Sajnos azt énsem tudom mennyi, de ezt irják az oldalon: A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a fizetendõ szállítási díjat. Szerintem édemes fehivni inkább őket, mielőtt rendelsz (hamár nem irták ki a szállítási költségeket)
Attól függ hogy mire és mi.....
mert azért vn értelme egy 80.000-res csimának is.....amibe kifordulás, szakadásgátlók, protik, meg mindenféle nanotechnológiás kütyük vannak......
De azok nem nekünk vannak.......akik tudnak ésszel is menni.........
Szeretnék olyan bakancsot venni, amiben lehet gyalogtúrázni is, és a motoron is védelmet nyújt. Katonai acélbetétes bakancsban gondolkoztam. Van valakinek tapasztalat e téren? A választék tengernyi... Szempont még, hogy vízállósítható legyen (bőr olajjal bekenve?)
Nézegettem fokt motornál motoros bakancsot, de 35 ezer körül van, míg a katonai bakancs fele annyi.
mert azért vn értelme egy 80.000-res csimának is.....amibe kifordulás, szakadásgátlók, protik, meg mindenféle nanotechnológiás kütyük vannak......
De azok nem nekünk vannak.......akik tudnak ésszel is menni.........
http://www.munkaruha.hu/index....
Szeretnék olyan bakancsot venni, amiben lehet gyalogtúrázni is, és a motoron is védelmet nyújt. Katonai acélbetétes bakancsban gondolkoztam. Van valakinek tapasztalat e téren? A választék tengernyi... Szempont még, hogy vízállósítható legyen (bőr olajjal bekenve?)
Nézegettem fokt motornál motoros bakancsot, de 35 ezer körül van, míg a katonai bakancs fele annyi.
Üdv,
Zoli
feljegyeztem!
Mégse olyan sürgős az óra?
legalábbis írtam itt, írtam mailt, de sehol semmi válasz
* Kiváló minőségű lánckerék Németországból.
* Fogszám: 38
Csak ilyet találtam, de szerintem ez nem sokat módosit.
Akinek SOS azt holnap délig várom
A lengyel túrásokét viszem magammal
Pesten elkezdett esni, indulok.
Reszkess Sirok!
megérkezett a 10 l folyékony kenyered.
esSO?
?
Na körülnéztem a témában, és ezt találtam még, asszem ez megerősíti a dolgot. Sirok eléggé útba esik
Tanultam előző életemben meteorológiát, eléggé belelkedetem ezeken a linkeken, köszönöm :-)