Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik bontónál találtál órát? megkérnezék ott még pár cuccot ha megadod a címet.
Most néztem pár bontót.....inkább 15-20.....de inkább 20......csak a KM óra.......

(? mi kerül ebbe 20-ba?)

NO!
Akinek kell egy GS500 KM óra az készitsen ki 10 ropit és nekiadom annyiért...........

most akkor marha vagyok?
akkor ezt most buktam. nekem igazábúl az a fekete burkolat kellene, az óra annyira nem sérült.
Nekem CSAK az óra van meg................
Kinek mit ér meg?
Tudommal most olyan 10-15.000-ért mennek a bontóban..........

Nekem ott áll a polcon........vagyis se nyerészkedni nem akarok, se marha nem vagyok.........
vagyis nekem a külső fekete keret is kellene...
Házhoz nem, mert majd Én megyek érte:-))))
Vagy már házhoz lett szállítva?

Amugy Te nem dolgozol?
Mert ha nem akkor még az is lehet hogy felmegyek akár már pénteken.............
nekem is kellene az óra, mennyi pénz?
Nekem van egy órám.....ha jól emlékszem 18 vagy 19.000km van benne

mennyit ér meg neked?
És nem is lett sok. 1394.6 km.
Az eelső Bp lemaradt. így nézett ki a málhásszekér:
Debrecen
Miskolc (itt Szerintem szembemotorozott velünk B-Viktor, a helyi képviselőnk)
Budapest

Az első kép még mindig szeged. itt aludtunk .

Most meg megyünk Velencefürdőre 1 hét pancsi... Üdv mindenkinek! Sziasztok.....
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Megjöttünk.

Remélem mindenki jól van. nekünk nagyon jól sikerült az OVNT (OrszágosVárosNézőTúra) csak rövid volt.

Budapest
Tata
Sopron
Keszthely
Pécs
Szeged

folyt
.köv.
Sziasztok csak szeretnem megkoszonni JJ baratunknak a mai napon nyujtott segitseget nekem.
Koszi
Gyagya! Persze, hogy gyere! Tőlem már akár pénteken is jöhetsz .
Csak arra gondoltam, hogy esetleg nem ártana betörni. Ezért hiába húzódozol, azért is elküldöm egy önként vállalkozóval! Házhoz lesz szállítva!
sziasztok nekem kellene 1 gs 500 hoz kilométer óra ! Használt is érdekel 2008 as modellhez:):):):)
Aki tud segíteni légyszi írjon mert nagyon kéne előre is köszönöm szépen további jó napot:)sziasztok!
Ez a gyári tükör amúgy szerintem a legrondább alkatrész a motoron. Ráadásul semmit sem lehet benne látni. Nekem a bal oldali csutkán az eséskor minden horzsolódott tört viszont a tükrön egy karc sincs
Ez is hasonlít a gyárira.
Pinkmotors
4700.-
Üdv!

Kérdezném (mégegyszer), hátha valaki lecserélte a gyári (króm) tükröt a Gs-en, és akad neki belőle, nem-e adja el? (ezt jól megfogalmaztam )
Vagy tudtok helyette ajánlani valamit elfogadható áron? (persze akkor már 2 db kellene beleőle)
esSO!

Köszesz!
Nem kell postázni, majd vasárnap felhúúúzom:-) hiszen megyek - vagy ne menjek?
Ja! Kemény vízben motorozni!
miért? kemény vízben motorozol?
Hi Mindenki!

Tegnap jót szereltem. A TL kuplungjának a felső munkahengerét kellett kitisztínani, mert már majdnem olyan dzsuvás volt, mi Blue bojlere. Konkrétan már nem működött normálisan. De jó lett. Vmikor 1/2 23kor fejeztem be a szerelést.
Ma is ki kell próbálnom, h jó e még!
fillllle danke