OK, Dawntez, szólj, és összeszedünk valami jó kis szám.gépet, bár az ok nem túl vidám... . Amúgy azt írtad, milyen volt a fény... és a hangeffekt? Ja, és hozzácsapunk egy túlfeszvédőt is...
Más... szerintetek, ha 140 körül, 8000 fordulat meg-megtorpan a gép (ha visszateszem 5-be, felpörög és megy), az a szeleplapkák miatt van vagy a karburátor okozza? Utóbbira tippelek, pucolás + szinkron ráférne, bár a lapkacsere is aktuális. Jövő hétre, még az út előttre kértem szervizbe időpontot, de most minél kevesebből meg akarom úszni. Jó, az sem katasztrófa, ha nem csináltatom meg, csak így kb. +0,5l a fogyasztásom is, inkább elviszem a nagy utazás után, mert a lapkákra úgyis várni kell.
Amúgy szép idő lesz... bár benne vagyok persze más irányban is, de a sátram esSO-nál vár és már leszerveztem egy lengyel gyorstalpaló nyelvtanfolyamot is egy csodás nővel...
Szóval még nem láttad be hogy nem azt kell mérni?
Nézzél valami pontot ami rugózó rész felett van: pl hátsó lámpa, majrévas, ülésmagasság (terhelve /terheletlenül)
No meg ezért jó a laptop:-)
Az müxik akkuról is:-))))))
pár napja töltök fel, meg irokatok...egyszer csak néma csend......és a kép elsötétült (fényerő)
A csajok jönnek hogy mi van a TV-vel.....
Mondom áramszünet:-)
De hogy akkor én miért tudok gépelni, filmet nézni?
Mert az AKKKKKKUUUUUU:-)))))
nekem a gépekre külön bizti van................plusz elsődleges (villám csap a házba).........plusz másodlagos (a trafóba, vezetékbe, szomszédba csap a villám)
Ilyenkor mondom azt hogy nem sok negyedévente az a 4500ft biztositás.........
A kollegának tegnap a jég szétverte a szigetelést, drájvit hálózást.....mindent (3 hete lett kész).......ripityára törtek a műanyag redőnyök....stb
Üdv mindenkinek!
Jelentem HATOTT az átok! Le lehet rólam szállni!
Nem tudom ki volt, de leállhat!
Halvány 15e plusz (felesleges) pénzért a múlt héten lett felújított hátsó telóm. Működik. Király! Nade!
Vasárnap este, napló extra, ágyban punnyadás, tv nézés, szgép letölt csendben. A borulás első jelei már jöttek, szél fújt, majd: Hireteln KÉT fényt láttam:
1., A szomszéd házba a villámot,
2., Majd az asztal alatt a szgépből fény, és füst jött ki (tudom a gép füsttel működik, ha kijön...) Táp, proci, alaplap, videókártya
Tudom kb. 3000Ft egy túlfesz védős hosszabbító, de...
kábé 60e pénz a tavalyi beszerzési áron. Az idén.....
Még szerencse h korrekt volt a biztosítós csaj, és lehet h a lakásbiztosításra fizetnek. (imádkozós smiley)
Vagy lehet h egyáltalán nem akarjátok h együtt ázzak veletek polandiában?
(ha holnapra vki villamost kívánt, most szóljon, szabit veszek ki )
Tibkin!: aug elején veszek: 1 tápot, egy alaplapot, egy procit, meg egy videókártyát! Ajánlatot elfogadok.
addig kihúzom az előkapart 1,7-es celeronnal
de holnap beirom neked - amint találok egy centit
Megmértem, 35cm!
OK, Dawntez, szólj, és összeszedünk valami jó kis szám.gépet, bár az ok nem túl vidám... . Amúgy azt írtad, milyen volt a fény... és a hangeffekt? Ja, és hozzácsapunk egy túlfeszvédőt is...
Más... szerintetek, ha 140 körül, 8000 fordulat meg-megtorpan a gép (ha visszateszem 5-be, felpörög és megy), az a szeleplapkák miatt van vagy a karburátor okozza? Utóbbira tippelek, pucolás + szinkron ráférne, bár a lapkacsere is aktuális. Jövő hétre, még az út előttre kértem szervizbe időpontot, de most minél kevesebből meg akarom úszni. Jó, az sem katasztrófa, ha nem csináltatom meg, csak így kb. +0,5l a fogyasztásom is, inkább elviszem a nagy utazás után, mert a lapkákra úgyis várni kell.
Amúgy szép idő lesz... bár benne vagyok persze más irányban is, de a sátram esSO-nál vár és már leszerveztem egy lengyel gyorstalpaló nyelvtanfolyamot is egy csodás nővel...
Nézzél valami pontot ami rugózó rész felett van: pl hátsó lámpa, majrévas, ülésmagasság (terhelve /terheletlenül)
A 44341-es hozzászólást olvasd elés tedd meg nekem ezt a kérést ha hazamész vagy amikor tudod és küld el a méretet.
Köszi.
Üdv
Az müxik akkuról is:-))))))
pár napja töltök fel, meg irokatok...egyszer csak néma csend......és a kép elsötétült (fényerő)
A csajok jönnek hogy mi van a TV-vel.....
Mondom áramszünet:-)
De hogy akkor én miért tudok gépelni, filmet nézni?
Mert az AKKKKKKUUUUUU:-)))))
Ilyenkor mondom azt hogy nem sok negyedévente az a 4500ft biztositás.........
A kollegának tegnap a jég szétverte a szigetelést, drájvit hálózást.....mindent (3 hete lett kész).......ripityára törtek a műanyag redőnyök....stb
Iváncsa NAGYON durván el lett "verve"
Én kihúzgálom az antennát meg lekapcsolom a konnektorokat ilyenkor, vagy ha hosszabb időre elmegyek itthonról,
Részvétem a családnak!
Jelentem HATOTT az átok! Le lehet rólam szállni!
Nem tudom ki volt, de leállhat!
Halvány 15e plusz (felesleges) pénzért a múlt héten lett felújított hátsó telóm. Működik. Király! Nade!
Vasárnap este, napló extra, ágyban punnyadás, tv nézés, szgép letölt csendben. A borulás első jelei már jöttek, szél fújt, majd: Hireteln KÉT fényt láttam:
1., A szomszéd házba a villámot,
2., Majd az asztal alatt a szgépből fény, és füst jött ki (tudom a gép füsttel működik, ha kijön...) Táp, proci, alaplap, videókártya
Tudom kb. 3000Ft egy túlfesz védős hosszabbító, de...
kábé 60e pénz a tavalyi beszerzési áron. Az idén.....
Még szerencse h korrekt volt a biztosítós csaj, és lehet h a lakásbiztosításra fizetnek. (imádkozós smiley)
Vagy lehet h egyáltalán nem akarjátok h együtt ázzak veletek polandiában?
(ha holnapra vki villamost kívánt, most szóljon, szabit veszek ki )
Tibkin!: aug elején veszek: 1 tápot, egy alaplapot, egy procit, meg egy videókártyát! Ajánlatot elfogadok.
addig kihúzom az előkapart 1,7-es celeronnal
Maci kívánságára feltöltöm a Tomika féle FTP-re a pécsi képeket ( csak az enyémek vannak nálam )
Behalt mindenki?
Nyusz sajna nem jótt össze a lámpa de még nem adom fel.
Sok boldog névnapot Hápi!
Grat a géphez Pöttyke!
A múlt héten mára ígérték a defektjavítót a Keloban. Ma péntekre!