Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van nálam vmi, ami a tijjjjéd, és már nem aakrom, h nálunk porosodjon...! jóvan, lesz msn.
Az enyém is kb ez, azért nem is reagáltam. Mindent elmondtál!
Egyszer már írtad, hogy oda jártok, és hát a memóriám......!
Na jó, ez nem szentírás. Csak az én magánvéleményem.
Mennyiért adod a DT-t ?
Köszi hápi!
Megfontolandó amit írtál.
De én mosmá utállak, ha ilyen marhaságokat írsz, a különféle kezekről!
A meló, meg elvileg 15 napon belül eldől, ha sikerült mindent elmondok...
Mert, nem tudom, hogy mikor járok arra legközelebb ( szombaton voltam) Ha megyek felhívlak.
Csinálj már valamit az MSN-eddel!
Nekem 80 as DT-m volt, imádtam!
Az, hogy kinőssz egy motort relatív. Egy pár km-t már lemotoroztam életem folyamán, de motort, még nem nöttem ki ( kivéve talán a kisromettet ). A felhasználás jellege változik. Esetemben a GS 500 kompromisszum volt, 8 év kihagyás után a lehető legjobb választás volt. Lecserélni is csak azért akarom, mert, ha turázunk a sok 650-es ( DL, BANDIT ) lenéz :)) ( na jó ez nem igaz ). Két személynek megpakolva , hosszú távra tényleg nem a leg ideálisabb. ( Ezt talán Blue tudná cáfolni )
Ha tehetném, városban megtartanám, és túrázni vennék egy 650-es DL-t
nem válaszoltál arra, h jársz-e még mikóson...

Milyen az a tuti állás? hol?
USA egy kicsit felfüggesztve!
Úgy néz ki, hogy van egy tuti állás itthon, és ha megkapom maradok.
Pécs meg tuti volt, nézd meg a videót :)
Sziasztok!
Bocs, hogy igy "újoncként" közbevágok, mostanában szeretném lecserélni a 125-ös Yamaha DT-met egy nagyobb teljesítményű motorra, és szóba került a GS 500 is. Azonban sokan lebeszéltek erről a típusról, mondván egy 125-ös DT után hamar kinőném. Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek az előbbi kijelentésről, járt-e anno valaki hasonló cipőben? Végül még annyi, ha valaki egy 125-ös rendszámos DT-t keres kérem jelezze.
Köszönöm!
Hali!

Van a csapatban jó néhány F-es GS. A gazdájuk majd nyilatkozik, hogy mikor válna meg tőle. És a piacon is van kínálat. Eddig én még nem nagyon hallottam, hogy melléfogott valaki a GS 500-zal. A fiatalabb évjáratokból szerintem csukott szemmel lehet válogatni. 2004-től van idomos GS, ha jól tudom. Ha nincs törve maradandóan, akkor nagyon rossz nem lehet.

Azt hiszem ennyit tudtam okoskodni.
Szia Mindenki!
Most vennék Gs 500as motort, inkább a burkoltak érdekelnének. Aki tud megbízhatót, hibátlan állapotút eladót, írjon .
köszönöm
Szia Nyuszi !

Ez a legkevesebb amit tehetek, én úgy érzem,hogy intelligencia tárhelyemről ez az oldal nem hiányzik és ez nem hálálkodás csak megköszöntem a segítséget.Külömben is nélküled (na meg Blue)nem jutott volna el hozzám(kivéve a posta).De ez így volt jó És most megyeg és beépítem,mert(sajnos)esik az eső és ez pont erre való idő.
További szép napot !
Ismered a helyet(hülye kérdés) ?
Valóban szoktunk menni oda,ha igaz most a hétvén megyünk.Elég nejhéz összehangolni,hogy mindenkinek jó legyen az időpont,tudod meló van ezzerel és emiatt.
Ha jártál már közelebb is arra (biztos) akkor azt hiszem Iplytarnóc (ezzel határos)felől folyik egy patak Pőstény felé na ezzel a patakkal határos a haver birtoka 16 Ha van rajta két lakókocsi is a kisebbik az enyém. Ide szoktunk lejárni nagy ritkán.

Egyébként mindenkinek szép napot !
ok rendben van.Remelem a heten jo ido is lesz
Elozo nap majd szolok.
okés. 9-17-ig, Fogadó u 3. Csak szólj előtte, hogy ne felejtsem el behozni.
nekem mindegy mert szabin vagyok 2 hetig ugyhogy nekem jo a 10. kerulet is
oksa
mikor-hol? (szerda 17.45-től ferenciek tere, vagy később a Bajcsy-Podmaniczky sarok, amit most tudok)

vagy munkaidőben a 10 kreben. neked hol lenne jó?
mikor tudjuk lebonyolitani az uzletet
aztaaaa élménybeszámoló?

Mizu munkahely vs ámérika ügyben? jársz mostanság miklós környékén?
erdekel
na ne viccelj! ne hálálkodj légyszi, kezdem magam kellemetlenül érezni...