Ma hazahoztam Áládárfiam gs-ét E.gomból. jól esett ez a pár óra nosztalgiázás.
Hazaértünk, kissé letakarította, azóta nem láttuk. (Mármint a gyereket.) Remélem, ha hazatéved, tesz majd fel fotókat.....
Q: Lenne egy kérdésem egy híres állattal kapcsolatban, amelyik Ausztráliában él, de elfelejtettem a nevét. Ez egyfajta medve, amelyik fákon él. (USA)
A: Ezt esőmedvének hívják. Azért ez a nevük, mert a gumifákról esnek le, és megeszik az agyát mindenkinek, aki alattuk sétál el. Úgy tudod távol tartani őket magadtól, ha emberi vizelettel fújod be magad, mielőtt sétára indulsz odakint.
Ûdv! Tegnap sajna nem voltam netközelben. Ìgy màr jòl meg is kentem FBS-el. :s mindenesetre azt tapasztaltam amikor szèjjelkaptam, hogy a tömìtès tökèletesen a helyèn volt. nem csìptem be sehova. fene tudja mè folyt. a csavart nem kellett fùrni. kèt anyàval sìmàn kitekertem. :D szòval betettem az ùj tömìtèst ès adtam neki trutymàkot is. tegnap csak 60 km ment bele, de semmi folyàs. ma kiderül, mi törtènik a nehèz napopkon. Majd szòlok, milyen fìling szètszedni- pucolni.
12-dike, szombat:Érkezés, sátorverés, pihi, pancsi, este bogrács és buli. 13-dika vasárnap: Észheztérés, kávé, reggeli, tökölődés, majd mindenki akkor megy, amikor akar. Tőlem akár estig is maradhatnak.
Ja, mindez Nyírjesben, nálam. Megejthetnénk már végre azt a sörözést.
Haló! Te sem akarsz jönni a Mega Cool Partyra? Vagy dombornyomott meghívóra vársz? Garantáltan jobb lesz, mint a tóparton ordítozni, hogy: Hajrá, húzz bele..... stb.
Azzal a gondolattal maximálisan egyet értek, hogy jobb a legyártott. De! Igazából ez a vas nem forog, nem csavarodik, tulajdonképpen "csak" a hosszának megfelelő távolságot tart a futóműnél.
De miért nem szeditek ki, és az alapján gyártjátok le a hosszabbat? Valaki írta, hogy nem ugrik szét semmi, ergo simán kivehető.
Hy !
Ha 180mm akkor az már jó lenne de ezt csak próbával lehet megállapítani.
Köszi a helpet és jó sör pusztítást az éjszakára csak el ne tévedj a komló földön.
Ez nem jó gondolat még akkor sem ha profi a hegesztő,mert ott ahol hegeszted az anyagot rideggé válik és ott fog eltörni leghamarabb és mivel futómű ezért ez a játék szerintem veszélyes.Ettől talán jobb megoldás talán ( ezen én is agyaltam) ha 6mm-es kazánlemezből egyben kivágni azt a méretet ami megfelelő ez szerintem még mindíg jobb megoldás mint a beletoldés és hegesztés.
De hagyjuk szóhoz jutni a nálunk okosabbakat is maj ők megaszondják a véleményt.
Kössz Tedy a segítségedet szívesen veszem.
De felszerelt állapotban szerintem nem biztos,hogy le tudod pontosan mérni,bár nincs előttem a Gs,hogy azon a helyen mennyire hozzáférhető, ha méred az a lényeg,hogy a furattávolság 18 cm legyen, ha ettől rövídebb akkor sajna nem jó .
Köszi mégegyszer várom az eredményt !
Most kiszállok majd holnap benézek.
Szia Jó éjszakát.
Kifort a meggybor meg lkell kóstolni.
Vedd el a slusszkulcsát, és fokozd le cabin boy-nak, ha nem tesz fel képeket!
Sok balesetmentes km-et a minőségi csere előtt Captain!