Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Niki kérdezi, hogy nem kell-e vkinek 5 l-es heineken partihprdó 2000-ért.

lehet, h moderálnak...
Nem értem én ezt, ha megnézem a megadott adataimat, ott minden látszik, ha egyszerűen bábökök a nevemre, akkor meg azt mondja, hogy nem adott meg adatokat

Feladtam, de asszem nem feltétlenül kell hosszas bemutatkozást írnom :-)
Szerintem inkább Te!
tudom, hogy lapulsz...
nézném, de nincs mit.
Én mindig itt vtam, legfeljebb nem írtam.
Nyuszi,
kérésed parancs, kitöltögettem :-)
én ezt találtam. nem tudom mire jó az, hogy motoros baleseteket szed össze valaki. De legalább elég sok infóval szolgál, hogy kizárható legyen 1-2 "kolléga", barát.
név nélkül és arc nélkül nem "illik" ide irogatni! tessék szépen kitölteni az adatlapodat!
te itt? namááá, hogy mindenki idetalál...
Akkor király!
Szia!
Kárászy felújította 3 nap 10e pénz 1év gari
Heló dawntez!

Sikerült megorvosolni a h.lengéscsillapítódat?
Üdv Mindenkinek!
Megjött a pumpa is, de: sajna 800 pénz!
Így: Teddy, Erik, Blue, Hawk szóljatok ha mégsem kell ennyiért. Ja és Blue 1690 a defikészlet, de ezt már írtam

Hbali (szintén rajtam keresztül, sőt igazából az enyémet vitte el) Megúszta 2090-ből

Szóval kiét vigyem lengyelhonba?
Nyuszi, Teddy köszönöm szépen!
Ééééés odafigyelünk
Ennyit írnak róla.
baleset
Békéscsaba.... már otthon sem lehet bizotnságban az ember... apám állt ezen baleset miatt hazafelé tartván, a Nyuszi által olvasott verzió áll a legközelebb a dologhoz ...
Szóra sem érdemes, hiszen csak együtt gurultunk le a hegyről.

Furcsa állat ez az új Gixxer, ismét megbizonyosodtam róla, hogy nem nekem való, de naggggyyyon jól néz ki!
Nekem nem wifim van, hanem mobilnetem
Mi bajod van? Nekem rendes drótos van, azt is bele lehet dugnyi, nem? Dorinak van olyan, de itt naon kevés a jel, naon lassú.
Danik!

"Figyejjjjoda, micsináááász...!"

Az Isten éltessen sokáig benneteket!
esso

van neked wifid?
Mert akkor vinném a lapostetümet
D@n, drDani!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk nektek!

:nyusz&zs
mocim 3,47-es fogyasztást produkált a hétvégén.... igazodtunk Zsófi 125-ének tempójához, így sikerült a rekord felállítása.

szép napot mindenkinek