Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe, 80 ezres csizma, jó poén! Sajnos annyi szir-szart lehetne venni motorozáshoz, hogy egy vagyon kevés arra...
Sajnos azt énsem tudom mennyi, de ezt irják az oldalon: A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendõ szállítási díjat. Szerintem édemes fehivni inkább őket, mielőtt rendelsz (hamár nem irták ki a szállítási költségeket)
Attól függ hogy mire és mi.....
mert azért vn értelme egy 80.000-res csimának is.....amibe kifordulás, szakadásgátlók, protik, meg mindenféle nanotechnológiás kütyük vannak......
De azok nem nekünk vannak.......akik tudnak ésszel is menni.........
simán jó! a motoros biznisz meg jó nagy lehúzás! :) Nem hinném, hogy többet érne egy olyan csilli vill mint ez
a szállítási költségre kiváncsi lennék, a csodás honlapon nem látom...
Sziasztok GS fanok!

Szeretnék olyan bakancsot venni, amiben lehet gyalogtúrázni is, és a motoron is védelmet nyújt. Katonai acélbetétes bakancsban gondolkoztam. Van valakinek tapasztalat e téren? A választék tengernyi... Szempont még, hogy vízállósítható legyen (bőr olajjal bekenve?)

Nézegettem fokt motornál motoros bakancsot, de 35 ezer körül van, míg a katonai bakancs fele annyi.

Üdv,
Zoli
Azanyja

feljegyeztem!
CASTROL ACT EVO X-tra 4T 10W40 : 1620Ft ITT
? ? ? ? ?
Mégse olyan sürgős az óra?

legalábbis írtam itt, írtam mailt, de sehol semmi válasz
Ha jól emlékszem még, akkor a gyári az 39. Tehát lószar.
Esjot hátsó acél lánckerék hátsó (azonosító: EJ5032038.38)

* Kiváló minőségű lánckerék Németországból.
* Fogszám: 38

Csak ilyet találtam, de szerintem ez nem sokat módosit.
Csak szemergett, de már elállt régen. Viszont erősen melegszik, már 22 körül van.
megjöttek a pólók!

Akinek SOS azt holnap délig várom
A lengyel túrásokét viszem magammal
IGENIS!
Csörgess meg és megyek hozzád a lével a léért
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Pesten elkezdett esni, indulok.
Reszkess Sirok!
hát én 6ig dolgozom. úgy 7-fél 8 körül leszek otthon kb. hívjalak, ha hazaértem?
6 körül leszek Miklóson, akkor jó ha hívlak?
a statikus képeknél kell nézni az időpontokat is, csak valós idejú kameráknál online a kép
hali!

megérkezett a 10 l folyékony kenyered.
Azért az előző villámos és eközött azért jelentős eltérés van. A viharvadász rakamazi kamerája is majdnem derült eget ad!
?
Viharvadasz
Na körülnéztem a témában, és ezt találtam még, asszem ez megerősíti a dolgot. Sirok eléggé útba esik

Tanultam előző életemben meteorológiát, eléggé belelkedetem ezeken a linkeken, köszönöm :-)