behozni a jkv-t és az alkatrészeket vizsgálatra.
-Akkor minek a jkv?
-Mert így szabályos!
-Brrrr

Szal elvittem az alaplapot, a procit, a videókártyát és a tápot egy szervízbe, ahol 5e pénzért kapok JEGYZŐKÖNYVET! (Bocs Tibkin! tényleg nem jutottál eszembe)

Hétfőn lesz jkv-m, aztán beborítom a szemetet a biztosítóhoz, és imádkozom h milyen kárösszeget állapítanak meg. Kb ugyanilyet beszerezni 60e pénz, de már vagyok annyira pesszimista hogy ha adnak 20-30-t (az ötezres bevizsgáláson felül) talált pénznek fogom fel. Na ÍGY rabolják le a rendszeresen fizető állampolgárt. Bárcsak nem így lenne.
Na ezért nem lesz "normális" gépem (én ezzel néha pénzt is kerestem) szeptemberig, szerintem
baby!

annyit tudok hogy a szám címe DAM2008-10.mp3

a fileba ilyen infó van:

Tracklist:
01 - Peat Jr. & Fernando - Akarom még (Prince Deejays 60's Klubb! Mix)
02 - Arnie B - Another Story (Groove Coverage Remix)
03 - Cascada - Because The Night (The Hitmen Mix)
04 - Toby and Freda - Maybe (Daniel R 2008 Remix)
05 - Dance4Ever - Egy gondolat (Club Mix)
06 - Szatmári feat. Jucus - Táncol a nyár (Fernando Remix)
07 - Dj.Tomuca feat. Veron - Neked adom (Dj.Deka Remix)
08 - Crazy Kidz feat. Nensi - Admiral Sound (Plasticboy Jamp! Traxx Mixx)
09 - Blogbusters - Forever Young (Bazzpitchers Remix)
10 - 6T2 - The Shalala Song (Ic3m4n Remix)
11 - Re-Flex - Ghost Of The Machine (Tom Mountain Daylight Mix)
12 - Peat Jr. & Fernando feat. Csilla - Itt A Nyár '08 (The Russian Trackerz! Summer Club Mix)
13 - Náksi vs Brunner - Gyere Velem '08 (Dancefloor Devils Remix)
Ha megérkeznek SZÓLJ! mármint a 100db
Azért, ehhez egy nagyon-nagyon összeszokott csapatnak kell lenni, és nem 2 havonta 1napot gyakorolni. Bár ha kapnánk mondjuk 100új FJR-t, hogy szépen mutassunk szerintem előbb-utóbb mindenki megtanulná

Amúgy az előző hszt csak viccnek szántam
nem hiszem h találsz ennyi "vállalkozó" szelleműt!
Én legalább 3-5 motort törnék össze a sajátomon kívül
Szép estét mindenkinek!
A jó hír: Megjött a keloba defektjavító készlet!
A rossz: Feljebb ment az ára 100 forinttal! (1690)

Blue: A tiédet megvettem, remélem ennyi áremelés belefér!

Ja és a MÉGJOBB!
SZABIN VAGYOK! (le sem merem írni meddig)