Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK, beszaladok, és visszajelzek! Ma.
Czukor vagy!
OK, ha ott vagyok hívlak ha van. Ha valakine még valami akkor csörögjetek rám mert már nem leszek gépközelbe.
Esetleg ha kapnál még tanktáskát!
38-as is van a csizmából vagy csak nagyméretek? Ma elmegyek megnézek akkor pár lidlit útközben. Ha valakinek kell valami vagy nézzek valamit szóljat.
Tibkin mester meg is nézte, de csak 42-es volt.

Hát ha lúd legyen kövér.......ha van vennél nekem egy 45-öst ennyiért?
Így igaz!
De! És ménem jötté oda?
De van! 42, 44, 45 a választék. A múltkor valakivel hozattál, nem? Ha nem, én nagyon szívesen megveszem neked.

Esőcuccot nem láttam!
Sziasztok!
Ma meg volt az első motorozásom:-) Igaz csak itt az utcába oda vissza pár kör, de földúton, egyedül mentem vele. Nagyon jóóóóó vvvooollltttttt:-)
Ujjgyakorlat!
Ezt csináltam a múltkor esSOnál, csak nem dzsuváztam így össze mindent.
Halihó!
Vettem fluoreszkáló porfestéket, ezt bele kell keverni lakkba, és lehet felvinni. Bukót, motort akarok festeni vele.
Tök tuti, hogy sötétben világítok majd, mint valami jelzőrakéta.

Ja egyébbként köszi, de úgy döntöttem, hogy veszek egy airbrush pisztolyt (4000.-) KOXI haveromak meg van kompreszora!
szeva

csak nem pénteken vetted

láccódott egy fekete DéeL a lidli előtt
Még nincs. Annyira nem fontos. Ha valaki kiváncsi a képekre majd eljön és megmutogatom neki. Így legalább tudom kommentálni is.
KUcsiiiiii

megvan már az FTP?

tegnap mit csináltam?
http://kep.tar.hu/blue-diablo1...
Ez nagyon jó csizma, én teszteltem és tényleg vízálló.
Legutóbb a fehérvári LIDL-be még volt 45-ös csimma.
Gratulálok a mocihoz. Szép. Legyen sok közös örömötök
Makettezéshez használt pisztoly homemade kompresszorral?
Mihez kell?
45ös nincs?

Én arra vadászok
Esőruha is volt a csizma mellett? Kellene...
Már én is készülök! Vettem egy lidlis csimmát 4995-ért. Ennyiért már nem bírtam otthagyni!
A TATA terepjáróhoz a gyári szűrő 8-9000 forint.
Ugyan az a szűrő, csak nincs rajt TATA embléma, 3-4000 forint!
Ezt a polgárdiban lévő motorbontós hirdeti.Meg van a telefonszáma,de csak otthon.Ha este haza megyek akkor megkeresem. Én féktárcsát vettem tőle a TDM-re, nagyon korrekt srác.
http://teszvesz.hu/item3979940...

Kellene az elérhetősége neki, de nem vok regisztrálva és nem találok mail címet. Hogyan keressem vagy hol?
Üdv!
GS-hez keresek bal oldali kormánycsutkát mindennel(kapcsoló, kuplungkonzol), első lámpát és műszerfalat. Ha tudtok bontottat légyszi jelezzétek. Köszönöm. Robee