Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jááááááájjjjjj!
Főni! Kellett ezt?!

Húúúúúúú bazzzzz... a csókának biztos összeszorult a "gyűrűje".
A genyó félrelépett........mármint a kórház lépcsőjén, és kész......
Kórházba kell eltörni a kezed és "kéznél" a segítség:-)))))
Szóval sima munkahelyi baleset
Nem hiszem el, hogy Te állandóan kihúzod magad a csapatból!
Először a motoros barátok, és csak utána a család, meg miegyébb!
Pfff, na jó, azt hiszem lassan tényleg el kell mennem szabira vagy klónoznom kell magam . Holnap nem dolgozok, úgyhogy ezt kihasználva lefuvarozom öcsémet Balatonra. Hugom névnapja lesz, ő meg ott dolgozik. Szóval én 4kerekezek azidőtájt, de neketek jó gurulást!
Akkor ne csak olvasgassál hanem, holnap gyere egy órácskát gurulni!
10,15 és 10,30 között legyél a Békási MC.Donaldsnál! (Szentendrei út)
Hát a Dallas zenéje Vazze!
Szijjjja mindenki ! Van pár percem épp, addig olvasgatok, mi a pálya errefele ...
Nekem a kíséret utáni túra Mátraszele, új kipuff!
Aki akar elkísérhet!
Üdv!
A mások perc negyvenedik másodpercétől mit ismersz fel?

Bulitársakat keresek Sirokra 24-én csütörtöktől. Aki nem jön erről is lemarad.

Erik: A jelenlegi álláspont alapján én jövök délelőtt kísérni, de az utána következő túrát kihagynám. Bocs, de annyira nem pattog mint egy hete, de így is elég veszélyes. Ma is túlszaladtam egy kereszteződésen mert a segge nem akart megállni. Vazze, tanulásnak sem utolsó
Mi történt a sárkány kacsójával?
Erről nem vagyok informálva, vagy nem figyeltem!
Csak nem tüzet okádott rá!?
Nana, az -el cimborálsz?! "mármint a Yamaha"
Na, ezeket találtam, olyan rendes dfeldobozoltat nem. A 2-es képen a méret 44cm.
Feketében nagyon mutatós Gabi! Mármint a Yamaha......
Hmmmm.... Vadasan! Nyami!
Most nem találok, de kb ilyen volt az enyémmel is a szélessége. Mit mondjak, terjedelmes darab, de ez minden oldaldobozos megoldásnál így lesz. Arra emlékszem, hogy a 5×60-as vas hossza nálam 44cm. (és 5×50-es volt, de ez lényegtelen)
Látom, a kivitelezés egész profi, de szakival könnyű! ( )
Mindezek ellenére hadd tegyek pár észrevételt:
Sztem a 20×30-as cucc túlméretes/súlytöbblet; 15×15 is elég lett volna.
Másik gondom, hogy egy darab az egész, tehát a középsőt külön nem tudod használni.

Ezt tényleg nem baxkódásból írtam!
Vagy sok nyulat
Vegyél rá egy kisbárányt, az majd jól karbantartja. Ősszel meg megesszük!
Ne kelljen tesztelnem...
Ez lesz a bukógombád jó erős!
5-5-el nem de 2-2 vagy 2,5-2,5 még lejöhetett volna :(

Mindegy jó ez így csak ne döntsek nagyot
Gratulálok! Ez szép munka volt! 5-5 cm-rel rövidebb nem lehetett volna az a vas, ami a két doboz távolságát adja? ( Messziről könnyű okosnak lenni, mi? )
Igazából ennél mélyebre már nemnagyon lehet tenni. Viszont még 2-2 cm-el lehetett volna beljebb rakni. azt nagyon sajnálom. De elég kapkodosan kellett csinálni. :)

Mindegy két hét múlva éles teszt: 2000km Majd kiderül .max lakatostól lakatosig megyünk. De szerintem azért nem lesz nagy baj vele. Szerintem is egész masszív lett.
Nagyon maszivnak néz ki! Ha a két oldaldoboztartót lejebb raktad volna, talán közelebb is kerülhetett volna? Vagy valami utban lenne?