Gyagya! Persze, hogy gyere! Tőlem már akár pénteken is jöhetsz .
Csak arra gondoltam, hogy esetleg nem ártana betörni. Ezért hiába húzódozol, azért is elküldöm egy önként vállalkozóval! Házhoz lesz szállítva!
sziasztok nekem kellene 1 gs 500 hoz kilométer óra ! Használt is érdekel 2008 as modellhez:):):):)
Aki tud segíteni légyszi írjon mert nagyon kéne előre is köszönöm szépen további jó napot:)sziasztok!
Ez a gyári tükör amúgy szerintem a legrondább alkatrész a motoron. Ráadásul semmit sem lehet benne látni. Nekem a bal oldali csutkán az eséskor minden horzsolódott tört viszont a tükrön egy karc sincs
Kérdezném (mégegyszer), hátha valaki lecserélte a gyári (króm) tükröt a Gs-en, és akad neki belőle, nem-e adja el? (ezt jól megfogalmaztam )
Vagy tudtok helyette ajánlani valamit elfogadható áron? (persze akkor már 2 db kellene beleőle)
Tegnap jót szereltem. A TL kuplungjának a felső munkahengerét kellett kitisztínani, mert már majdnem olyan dzsuvás volt, mi Blue bojlere. Konkrétan már nem működött normálisan. De jó lett. Vmikor 1/2 23kor fejeztem be a szerelést.
Ma is ki kell próbálnom, h jó e még!
(? mi kerül ebbe 20-ba?)
NO!
Akinek kell egy GS500 KM óra az készitsen ki 10 ropit és nekiadom annyiért...........
most akkor marha vagyok?
Tudommal most olyan 10-15.000-ért mennek a bontóban..........
Nekem ott áll a polcon........vagyis se nyerészkedni nem akarok, se marha nem vagyok.........
Vagy már házhoz lett szállítva?
Amugy Te nem dolgozol?
Mert ha nem akkor még az is lehet hogy felmegyek akár már pénteken.............
mennyit ér meg neked?
Miskolc (itt Szerintem szembemotorozott velünk B-Viktor, a helyi képviselőnk)
Budapest
Az első kép még mindig szeged. itt aludtunk .
Most meg megyünk Velencefürdőre 1 hét pancsi... Üdv mindenkinek! Sziasztok.....
Megjöttünk.
Remélem mindenki jól van. nekünk nagyon jól sikerült az OVNT (OrszágosVárosNézőTúra) csak rövid volt.
Budapest
Tata
Sopron
Keszthely
Pécs
Szeged
folyt
.köv.
Koszi
Csak arra gondoltam, hogy esetleg nem ártana betörni. Ezért hiába húzódozol, azért is elküldöm egy önként vállalkozóval! Házhoz lesz szállítva!
Aki tud segíteni légyszi írjon mert nagyon kéne előre is köszönöm szépen további jó napot:)sziasztok!
Pinkmotors
4700.-
http://www.bazismotor.hu/Image...
htt
p://www.bazismotor.hu/Image...
4410ft/db
Kérdezném (mégegyszer), hátha valaki lecserélte a gyári (króm) tükröt a Gs-en, és akad neki belőle, nem-e adja el? (ezt jól megfogalmaztam )
Vagy tudtok helyette ajánlani valamit elfogadható áron? (persze akkor már 2 db kellene beleőle)
Köszesz!
Nem kell postázni, majd vasárnap felhúúúzom:-) hiszen megyek - vagy ne menjek?
Tegnap jót szereltem. A TL kuplungjának a felső munkahengerét kellett kitisztínani, mert már majdnem olyan dzsuvás volt, mi Blue bojlere. Konkrétan már nem működött normálisan. De jó lett. Vmikor 1/2 23kor fejeztem be a szerelést.
Ma is ki kell próbálnom, h jó e még!