Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Homasitanál vettem kompletten 710 Ft-ért, leszogetelve, dróttal, csipesszel együtt.(elég nagyok a csipeszek ugyhogy lehet hogy lefog ugrani)
Én lehet hogy levágom a csipeszeket, bekötöm az aksira ,a szivargyujtóaljzat meg elfér az ülés alatt.
Ez ugyan olyan SZAR lesz mint az MZ1000S

Megcsinálják, majd kurvára nem tudják eladni, mert bagetelül és nevetségesen sokat akarnak érte kérni.....

Nem mondom!
Egy MZ-t Én is elvezetgetnék, de ennyiért?

http://www.eszakauto.hu/reszle...

http://w
ww.motor-katalogus.hu/...

Szóval ennyiért inkább egy Giggggxer, vagy egy használt BUSA......
VAGY! egy 1250-es Bandita meg egy 3 hetes EUROPAI turné:-)))
Jujj, én visszaszívom ezt: , mert majd kapok.
Amúgy! Szép jó estét!
Mindenkinek aki hátsó rugóstag felújítás előtt áll!
Tényleg nem akarok SENKIT megbántani! TÉNYLEG!

Viktor, és Blue is arra jutott korábban hogy a préselt telót nem javítják. No, ez úgy tűnik, ebben a formában nem igaz.

Gambesz beírta a dömsödi oszibát, néhány nappal ezelőtt, akinek nem okoz gondot a préselés (elvileg).

Én ma bevittem a Kárászyhoz mindkettőt. Igen, a bontóból vett max 90%-ost is.
Letettem a pultra azzal, hogy: "Ezt valószínűleg nem tudjátok, mert préselt, de jobb lenne az amelyiknek erősebb a rugója! Ja és max csütörtökre!" "OK elvileg mindkettő mehet, megmérjük, telefonálunk, 8-15e pénz!"
Így aztán (elvileg) csütörtökön lesz a egy "a jobb" rugós, felújítottan max 30 ezerből. Persze még kiderülhet a rugó gyengesége, ami gondolom még 10e. Így fogok max megállni 40-nél. Ha viszont a préseltet csinálják meg és még rugó is kell akkor 25. Ha így lesz akkor inkább ez mint a gyári 65-ért.
És persze még bejöhet egy rugó elgyengülés nélküli verzió is.

A képen az alsó a gyári, a felső a bontós
Mindegy, melyik pólusra kötöd a biztit, 10 A elég. De kötelező!
Kroki helyett kösd fixen a saruk alá (ideiglenesen), íígy menet közben is használhatod. Ha csak állóhelyben akarod, és sokáig, félő, hogy megmeríti az aksit.
Rómeó and Juliet

Alias

BIG "G" and Dorcsella
Te főni!
Ez a kép olyan, mint a régi orosz filmekben, mikor a halott hőst sratja a kedvese. Vagy csak a love-tól alélt a lovag?
IGEN!
HÓKIPÓKI NYERT!
az előző sornégyeskétszázlovas után egy rotaxos V2 1liter 150 LÓ, Adriatica névvel!

"Szép a szeme..."

innen
itt pedig a driftelős, és a retró
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Akkor most ostorozzanak a szakik.

A Helyzet a következő:

Túrára megyek és kéne egy szivargyújtó. Hogy csináljam? Most nem a végleges megoldás érdekel.

Én arra gondoltam, hogy gyorsmegoldásnak, csak annyit csinálnék, hogy veszek derótot, meg aljzatot, meg krokodilcsipeszt, és amikor használom, akkor rácsatlakoztatom közvetlen az aksira, oszt puszi.

Na persze meglehet spékelni még egy biztivel, de mekkora kell és hova? az aljzat és a pozitív pólus közé? vagy az aljzat és a negatív pólus közé?

Egyátalán jó ez így?

Valaki kurvára rá ért,és játszott a számitógépén! Talán egy Danuvia tanulmány?
Találóskérdés:
Dorcsika:-)

Csak hogy legyen egy jó perced:-)
Akár L'amour, akár szinten:-))))
Az összevizezés, és a mosás közt van némi különbség! Leginkább hatékonyságban! A gyertyapipák környéke nem a Tiéd?
Mosás: öblítés, samponos mosás (mindenhol, még a motorblokk is!), öblítés, szarvasbőrös áttörlés, pasztázás. Kb ennyi. Esetleg hozzájöhet egy láncmosás, olajzás is, idő függvényében.

Esetedben megbocsátható a hiba, hiszen már tűkön ültél, hogy cibálhasd a fülét. Menet közben, ha őrültködnél, mindig gondolj arra, hogy vannak szüleid, akik aggódnak érted! (többet nem írok ilyen öreges dumát , megigérem!)
Gratula:-)))))))))))

Szép pacika!
ingyen
Nem az övé, de egy az egyben ugyan az.
Csak kevesebb kilométer van benne.
A motor igenis le lett mosva!
Amit kosznak lehet nézni az csupán a tiszta felületen tükröződő fű + kavics
Csőőőőő Szőőőőőkekapitány!

Ez nem Dzsoki GS-e? Az is valami ilyesmi színnel volt. Gratulálok hozzá még egyszer! Szép moci!
1. Hova lett a háttérből az a sok szép sátor?
2. A fotó előtt lemoshattad volna.
Csá Peti! Mégegyszer grat a mocihoz .
Üdv mindenkinek!
Meg van a Paripa!
Szia Tom!
Mennyiért adod? Próbáltalak hívni....
Sziasztok !
Ha valakinek szüksége van két új gyertyára (gs500) szívesen odaadom mert feleslegessé vált.
30-680-49-06
Esőmedve, miiii?!
SZÉPJÓREGGELTMNDENKINEK!

Hát Blue! Ez bejött... Égszakadás, földindulás van mifelénk

Csak szombattól legyen fergetegesen szép idő......