Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az attól is függ hogy a talpa ragasztott, vagy egybe van öntve a fűzővel

Lehet hogy amit Jánoshalmán ajánlottak 20-ért az jó lett volna, de...

Így jártam, megpróbálom a maxot kihozni belőle. Tudod szarból várat, ócón! Mivel senki sem akarta szponzorálni a korábban leírt mondatomat .

És minden bontóc cucc zsákbamacska
Ezt értem, és megértem, csak azt nem, hogy 15 ropiért veszel egy rosszat a bontóban, ami csak ócskavas ebben az állapotban. Más kérdés, hogy felújítható. Ez olyan, mintha a lukas cipőmet eladnám 10ezerért, mondván, megtalpalható.
Bontóban általában nem az öregség miatt bontott cuccot kell levadászni, hanem a fiatal töröttett. Persze, mondani könnyű!
Blue szerint, az egész teló azért ment mert a rugó már elgyengült, és felütött a gátló, így szétverte a szimeringet.

esSO: Igen lehet hogy tudnék túrni egy jót, de mi esély van rá? Ha viszont ezt megcsináltatom (a felújított gátlóra egy év gari van), valszeg nem kell hozányúlni a következő pár évben. Pesten van ember aki akár gyárt is rugót, vagy ezt keményíti. Árat még nem tudok, nyomozás alatt van. Mindenesetre ha újítani kell a gátlót, rugót, még akkor is az új árának a feléből megvan. És a fő lényeg: EZ BONTHATÓ! nem préselt mint a gyári.

Viszont mához egy hétre mennék vele
Dawntez!
Nem vagyok szaki, de a múltkor említettem, hogy nagybátyám gépész ember, és sok mindent láttam a kezei alól kinőni, és utána sokáig működni.
Tapasztalásom szerint a rugót fel lehet éleszteni, ha elfáradt. Azt hiszem edzés kérdése a dolog. Persze nem csak úgy nekiesni, de van rá recept, hogy meddig kell melegíteni, milyen gyorsan és mivel kell lehűteni, hogy jó legyen.

A legrosszabb esetben ráapplikálod a bontós gátlóra a régi GS rugót. Tuti, hogy egy "közdarabbal" rá lehet tenni, ha az átmérője megfelelő.

Remélem!
Akkor most ha jól értem, meg akar venni egy szart? Pénzér? Esetleg MÉh-telepi áron, 30 Ft-ért! Aztán lehet felújítani. De akkor miért nem túr egy jót?
Lehet, hogy lámaság, mert nem értek a gátlókhoz, de nem lehet a rugóból levágni a felesleges hosszot? Bár attól a teló hossza nem változik.
És most az van hogy:
1. Visszaviszem a bontóba, túrok másikat, és vagy jó vagy nem
2., Felújíttatom a gátlót, és a rugó elég lesz vagy nem
3., FELGYÚJTOM az egészet!

brrrrrrrrrrrrr
43708hsz
Összefoglalom, mert van egy 10 perces kávészünetem.

Dawntez túrt a bontóban egy hasonló telót, aminek bontható a teteje, tehát feljavítható szükség esetén. Ezt beszerelte a GS-be. Kicsit hosszabb, mint a gyári, így "endurós" a moci segge (vagy inkább streetfighteres ). Nos, beszerelés után kiderült, hogy ki kell használni a feljavíthatóságot, mert ez a gátló sincs elemében. 50-ig jó, aztán elpattog. Basszus.

Dawn! Szurkolok, hogy múúúúúkodjon!
? ? ? Lemaradtam.
Ok! Bár eléggé lóg az eső lába
Dawntez! Nem viszed el szervízbe?
De betudtam...
http://www.yamaha-motor.hu/pro...
(Nem tudom normálisan belinkelni.)

2008. ápr. 1-től 620.000,-Ft. Az új ára.
Tudomásom szerint az YBR-nek 550-600 e. körtül van az új ára.
400 környékén már nagyon patent állapotút találhatsz alig használtban.
Elpattog
Jó reggelt Népek!

Háááá' tényleg. Tibifutár igazi megbízhatósági tesztelő.
Én megfogadnám a tapasztalását. Pláne, hogy egyezik az elgondolásommal...

Oszt, jónapot!
Helló Banda!

BLUE!
Köszi a soundtracket, már jön lefele.
Az ybr 125-ről szòltam. :s
Az sem egy utolsò èrv, hogy detto az a blokk van benne, mint a postàs sr-ben. Amiből sajna màr nincs ùj. Csak jòt tudok mondani ròla. Az èn tw-mben is ugyan ez a blokk volt ès a maga tempòjàban kimegy a vilàgbòl. Nomeg 3 lityò 100 km en... Mèg a csepegtetèssel is vigyàzni kell majd...
nem voltam eszetlen, és bepakoltam a sprét, buksit, kabátot.... majd csörgök....
Köszi!
Nem fogunk senkit kímélni
ez lemaradt:
nézd meg a google-ban. a yamaha ybr-k új pacik a piacon. lehet, h viszonylag drágák. nemtom.

azé nem hiszem, h ilyen cigorú tudnál lenni a leányzóval...
egenis, éééétve vagyol... nem olyan klassz hely keszthely, mint gondoltam, de holnap már megyünk baranyába tekeregni.
Szia Nyussz!
Nyaralóó?! Teeee...De jó Neked!
Ha Neked tetszik, valszínü neki is tetszene,
benya meg csak csepegtetve, ne mindig csavarogjon