Én szerzem be az anyagot részben:
Olaj 6800........
Máris nyertem 6000ft-ot!
Most viszem a banditát 12.000-re majd.....
Ami hozzá kell gyertya a legtöbb helyen 2600-3000ft
Itt a neten (apró rovat) meg egy pécsi cégtől megrendeltem 1800-ért.....vagyis a 4db gyetyán megint nyertem 6000-ret!
Vagyis nekem a 12.000-res szervíz 12.000ft haszonnal indul.......
Áhhh..., ez biztos valami lopós török volt, vagy liberális(buznyák ), akit elzavartak az övéik, mi hülye magyarok meg befogadtuk. Na, ez volt az ősapád ezek szerint.
Heló Mindenki!
Szeretnék nagyobb motorra váltani, természetesen GS500ra, de ennek előfeltétele, h eladjam jelenlegi motoromat, egy 2005_ös Honda XR125 öt. A motor kifogástalan, gyári állapotban van, rendszeresen szervizeltettem. Aki tudna segíteni megköszönöm!
Ugyan annyit, mint az 1000-esért. A legolcsóbb eddig 11.000 volt, a legdrágább meg valami 23.000 Ft. Szóval, ha 13-15-ből megcsinálják, akkor nem b.sznak át nagyon.
És újabb okoskodás részemről:
Egy hónapja felírtam, hogy aratják a repcét... most a búza van a porondon, majd jönnek a talajgépek és a napraforgó, s végül novemberig a kukorica urallja a kanyarokat, padkákat és a körforgalmakat. Ami pedig nagyon fontos, hogy a beláthatatlan kanyarokban mindig van egy traktor, esetleg egy kombájn.
Vigyázzatok!
Mezőgazdasági ország vagyunk, ennek minden hátrányával, és kicsi előnyével.
(Én jobban félek a terményeknél attól, ha valaki kihajítja az üdítős palackot a kocsijából... rátekert kupakkal... a múltkor majdnem beszoptam. )
Sajnos Kakucs kimarad Teddynek... pedig nagyon jó ajánlatnak tűnik. Ám az is lehet, hogy 16.00-tól 18.00-ig benevezek a házi bajnokságra. 3000 Ft egészen jól hangzik, még odautazással együtt is... még a vursliban is csak 6 kör a lánchintán.
Aj, vazze, ez nem jó hír! Remélem hamar felépülsz! Az aratós utak veszélyesek ilyenkor. Ha volna egy jó ügyvéd az ismerőseid között, még rájuk is lehetne verni. Kemény kártérítést is ki lehetne harcolni!
nemtom. nem tom tudok-e szabit intézni, lévén főni nem volt 2 hétig, és szerintem már naon hiányolja a társaságomat...
Fúúú, nagyon örülné(n)k, ha jönnétek. Akár nálunk is alhattok, vagy sütögethetnénk, vagy akármi (csocsó... ) bármelyik verzió érdekel! ez min3motokra vonatkozik.
a dolgot nagyban egyszerűsíted, ha te visszed a holmikat, mert akkor CAK munkadíj van!
Azért kérdezz rá, hogy VIHETED-E a cumót, mert pár helyen nem engedik (hisz kell a haszon)
Lásd példámat:
Szervíz:
Olaj 13000ft (kb - és 4L-er számolva)
Olajszűrő 4000 (KB)
Munakdij 4500/ó
Cakk-pakk: 21.500ft
Én szerzem be az anyagot részben:
Olaj 6800........
Máris nyertem 6000ft-ot!
Most viszem a banditát 12.000-re majd.....
Ami hozzá kell gyertya a legtöbb helyen 2600-3000ft
Itt a neten (apró rovat) meg egy pécsi cégtől megrendeltem 1800-ért.....vagyis a 4db gyetyán megint nyertem 6000-ret!
Vagyis nekem a 12.000-res szervíz 12.000ft haszonnal indul.......
Sanyika
A test a lélek burka - vagyis az is az ördögé ha aláírja a szerződést:-))))
Most kezdem nézni a Mega Cool Cváj vidit. Fegyejjéééé mán!? Raklapné aláírta a birtokbavételi megállapodást? A teste kié?
gyors gyóóóóógyulást!
A moci meggyógyul....ahoz nem kell csak kessssss, de a mancsod legyen erős mint az ÁLLAT:-)
vagyis nem tegnapi:-)))
Török névbúl származik - ami meg ugye minimum párszáz éves:-)
A lényeg a hárem:-)))
Akkor a Jichak is az lehet.
Zoltán = A Zoltán régi magyar személynév. Az ótörök sultan, soltan szóból származik, eredetileg sz-szel ejtették. Jelentése: uralkodó, fejedelem.
Adatlap 2. kép:-)))))
Mert ugye ez dukál egy Szultánnak:-))
Kedden voltam 6000-es szervizen a motoradban. (Nagykörösi ut.)
Töllem 6000 ft kértek munkadijat.
Küld el mailben
akmt kukac freemail.hu
Szeretnék nagyobb motorra váltani, természetesen GS500ra, de ennek előfeltétele, h eladjam jelenlegi motoromat, egy 2005_ös Honda XR125 öt. A motor kifogástalan, gyári állapotban van, rendszeresen szervizeltettem. Aki tudna segíteni megköszönöm!
Gyógyulj gyorsan, ezt kívánom!
És újabb okoskodás részemről:
Egy hónapja felírtam, hogy aratják a repcét... most a búza van a porondon, majd jönnek a talajgépek és a napraforgó, s végül novemberig a kukorica urallja a kanyarokat, padkákat és a körforgalmakat. Ami pedig nagyon fontos, hogy a beláthatatlan kanyarokban mindig van egy traktor, esetleg egy kombájn.
Vigyázzatok!
Mezőgazdasági ország vagyunk, ennek minden hátrányával, és kicsi előnyével.
(Én jobban félek a terményeknél attól, ha valaki kihajítja az üdítős palackot a kocsijából... rátekert kupakkal... a múltkor majdnem beszoptam. )
Sajnos Kakucs kimarad Teddynek... pedig nagyon jó ajánlatnak tűnik. Ám az is lehet, hogy 16.00-tól 18.00-ig benevezek a házi bajnokságra. 3000 Ft egészen jól hangzik, még odautazással együtt is... még a vursliban is csak 6 kör a lánchintán.
GS500 6.000-es szervízért mennyit kérhetnek el reálisan (olajjal együtt)?
Sanyika
Készülnek az új magya Ken Líííí-k-ok
Fúúú, nagyon örülné(n)k, ha jönnétek. Akár nálunk is alhattok, vagy sütögethetnénk, vagy akármi (csocsó... ) bármelyik verzió érdekel! ez min3motokra vonatkozik.
Nyuff: te nem gyüsz? Ha nem, vigyázz mert meglátogatunk, de durván