Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt Népek!

Bigmen! Úgy látom, hogy nélkülem is meglett a válasz a méret ügyében. Alá tudom támasztani a 180 mm-t. De tegnap nem nagyon jártam világháló előtt.

Szőkekapitány! Gratulálok az új gyöngyszemhez! Szokjatok össze, és leld benne nagyon sok örömöd! (Jóárasíthatnád a benzint is...)

Oszt, jónapot!
Jó reggelt mindenkinek!

Nekem nincs elfekvő kutyacsontom! Bongó (a szomszéd kutyája) mindmegette
Szia Baby!

Nagyon ne sajnáld:-) Vagy ha még van fölös energiád sajnálatra akkor gyere és engem sajnálj:-)))))
Azért 1 ujj nem ujj............mégis sok mindent velem csináltat:-))))
Meg is lett az eredménye.....jelenleg a létrákra is könnyek közt mászok fel, mert beindult a bokám......
Vagy nagy gebasz lesz ebből, vagy ISZONYATOS időjárás jön (ez a bokám tört el...azóta rossz idő előtt fáj)

Szóval tessék engem ápolni:-)))
halihó szeretembanda!

hazaérkezés pár nap csavargás után, nagyon jó volt, de még jobb a motorom közelében lenni, és a kutyeszokat dögönyözni! de persze megvan a negatív oldal is....holnaptól temet a munka, már ma hívogatott a Főni ezé-azé-amazé...

remélem mindenkivel minden okés!

Blue: jobbulást a Sárkánynak!

SzőkeKapitány: Grat a mocihoz, sok balesetmentes km-ert, olcsó benzint, széles utat, kevés bogarat, stb, stb, stb....

jóccakát
esSO! Malacom majd akkor lesz, ha a Banditról lemegy a gari.... A "szakszervíz" csak Kasztrót enged beletenni.
nem bükkaranyos
a középső kép közeliti a válasz helyességét
Persze, jó lesz a 4 literes bödöny Viktor!
Az első kép akár Bükkaranyos is lehet!
Okés Laci!
Amúgy mondtam neki, hogy pár napig csak ismerkedés van, nem kanyarvadászat!
Sz-Sz-B megye?
?

Az első nehéz lesz
A második könnyebb
A harmadik a legkönyebb
Előbb a bélást tedd be!
nem nem ,mindjárt töltöm
Malacod van, mert a 2 motorba jó ua olaj.
A találós kérdésre a válasz: Szlovákia, ha nem Kassa, akkor Rozsnyó. Vakolok, mint a zsugások.
egy cserére való adag 3 l , de olcsobb ha megveszem a 4 l-es flakont, és akkor van plusz 1 liter tarcsiba
Szevasz Dzsokibácsi Szép a kis gs! Petinek azért még barátkozni kell vele , de majd csak belejön és azért így is jó volt kicsit motorozni Meg lécci mond meg petinek hogy megcsináltam a banditát, ugyenis majdnem sikerült elhagynom azt az anyát ami a kuplungnál van azon a tengelyen ( műveletlen vagyok és nem tudom mi a neve, de most 2 anya is van rajta nehogy megint letekeredjen ) még jó hogy van rajta az a gumi kupak és így nem esett le.

Kunmadaras egész jó volt kár hogy nem jöttetek
Igen Viktor!
Egy cserére való adag a gs-hez.
Jó estét

Hazaértem a motorozásból, majd teszek fel találos kérdés képeket

A kutyacsont a 1993-as lengővillámon is 180 mm a lyukközép.

Dzsoki
4 l olaj kell + szürő ?
Jó estét. Erre jártam gondoltam beköszönök. Minden jót...
Úgy engedtem el. hogy előtte fotografálás volt!
Azt ígérte, hogy este (éjszaka) felteszi....
Olyan lesz mint a bumeráng. Gondolom, ha tankolni kell, előtte megjelenik a delláért.....
Eccerűen tökéletes!
Ok , tehát Ő a GS gyári méretüt akarja berakni a Banditba így már jó?
De ez gyári GS, neki meg bandira kell.