Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azon járatom az agyam, hogy bele lehetne-e hegeszteni egy szűk centit? Tudom, hogy gányolásnak hat ez a gondolat, de a randes hegesztés erősebb, mint maga az anyag. Nagyon eretnek a gondolat?
Holnap megmérem neked.

Sajnos Pacikó, és a vajdasági srác is itt elérhető számomra. Utóbbi nick-jére nem emlékszem... pedig beszélgetem is vele itt... akit nem látok személyesen, azzal így járok.

Talán olvasnak, és jelentkeznek.
Tedy !

A vajdasági GS-es srác -ot hogyan lehet megtalálni és mi a Nick neve ?lehet,hogy így könnyebb lenne.
Megpróbálnám vele is felvenni a kapcsolatot.
Hy! Teddy!

A GS gyári k.csontja csak akkor jöhet számitásba ha hosszabb mint az enyém,magyarul az enyém un.lyuktávolsága 175mm ha ettől hosszabb pl ha 185mm akkor jó.Mint írtam GSX750F-ét tudtam szerezni csak sajnos a méretben külömbségek csak akkor derültek ki amikor levettem a gyárit, a furat rajta (a gyárimon) 10 mm-es a gsxf-é meg 12mm és ezért nem jó ,ettől függetlenűl felraktam csak a próba kedvéért de olyan szar lett hogy na olyan lett mint a csopper(most így irom):Ennek a furatok közti távolsága 190mmm volt és nagyon leült a hátulja.És ezért szerintem (próbálok okos lenni) elég a 0.5 vagy max 1 cm -el hosszabb (mint a gyári) kutyacsont ami megfelelő ültetést eredményez.De gondolom ez is típusföggő lehet,hogy a Gs-nél más a helyzet.
Ezért kértem a GS tulajokat,hogy aki meg tudja mérni nekem azt megköszönném és ennek fügvényében lehet a beszerzésről gondoskodni.
Egyébként Pacikót hogy lehet elérni ?
Big!
Ez a fórum egy nagy OFF!
De, ezééé' járunk ide.
Hali Bigmen!

Nekem van ötletem. Pacikó ültetett a GS-en. Talán megvan a gyári kutyacsontja. Viktor vásárolt hátsó lengővillát, talán a forrásánál megvan a kutyacsont. A vajdasági GS-es srác is gyártat másik kutyacsontot, talán nála is fellelhető. Sőt, ha Dawnteznek összejön a hosszabb teló, akkor ahhoz is csináltat esetleg mésik alkatrészt... de ez utóbbi csak feltételezés. Azaz az eddigiek mind feltételezések, de nyomnak nem rosszak.
Jó van baz...

Szerintem ez így van redjén legalább is én így vagyok vele nem szeretek zárt ajtókat döngetni .
Tudom, hogy a fórum ezért (is) van és próbálok ehhez alkalmazkodni.
Miért lenne ez off? Ne kérj elnézést, hisz a fórum pont ezért van. Többekközt.
Sziasztok !

GS-500 tulajok segítségét kérném (megint a kutyacsont )!Azt szertném kérni tőletek - főleg akinek esetleg szét van szedve a gépe - ,hogy kéne nekemm egy méret arról a kutyacsontról,ami érdekel a furatközép távolsága ,ill.annak mérete (10mm).Nos az a helyzet,hogy szereztem egy párat GSX750F-ét de sajnos nem jó egyrész túl nagy és furata is 12 mm-es(emiatt alapból nem jó).Ideírnám a méreteket (ezek a meglévő darab méretei)és ettől 0.5 vagy 1 cm-el hosszabb lenne jó.
A méretek. A teljes hossz 205mm a furatközép távolsága 175mm a furatok átmérője 10mm,az anyag vastagsága 6mm.
Az volna a kérésem,hogy akinek esetleg van bontás alatt motorja és azt kiárulja ( jelentkezzen és lebeszéljük )abból kéne nekem a cucc de csak akkor ha a méretek a leírtak alapján megfelelőek.

Köszönöm a segítséget és bocs az offért.
Szép napot mindenkinek.
Össze sem hasonlítható a gyárival!
De még mindig nem az igazi. A jövő hét végére a hetesre készülök
Ja, és sok szerencsét Dawntez a telóval! Bár ahogy néztem, ez már most is sokkal jobb volt, mint a múlt hétvégén.
Na igen, gyönyörű idő, jó móka... bár ez a Dawntez által említett látványosság elmaradhatott volna, mert belegondoltam, mi van, ha én állok a Golf helyén... Az a fél milla meg úgy kocsinként értendő szerintem, de alsóhangon... Na lassan cihelődök, délután megyek oda, ahol sok a kecske és sok a mét...
Üdv!
Lagzikíséret megvolt. Végigdudáltuk fél budát, és pestkalászot is, de kacsát nem láttunk.
Láttunk kemény seggű VW-t amit épp áll a pirosnál, majd mögötte egy kisbusz szerűség sofőrjének nem tetszett hogy a vize csak a hűtőben volt. Hát kijött a víz , a gyűrődő zóna pedig tette a dolgát. min egy fél milla
Valóban.
Ez aztán a nagy verda!
Hallgass inkább nagyapira!
Töltd meg az ujjacskáddal a nútot zsírral, ahova a gumi beleűl, éls miután belenyomtad a zsírba a gummát, töröld le a felesleget!
Így tuti hogy nem gyűrődik mellé és biztos lesz a tömítés! Ne ragasztgasd semmivel, mert máskor is szét kell még szedni, aztán puceválhatod a helyét napestig!
Szét is kell azt szedni majd! Tömíteni kell, nem ragasztani!
oda azért NEEEEEEEEEE
Na jó. Szóval MOST indulunk!

Kb 15 perec múlva...
hejj! meghoztàk a tömìtèst. Full Gas bòl 790-è'. mèg jò hogy van arra kollega, mert különben csak hètfőn lett volna meg. Ja! Nagy "divat lett" mostanàban eme alkatrèsz, ùgyhogy szòlok: ez volt az uccsò darab. ha valaki ott akar venni mostansàg, csörögjön oda, van-è! Holnap feltàmadok, oszt teszem belèje ezerrel. Kèrdès: volt szò + tömìtő anyagròl... FBS-t pròbàlt màr valaki erre a cèlra hasznàlni? elmèletileg 300 fokig jò... Vèlemèny?
Üdv mindenkinek! Mentem Velencefürdőre!
Semmi baj! Szeretem én a kritikát! Számítottam is rá a Blue féle medence project után!
(Oszt néz meg milyen szupi lett!)

Mindazonáltal, azon a 50-60 cm-en nem jelent komoly súlytöbbletet a vas.

Én direkt akartam egybe. nekem ez jön be. És így is lehet 1 dobozzal használni a gépet.

Uff
Ez állat!
Tipi-tapogasd meg, van-e hája? Ez a biztos.
(Mi van, ha begyűri maga alá, és nem látszik!?)

ezt hivják szííííííííííííívásnak:-)))

elsőre az alsó részt nézd mindig:-))))