Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg 5× hosszú is a keze-lába.
passz.....

a 3xl-es kabátja nagy rám, a nadrágja kicsi........munkaruházatis.....

a louisos meg 5xl-es KIRÁLY! de 5x annyiba is került:-))))
Szerintetek az esőruhák hogy vannak méretezve? Beleszámítják, h motoros ruhára veszed fel?
Én motult használok és mindig azt teszek a mociba, amit akarok! Egy versenyző ism. mondta, h castrol kinyírt már pár kuplungot. De persze ez is relativ.. Mi nem is versenykörülmények közt használjuk. Mind1. Én motul párti vagyok.
ez van.....

nekem jó ez is.....
Azt, hogy milyen olajat fogadnak el, szervize válogatja. Nekem simán, kifogás nélkül belenyomták a Repsolt a 6ezresnél.
Nekem meg ezt kell venni...........mert állítólag a suzuki csak úgy vállalja a garit, ha Ők (szervíz) teszik bele az olajat VAGY - ÉN viszek, de akkor csak Castrolt vihetek

Nem bánom!
azóta érdkesmód semmi Zümzümzüm.....meg recsegő hang - mint ami a 6000res szervíz előtt volt
Az a lánc spray nem kerül sokba! Persze az oil sem csak én nem szeretem a castrolt.
Nyalok vazze......

Nővel még élvezném is:-))))

Gyerekek!

WEISS OLI KFT - Tárnok

Castrol AcTevo XTRA 10w40 - 1890ft/l
Castrol lancspray - 1800ft
Nyalsz?

Tőccsé le neki a netről!
Pandacsöki Boborján:
"Pumpával akarok álmonnni..."
Jó reggelt!
Bocsi az áremelkedésért! Ezért KÖSZÖNÖM! és viszem mindet
Halllle

Főfőfőgórém keres CD minőségben (380kbps) vagyis eredeti KÁRPÁTIA albumokat
Van itt valakinek ilyen?
Szia Mrchef! nekem 600as banditon van olyan 35 ezres dob , ha érdekel tudok adni telefonszámot. írj egy email.
Sziasztok.
Egy kis segítség kéne. Kellene nekem GS 500 felírat, ami az oldaldeklin van.
'81-'82 évj.
Köszi
Mivel döntés született a Medvelakban, így mondhatom bátran Dawn! Hozd a lengyel túrára!
Esetleg a kipufogóról is lehet valahol találni valami metszet rajzot,hogyan is áll össze a rendszer.

Na jó éjszakát majd holnap jelentkezem.
A pumpa jöhet nyócccázééé Teddynek is!
Hálás köszönet motoros barátom. .
Esetleg egy fdisk?
No Népek!
Lepattantam "Mórickáról"... most szeretnék elsűllyedni, azt sem tudom, hol vagyok.
Átmegyek olvasóba, ameddig feltámadok hamvaimból.
És kellene is, vagy csak az érdekel, hogy ő volt-e?
Erről ez a vicc jut eszembe:
- Jónapot! A vasútállomást keresem!
- Jó napot! Keresse!