Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,hali!
Vedd el a slusszkulcsát, és fokozd le cabin boy-nak, ha nem tesz fel képeket!

Sok balesetmentes km-et a minőségi csere előtt Captain!
Nagyon tip-top kis gép, én már láttam!

Dzsoki!
A nyárra búcsúzzatok el a gyerektöl (már ha lesz alkalom rá )
Ha neked illen kell ,akkor az a gyári méret
Jó estét!

Ma hazahoztam Áládárfiam gs-ét E.gomból. jól esett ez a pár óra nosztalgiázás.
Hazaértünk, kissé letakarította, azóta nem láttuk. (Mármint a gyereket.) Remélem, ha hazatéved, tesz majd fel fotókat.....
Hello Piet !

Kössz neked is a méretadatokat,akkor nekem ilyet kell beszerezni.
Hy!

Akkor nekem ilyen kell .Esetleg fölösleges elfekvő van?
Mi lesz a mackóból ha ketté vágja a vonat?
- ?
- Mackóalsó és mackófelső!

A kérdés: SUHOGÓS vagy Márkás?:-)))
Vazze.... NEM IS ESŐ ÖRDÖG - hanem ESŐMEDVE!

Szóval TEDDY miatt ázzunk mindig:-))))

Q: Lenne egy kérdésem egy híres állattal kapcsolatban, amelyik Ausztráliában él, de elfelejtettem a nevét. Ez egyfajta medve, amelyik fákon él. (USA)
A: Ezt esőmedvének hívják. Azért ez a nevük, mert a gumifákról esnek le, és megeszik az agyát mindenkinek, aki alattuk sétál el. Úgy tudod távol tartani őket magadtól, ha emberi vizelettel fújod be magad, mielőtt sétára indulsz odakint.

/VICCEK topic #10460
Tegnap voltam, kurvajót szürföztem
hello mindenkinek egy gyoes kerdes:van valakinek kedve MOST balatonra vayg velencere gurulni furdeni?
Ûdv! Tegnap sajna nem voltam netközelben. Ìgy màr jòl meg is kentem FBS-el. :s mindenesetre azt tapasztaltam amikor szèjjelkaptam, hogy a tömìtès tökèletesen a helyèn volt. nem csìptem be sehova. fene tudja mè folyt. a csavart nem kellett fùrni. kèt anyàval sìmàn kitekertem. :D szòval betettem az ùj tömìtèst ès adtam neki trutymàkot is. tegnap csak 60 km ment bele, de semmi folyàs. ma kiderül, mi törtènik a nehèz napopkon. Majd szòlok, milyen fìling szètszedni- pucolni.
Nekem is 18cm a lyukközéptávolság -K7-es
Szép napot!
Jelentem, hogy az én kutyacsontom, lyukközépen 180mm hosszú. A moci 2000-es, a gyári teló 290mm.
12-dike, szombat:Érkezés, sátorverés, pihi, pancsi, este bogrács és buli. 13-dika vasárnap: Észheztérés, kávé, reggeli, tökölődés, majd mindenki akkor megy, amikor akar. Tőlem akár estig is maradhatnak.
Ja, mindez Nyírjesben, nálam. Megejthetnénk már végre azt a sörözést.

http://forum.sg.hu/listazas.ph... Itt olvasgathatsz róla.
szevaaaaaa

mikor és hol kell ott lenni?
Haló! Te sem akarsz jönni a Mega Cool Partyra? Vagy dombornyomott meghívóra vársz? Garantáltan jobb lesz, mint a tóparton ordítozni, hogy: Hajrá, húzz bele..... stb.
Azzal a gondolattal maximálisan egyet értek, hogy jobb a legyártott. De! Igazából ez a vas nem forog, nem csavarodik, tulajdonképpen "csak" a hosszának megfelelő távolságot tart a futóműnél.
De miért nem szeditek ki, és az alapján gyártjátok le a hosszabbat? Valaki írta, hogy nem ugrik szét semmi, ergo simán kivehető.
Hy !
Ha 180mm akkor az már jó lenne de ezt csak próbával lehet megállapítani.
Köszi a helpet és jó sör pusztítást az éjszakára csak el ne tévedj a komló földön.

Csááá.
Furatközép 180 mm?

No, mentem söröket magamévá tenni a városban... remélem mediterrán jellegű éjszaka várható!
Szia Esso !

Ez nem jó gondolat még akkor sem ha profi a hegesztő,mert ott ahol hegeszted az anyagot rideggé válik és ott fog eltörni leghamarabb és mivel futómű ezért ez a játék szerintem veszélyes.Ettől talán jobb megoldás talán ( ezen én is agyaltam) ha 6mm-es kazánlemezből egyben kivágni azt a méretet ami megfelelő ez szerintem még mindíg jobb megoldás mint a beletoldés és hegesztés.
De hagyjuk szóhoz jutni a nálunk okosabbakat is maj ők megaszondják a véleményt.
Ahoj mindenki

asszem mociccnak pont motoros barátja van elsőbbséget is élvez
Kössz Tedy a segítségedet szívesen veszem.
De felszerelt állapotban szerintem nem biztos,hogy le tudod pontosan mérni,bár nincs előttem a Gs,hogy azon a helyen mennyire hozzáférhető, ha méred az a lényeg,hogy a furattávolság 18 cm legyen, ha ettől rövídebb akkor sajna nem jó .
Köszi mégegyszer várom az eredményt !

Most kiszállok majd holnap benézek.
Szia Jó éjszakát.
Kifort a meggybor meg lkell kóstolni.