Azt hiszem az egyik legjobb hogy túrkáhattam egy ládában!
És sikerült olyat találnom, aminek bontható a gátlója, így ha ez elszáll, már tényleg pár ezerérét felújítható. És ennek felül van az állítója, így elvileg jobban hozzáférek! Nem mintha valaha is állítottam volna! Lehet h kellene néha?
szép napot
Nincs véletlen kéznél egy kép a konzolról. Nem találom őket. Az lenne most a legfontosabb, hogy lássam hogy az alsó merevítő, hogyan és hova, meg minek és kinekáltal a javára valósulva támasztódik meg rögzítőcsavarilag?!
Jó reggelt!
Erik! Tegnap este nem tudtam összerakni, egy kicsit csiszolni kell még. Talán ma, aztán holnap kipróbálom, és holnap este mondok véglegest.
Nyugalom! A hosszú élet ritka!
Jó munkához idő kell! A rosszhoz meg még több!
Benzinkutakon lehet kapni. Shellnél tuti, MOLnál is szerintem. Autópálya környékén pedig szinte mindegyiken. Bemész mondod, hogy pálya matricát kérsz MOTORRA! Ezt külön hangsúlyozd ki. Ahol nem vásárolnak sokan ilyet, ott azt se tudják, hogy van , de azért erősködj, hogy van MOTORRA, 4NAPOS ami 765HUF! D1-M jelzésűt kell kapnod. Nézd meg jól amikor aláírod a papírt, rendszám, kategória stimmeljen. Néha ők is figyelmetlenek és elütnek 1-1 betűt/számot a rendszámból, vagy "véletlenül" sima D1et adnak, amit már csak a fizetésnél veszel észre. Aztán adnak egy számlát azt kell megőrzni, aztán húzás a pályára!
Üdv!
Szeretnék motorra 4 napos (765Ft-os) autópályamatricát venni.
Olvastam, meg próbáltam ezt interneten, meg mobilon, de ott csak bankkártyával lehetséges, az meg nekem nincs.
Lehetséges, hogy valahol (pl. benzinkút) személyesen is vásárolhassak ilyen fajtát?
"Egy negyvenes nő szívrohamot kap, és miközben a
műtőasztalon fekszik, halálközeli élménye támad. Istent látja, és
megkérdezi tőle,hogy tényleg meg fog-e halni?
Isten megnyugtatja, hogy nem, még 30-40 évig fog élni.A nő felépül, és úgy dönt, ha már úgyis kórházban van, zsírleszívást végeztet a combján és a hasán. 2 hét múlva felépülve bankkölcsönt kér, hogy esztétikai beavatkozásokat végeztessen magán.
Felvarratja a melleit, kis szilikont is nyomat beléjük, megigazíttatja az orrát, kissé megnagyobbíttatja a fenekét, feltölteti szilikonnal az ajkát, eltünteti a ráncait és szarkalábait. Visszérkezelést és narancsbőrkezelést is kap a 20 masszázs mellett. Összevarratja a gyomrát, hogy kevesebbet egyen, kiveszik két bordáját, és mindenféle más fiatalító trükkhöz folyamodik. Úgy gondolja, ha még 30-40 évig fog élni, hát nézzen ki ragyogóan.
Amikor az utolsó műtét után távozik a kórházból és átmegy az úton, puff!, elüti egy mentőautó. Ismét Isten színe elé kerül, és felháborodva kérdezi tőle:
- Nem úgy volt, hogy még 30-40 évig fogok élni?
- Basszus... nem ismertelek meg!"
Ki ismeri Érden vagy a környéken azt a kárpitost aki motor ülést javít ,átalakít stb.
Volt ez is itt téma de nincs kedvem visszaolvasni ezer oldalt. Ha emlékezetem nem csal akkor Nőnemű az illető.
Tel. szám.mail vagy web cím érdekelne.
Na de milyen tipusé?