Nagyon ne sajnáld:-) Vagy ha még van fölös energiád sajnálatra akkor gyere és engem sajnálj:-)))))
Azért 1 ujj nem ujj............mégis sok mindent velem csináltat:-))))
Meg is lett az eredménye.....jelenleg a létrákra is könnyek közt mászok fel, mert beindult a bokám......
Vagy nagy gebasz lesz ebből, vagy ISZONYATOS időjárás jön (ez a bokám tört el...azóta rossz idő előtt fáj)
hazaérkezés pár nap csavargás után, nagyon jó volt, de még jobb a motorom közelében lenni, és a kutyeszokat dögönyözni! de persze megvan a negatív oldal is....holnaptól temet a munka, már ma hívogatott a Főni ezé-azé-amazé...
remélem mindenkivel minden okés!
Blue: jobbulást a Sárkánynak!
SzőkeKapitány: Grat a mocihoz, sok balesetmentes km-ert, olcsó benzint, széles utat, kevés bogarat, stb, stb, stb....
Szevasz Dzsokibácsi Szép a kis gs! Petinek azért még barátkozni kell vele , de majd csak belejön és azért így is jó volt kicsit motorozni Meg lécci mond meg petinek hogy megcsináltam a banditát, ugyenis majdnem sikerült elhagynom azt az anyát ami a kuplungnál van azon a tengelyen ( műveletlen vagyok és nem tudom mi a neve, de most 2 anya is van rajta nehogy megint letekeredjen ) még jó hogy van rajta az a gumi kupak és így nem esett le.
Bigmen! Úgy látom, hogy nélkülem is meglett a válasz a méret ügyében. Alá tudom támasztani a 180 mm-t. De tegnap nem nagyon jártam világháló előtt.
Szőkekapitány! Gratulálok az új gyöngyszemhez! Szokjatok össze, és leld benne nagyon sok örömöd! (Jóárasíthatnád a benzint is...)
Oszt, jónapot!