Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerekek!
Maci NŐSÜL!
nade a majdnemnagyapushoz szükséges szerszám felügyelete nem a te hatásköröd!
Nézz át a szomszéd fórumba...
"a gyerekeket most csak kipisilni tudom!"

Még jó hogy a kacsa nem tud pisilni!
De mondhatom falusiasan is: akkor láttatok utoljára muffot, mikor nagyanyátokat fellökte a kecske az udvaron!

A majdnemnyugdíjhoz meg van még majd 20 év.

Na ez az a téma amire "holmi" nyulak, macskák nem reagálnak
Úgy gondolom, nem ezen fórum témájához tartozik, de azért kíváncsi lennék, ki mikor políroztatott utoljára?!
Mivel állítólag úriember nem fogad biztosra, ezt most nem teszem meg tétre.
A bohócot?
Az most nekem nem megy.Olyan gyógyszert szedek, amitől befelé van az ejakuláció, a húgycsövön a vesébe. Úgyhogy a gyerekeket most csak kipisilni tudom!
Fogadjunk, ilyet se hallottatok még! Hát én se!
A banditának is az az előírása, hogy minden 3. olajcserénél van szűrőcsere, tehát 18e-ként, mégis már a 3. van benne nekem!
Basszus...sajnos csak helyeselni tudok.
HJA! Egy majdnemnyugdíjas, majdnem (vagy már) nagyapus ráér agyonpolírozni a ....

Szegény Teddy-vel mi még MÁST políroz(tat)unk

bocs, de ez magaslabda volt
A Te mocid, olyan tisztán vagy koszosan tartod, ahogy akarod. Én inkább csak azt akartam jelezni, hogy az öregnek van szeme, meg egy kis élettapasztalata.
Én spec 3-4 mosás után pasztáztam. Mivel nem nagy a felület - tank + faridom - nem sok munka, viszont hálás: gyönyörűen ragyogott, nehezebben koszolódott.
Na jó elismerem, hogy nem volt teljeskörű a motor tisztítása(hétvégéig meglesz), de meg is őrültem volna ha nem mehetek vele egy kört!
Igérem vigyázok magamra!
Igen, hallottam már ilyenről. Sztem 2 eset lehetséges: vagy fordítási hiba, vagy olyan szuper a szűrő. De ilyen szűrőt nem tom lehet-e itthon kapni.
Akkor ehhez mitszolsz? A Yamaha Thunderace ownwers manualje
hi!
Hogy van a banda? Tegnap gyöttünk meg olaszból! (Erik lááttam! ) Szóval mi is a kövi mega túra? Mert nekünk sajni kihagyós... lámpát szerelek...
A Kárászy EGY év garit vállal!
A Gambesz féle dömsödi mestert nem tudom!
Nekem (is, mert tudom h neked is) számít 10-30e forint. Még nem tudom mi lesz a vége. Csütörtökön megkapom a csillapítótagot, pénteken megyek Siófokra, és kipróbálom. Ha a rugó a szar, még mindig van közel 2 hetem, a rugóra.
Nem tudom mennyi lesz, de EZ VAN...
Bizti mindig kell! Ez olyan alaptétel, mint az olakcserénél a szűrőcsere.
Ez lesz mindegyik sorsa, hiszen sem a eladni, sem gyártani nem tudják.

Most felkapták a régi neveket.....azt majd szembesülnek magukkal - hiszen mit vesz az ember?
MA.....2008-ban?
Egy JAwa-t vagy egy Suzukit?
Persze!

Hiszen az a bizti a csatlakozóban van......tehát visszafelé véd.....
De mi van akkor ha az aljaztban, vagy a kábelekben akad rövidzár? AKkor hazavágja az akkut?

Azért kell bizti.........
Te, mint Minden Buhera Atyja, hogy mondhatod, hogy vegyen újat? Ez így jó lesz, mert marad cipi lengyelbe.

Az MZ gyár azóta már beszart! Itthon, ha minden igaz 2, azaz kettő db-ot adtak el.
Ezt én is kérdeztem, hogy kell-e bizti, de az eladó asszonta, minden szokásos fogyasztó: GPS, telefon stb csatlakozóján, töltőjén van ugyis bizti.De szerintem is biztosabb a bizti, ahogy te mondod
Akkor most mennyibe lesz meg?

Mert ha ennyit szivnak vele, ennyi pénzért akkor még mindig ott álsz, hogy van egy "buherált" telód.....
Nem érni meg azt a plusz 10-20-at? ÉS arra még garancia is van!

Én biztos hogy újat vennék inkább
Ahogy esSO mondja!

BIZTI nélkül EL NE KEZD!

10A az sok, hiszen előbb vágja ki a biztit, mint a motort, vagy a kütyüt.....
Nekem 2,5A van benne ha jól emlékszem.

Félni nem kell, hiszen a navi, teló...stb mAh-ket vesz fel......Én álló helyzetben töltöm a mobilt is....