Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válasz egyszerű:

Ha sportmotorral lehet túrázni, túramotorral miért ne lehetne sportolni?

vagy melyik volt előbb a kanyar avagy a motoros?
Tervezzük, hogy bekerül a "tananyagba" szóval lehet h a következő stopmotoros napon már ilyen feladatokkal borzoljuk az idegeket.
Dani!
Vl-800-t láttál már pályán? Milyen lehet...
Kakucsringen gondololkodók figyelmébe:

VÁLTOZÁS: július 21-e hétfő helyett július 22-én kedd lesz a dani napi pályázás napja.

Többi változatlan (13:00tól 18:00ig, 3000 ért)

Tininidzsa
Sziasztok.

Nekem nem indul el a lejátszás.
Ilyet tényleg lehet pogányba tanulni? Akkor hazaköltözöm anyámékhoz (mert ott laknak) csak egyedül hülyén fogok kinézni a reptéren
" Nyavajás kereskedők!" Így igaz! Én csak gyártó vagyok,
kiszolgáltatva a nyavalyásoknak!
énis-eket nem a 444466-ra írtam! Nem a Hölgyek okán,természetesen!
énisénisénis
Átlagos árrés 40%- szerintem nem mondtál sokat!
Lennék én ebben a háremben eunuch is. Aztat mondom én...

Bjúú!

Megnéztük a videót, és megállapítottuk, hogy jó kis zenéket tettél alá Már csak az érdekelne, hogy mi a Szatmári szám címe Remélem megmondod, ha már a háremedbe tartozom
Ok, akkor osztod velem is a véleményedet
Nyavajás kereskedők Ja bocs, Teddy is az meg én is
halihó.
Én meg nem mondtam azt, hogy ellentmondtál Teddynek! Tkp egyről beszélünk mind3an.
Hülyeséget beszéltem az előbb.
Ha a kereskedő nem ragaszkodik az extra árréshez... így helyes.
Az alkatrészek kereskedelmi árrése átlagosan 40 % (!). Ha a gyártó-utángyártó nem ragaszkodik ehhez az extra árréshez, akkor lesz valami olcsóbb.
Ez a gyárak normál nyereségén felül értendő. És mindenféle alkatrészre értendő. A varrógépcsapágytól a repülőturbináig. ilyen világot élünk.
Naja chopperrel könnyű
Amugy nem mondtam Teddynek ellent. De valószinű a gyártó hasonló áron gyártja az összeset, csak a márkabirtokosa adja el a duplájáért.
Na,hali!
Egyedül bármikor megcsinálom!
Azannyukat! Én nem vagyok oda a motoros videókért, de ez még nekem is tetszett! Nem sámli, kell hozzá kis tudás.
Szervíze válogatja! Azt szeretnék, hogy náluk vedd meg drágábban! Amúgy Teddy véleményét osztom, délelőtt "gyárit" gyártanak, délután meg utángyártottat. Félpénzért.
Na látod milyen butusok ezek a szervizesek
De azért annyi eszük van, hogy dupla áron berakják a "gyárit"
A gyári márkás szűrő is nagy eséllyel "utángyártott". :)
A gyárak nem gyártanak alkatrészt... minden a beszállítók érdeme. Lásd: "Stanley-lámpa".
Gyári szűrő?
Mertr nekem a garis gépbe nem akarták belerakni a márkás nem gyárit.