Úgy gondolom, nem ezen fórum témájához tartozik, de azért kíváncsi lennék, ki mikor políroztatott utoljára?!
Mivel állítólag úriember nem fogad biztosra, ezt most nem teszem meg tétre.
A bohócot?
Az most nekem nem megy.Olyan gyógyszert szedek, amitől befelé van az ejakuláció, a húgycsövön a vesébe. Úgyhogy a gyerekeket most csak kipisilni tudom!
Fogadjunk, ilyet se hallottatok még! Hát én se!
A Te mocid, olyan tisztán vagy koszosan tartod, ahogy akarod. Én inkább csak azt akartam jelezni, hogy az öregnek van szeme, meg egy kis élettapasztalata.
Én spec 3-4 mosás után pasztáztam. Mivel nem nagy a felület - tank + faridom - nem sok munka, viszont hálás: gyönyörűen ragyogott, nehezebben koszolódott.
Na jó elismerem, hogy nem volt teljeskörű a motor tisztítása(hétvégéig meglesz), de meg is őrültem volna ha nem mehetek vele egy kört!
Igérem vigyázok magamra!
A Kárászy EGY év garit vállal!
A Gambesz féle dömsödi mestert nem tudom!
Nekem (is, mert tudom h neked is) számít 10-30e forint. Még nem tudom mi lesz a vége. Csütörtökön megkapom a csillapítótagot, pénteken megyek Siófokra, és kipróbálom. Ha a rugó a szar, még mindig van közel 2 hetem, a rugóra.
Nem tudom mennyi lesz, de EZ VAN...
Hiszen az a bizti a csatlakozóban van......tehát visszafelé véd.....
De mi van akkor ha az aljaztban, vagy a kábelekben akad rövidzár? AKkor hazavágja az akkut?
Ezt én is kérdeztem, hogy kell-e bizti, de az eladó asszonta, minden szokásos fogyasztó: GPS, telefon stb csatlakozóján, töltőjén van ugyis bizti.De szerintem is biztosabb a bizti, ahogy te mondod
Mert ha ennyit szivnak vele, ennyi pénzért akkor még mindig ott álsz, hogy van egy "buherált" telód.....
Nem érni meg azt a plusz 10-20-at? ÉS arra még garancia is van!
Maci NŐSÜL!