Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MEGY A DRUKK!
hali!

Ez a baleset éjjel történt, és nem voltak kivilágítva a gyalagosok, akik közül az egyik a biciklijét tolta. a motoros haladási irányával megegyezően sétáltak, amikor a motoros elkapta őket. az egyik gyalogos, és a mocis halt meg. a másik gyalogos 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. ...olvastam valamelyik híroldalon tegnap este....
Hajráááá
Termszetesen két "tyével".
Drukk-drukk Pötykének!
Ügyesen.
Sziasztok, Jó reggelt!

Ma megyek vizsgázni kreszből:-( SSszzzoorrríííttttsssaaatttookkkk!
Ja, és Darázsról jut eszembe!
Ha előbb jössz, itt is gépezhetsz. Van egy, az enyémnél nagyobb teljesítményű gépem, azt kellene átcseréni. Nyilván nem a drótok átdugdosása a gond, mert azért azt én is meg tudnám csinálni, hanem használt a gép, tehát törölni kellene rajta, meg esetleg 1-2 dolgot telepíteni.
Lehet hogy tényleg hamarabb megleplek:-)

Tedd azt! Tolj ki velem!
Mondom, én csütörtök reggel felviszem az ismerőst Pestre, kb du 3-ra hazaérek - legkésőbb, sztem. Onnantól tényleg nekem is csak a készülődés marad. Ha előbb jössz, örömmel várlak!
Azaz még marad egy olajcserém, mert most kb 500 km hiányzik a 12ezerhez. Ez nagyon megterhelő, mert beletelik talán még 30 percbe is.

Most pedig söpörj haza, mert letelt a munkaidőd!
:-) nyerő helyzetbe kerülhetsz:-))))

A lényeg?
Én ma (már ugye hétfő van) lnyomok még egy éjszakát.........
Kedden reggel végzek.........elugrok venni olajat, meg bevásárolok a csajoknak..........
Valamikor délután átgurulok Lacházára a csimáért......meg ha otthon van Darázs akkor befejezni a PC-t....
Szerdán 13:00-kor van egy találkám az újságíróval
ergo tudomásom szerint Csütörtök ébredéstől nekem nincs programom - max annyi hogy bepakolok ami kb 1 óra...........

Szóval értelezünk:-))))
Lehet hogy tényleg hamarabb megleplek:-)
Te választasz! Esetleg egy kis fóliás husival tudnálak befolyásolni.....!
No, faxa! Ő ajánlotta fel, hogy ma dután leszállítja. Így bízz másra vmit!
Változott a program. Kedden megyünk Kakucsra. A többi az marad. Tehát a délutáni körbe.
Hát akkor lehet..........................hogy nem vasárnap reggel megyek.
De erre még alszok párat
?

Na ide nem jöttek - vagyis az van amit Goliattal megbeszéltem......
Én megyek érte ha minden igaz KEDDEN
Nem GS órát találtam! hanem órákat....... pl EL250...stb

Amugy Lakihegyi.....stb.

google-ba ird be hogy MOTORBONTÓ
22:45 Eurosport
Akkor azért szirénáztak itt a mentőautók.
Egyébként én nemis szivesen megyek ilyenkor a mátrába, mert ilyenkor hétvégén általában barmok gyülekezője szokott ott lenni. Egyébként meg akkor szemerkélt az esső, mikor ez történhetett, de hogy ilyenkor sem vesznek vissza a tempóból. Csak az a baj, hogy már nem első eset, hogy egy normálatlan másik két szembejővő motorost elkaszál.
Nem mondták a részleteket.
De az egyik Békéscsaba mellett történt. Durva: 2 biciklis, a moci meg betárazta őket hátulról. Itt sem mondott semmit a rádió. Este volt, vagy nappal? Ki voltak világítva a kerósok, vagy sem... minden esetre itt hárman haltak.
Szóval, kemény volt a weekend. Jövő héten biztosan lesz riport valamelyik kereskedelmi adón.
Tuti 100 le feletti sportmotorral 25 évnél fiatalabbak. Igy szokott lenni 98%-ban
Uhhhh.
Ma a rádió ettől volt hangos. "Halálmotorok" az utakon... 5 balaestből háromnál volt kint a mentőhelikopter. 4 halott.
Nem vagyok meggyőződve, hogy a mocisok vétlenek voltak. De ez sok volt erre a hétvégére.

Ahogy mondod!
Óvatosan, otthon várnak!
A szmájli tévedés!
A rohadt életbe! Mindig vannak normálatlan emberek!
Csak óvatosan!

Négyen sérültek meg három motoros balesetében vasárnap a kora esti órákban Heves megyében, a 24-es számú úton - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A 24-es főút mátrai szakaszán, Sástó felett történt a baleset. Egy motoros nem az út- és a látási viszonyoknak megfelelően vezette járművét, és frontálisan összeütközött két másik motorossal A balesetben hárman életveszélyesen sérültek meg, egyiküket mentőhelikopter vitte kórházba. Egy ember súlyosan sérült meg, a helyszínelés jelenleg is tart, a 24-es út ezen szakaszát lezárták a forgalom elöl.

Melyik nap?
Dani, ha véletlenül még "számítanál" arra, hogy csatlakozom akkor most szólok, hogy kicsit túlszerveztem magam, most kihagyom a lehetőséget, mindenesetre köszönöm a lehetőséget, remélem következő alkalommal összejön a dolog
Nemnem! Már sztem azóta oda is értek!
Én most dolgozom, hétfő reggel végzek, és onnantól Hawaj! Csütörtökön megyek Pestre egy ismerőssel, de ennyi a heti dolgom. Plusz az útra való felkészülés.