Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viktor! Nézze el keletre! Ugye nem ezt látod?
Elvileg igen!
Van vki Szabolcsból? Igaz a térkép?

Remélem gyorsan fordul dél felé, és az M3-t kikerüli, kb 2 óra múlva indulok arra
Ez a tékép tényleg az, aminek látszik? Ahogy látom az utóbbi 1 órában sebesen közeledett a keleti végekhez egy masszív viharzóna... Állat jó ez a szolgáltatás!
Üdv!
Ahogy ezen a villámtérképen nézem, úgy érzem magam mint a bika aki neki akar menni a falnak
Jó reggelt Népek!
Szabin a Medve! Holnap még ráhúzok egyet, de ma elrendezem a jövő hétre a felkészülést..

Főni!
Az a rózsaszirmos, az jóaz!
Mi volt veled az este? Nagyon fel voltál dobva, úgy érzem.
Vigyázz, mert ennek a csajnak van egy apja, akinek sokkal több és nagyobb puskái vannak, mint Ogabinak. És nem fél használni őket.
Hoppá! Ez a beszállítóm telefonszáma!
Elnézést hogy ismeretlenül irok Neked de nekem van 8db Kárpátia albumom.Ha még érdekel akkor csörögj a 06309766765 vagy koncztibi@citromail.hu -n.
Szóval jó buli lesz
veszünk pár suvenirt
8 és a végén elindulunk a vonal mentén
7.,
a csajok a kertben
mag még 1x proba
5., reggelre ilyenek leszünk
MAGA A BATMAN:-)
4., Én ilyet
3., maci ilyen nőt
2.,
Teddy és ÉN ilyen ágyat szeretnénk....
esSO!

1., Ugye ezt nem nálad fényképezték? Mert akkor inkább vasárnap is konzervet eszek:-)
Hehe! Én megmondtam!

http://idojaras.origo.hu/20070...
Juj, de sok még az!
jóvan 5gazad van röhögj ki......már csak 2 napod van röhögni:-))))))
Gyorsabb mocit? Mert ha gyorsabbat akkor a hátsókereket nyomt feljebb, mint ahogy BViktor tette

Inkább lejjebb! Vagy az elsőt feljebb. Ha nem tudod, hogy van, gondolj a biciklire!
Maraggyá má, Teeeee....!
Látszik, hogy nem ültél még hosszabb úton ilyen csodamasinán, mint a DL! És a V2-ről még nem is értekeztünk!
A megoldás?

SUZUKI GSF650S K7

motort kell venni és akkor nem lesz semmi gondod......