Sziasztok!
Ma meg volt az első motorozásom:-) Igaz csak itt az utcába oda vissza pár kör, de földúton, egyedül mentem vele. Nagyon jóóóóó vvvooollltttttt:-)
Halihó!
Vettem fluoreszkáló porfestéket, ezt bele kell keverni lakkba, és lehet felvinni. Bukót, motort akarok festeni vele.
Tök tuti, hogy sötétben világítok majd, mint valami jelzőrakéta.
Ja egyébbként köszi, de úgy döntöttem, hogy veszek egy airbrush pisztolyt (4000.-) KOXI haveromak meg van kompreszora!
Ezt a polgárdiban lévő motorbontós hirdeti.Meg van a telefonszáma,de csak otthon.Ha este haza megyek akkor megkeresem. Én féktárcsát vettem tőle a TDM-re, nagyon korrekt srác.
Üdv!
GS-hez keresek bal oldali kormánycsutkát mindennel(kapcsoló, kuplungkonzol), első lámpát és műszerfalat. Ha tudtok bontottat légyszi jelezzétek. Köszönöm. Robee
Hát ha lúd legyen kövér.......ha van vennél nekem egy 45-öst ennyiért?
Esőcuccot nem láttam!
Ma meg volt az első motorozásom:-) Igaz csak itt az utcába oda vissza pár kör, de földúton, egyedül mentem vele. Nagyon jóóóóó vvvooollltttttt:-)
Ezt csináltam a múltkor esSOnál, csak nem dzsuváztam így össze mindent.
Vettem fluoreszkáló porfestéket, ezt bele kell keverni lakkba, és lehet felvinni. Bukót, motort akarok festeni vele.
Tök tuti, hogy sötétben világítok majd, mint valami jelzőrakéta.
Ja egyébbként köszi, de úgy döntöttem, hogy veszek egy airbrush pisztolyt (4000.-) KOXI haveromak meg van kompreszora!
csak nem pénteken vetted
láccódott egy fekete DéeL a lidli előtt
megvan már az FTP?
tegnap mit csináltam?
http://kep.tar.hu/blue-diablo1...
Legutóbb a fehérvári LIDL-be még volt 45-ös csimma.
Mihez kell?
Én arra vadászok
Ugyan az a szűrő, csak nincs rajt TATA embléma, 3-4000 forint!
Kellene az elérhetősége neki, de nem vok regisztrálva és nem találok mail címet. Hogyan keressem vagy hol?
GS-hez keresek bal oldali kormánycsutkát mindennel(kapcsoló, kuplungkonzol), első lámpát és műszerfalat. Ha tudtok bontottat légyszi jelezzétek. Köszönöm. Robee