Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon Sok Boldog Névnapot KÁCSA!
BOLDOG NÉVNAPOT HÁPIKA!
Balost ne keress mert nincs!
Mindkettő egyforma!
Ha nagy a baj és a hiány, akkor addig tedd át a jobboldalit balra, amíg kapsz!
Üdv.
Bal oldali gyári krómozott tükröt keresek Gs-re.
Ha valakinek van ilyen, vagy tudja, honnan tubnék beszerezni, annak a válaszát megköszönném.

Gábor
Szia bigmen!
Nem igazán figyeltem erra a kutyacsont témára, de milyet tettél bele, mert nagyon jól hangzik számomra, hogy 3-4 centivel lejjeb lett a gépezet, sajnos nekem is rövid a lábam .
Azt szabad megtudni mennyiért vesztegették a csontocskát?
Én csak okoskodok - saját tapasztalás híjján! Szerintem elvileg jobbnak kell lennie, hiszen lejjebb került a súlypont. Annyival azért nem, hogy akár milyen kanyarban leérjen, de ezt majd kitapasztalod. Meg kellett volna mérned a magasságát a régivel is, meg az újjal is - kiderült volna pontosan a csökkenés mértéke.
Összességében nem radikális a változás, ergo jelentős eltérés a menetstabilitásban nem valószínű, sztem. A banditos fórumon volt vitatéma a láncnyúlás miatti változás, de sztem az is csak olyan jelentéktelen, ráadásul folyamatában elnyújtott, hogy ezáltal észrevehetetlen.
Sziasztok !

Az "okosok" véleményére lennék kíváncsi.Kicseréltem a kutyacsontot(Kössz Viktor) jó lett le is ér a lában telitalppal míg eddig csak a fél talpam ért le.A kérdésem az volna,hogy ez a csere nem befolyásolja-e a menet stabilitást kanyarvétel során tekintettel arra,hogy a hátulja lejjebb van így hamarabb (elvileg) le fog érni a lábtartó,ill a bukócső .Mi a véleményetek erről?

Egyébként csak fél cm-el hosszabb amit betettem és úgy érzem,hogy ez talán 3-4 cm-ert eredményezett .
Szia !
A Full-Gas-ban van egy teljesen megkimélt burkolt, az enyém volt csak ajánlani tudom. 2004.9-havi új gumi,légszürő,fékbetét,fékfolyadék nem lett ölve. Ha érdekel még róla valami hívj fel 306804906.
Nézd meg érdemes.
Az adatlapomon kép is van róla.
Kifogástalan műszaki és nagyon szép (ritka) esztétikai állapot. 4 kilo-ra gondoltam
Lehet 2 személlyel is karcolni az aszfaltot!
Who the fuck is EDU?
egy puszi, meg egy ölelés. (KACSIntós szmájli)
wehehe. (kő neked mindent elolvasni.... )
KB? MIAZ?
Ugye? Akasztják a hóhért!
hihihi
NYÚÚÚÚÚ Ne stresszelj!
meglepi. csak ha nem találkozunk sohasenem, akkor nem tudom odaadni...
44276
MIENYÉM?
én köszi, amit köszi....
Szia.
TZR125,FZ400,SV1000S,YZF-R1 ,GS500F.
És nem bántam meg, csak mérlegelni kel, hogy mire akarod használni... .
Hátrányai:-Kroszozásra nem igazán alkalmas. .
-250-ig még jól húz, 300 már nehezen éri el, és felette türelem játék. .

Előnye:-SZINTE MINDENRE ALKALMAS! . .

Saját vélemény:Én nem bántam meg.
Itt reagálok rá: köszi a tegnapi üzit!