Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki is keresett kis choppert?
Iwiwen a Suzuki Marauder 125/250 üzenőfalára küldtek egy ajánlat-szerűt:
Suzuki gn 125 (női chopper) eladó. 1999 novemberi ujszerű állapot. Gyöngypiros turadobozzal, rendes tulajdonostól.
Ja szívás annak, aki 2007 tél elött vett GS-t jóval drágábban.
Ezek az utolsó akciós árak nyomják a régebbiek árát is lefele.
legyen 1.3 az új ára nem bánom, nekem akkor sem hangzik jól... 2004-es, majd 15 ekm... biztos lehet alkudni belőle... meg kell próbálni
2004-ben inkább 1400 e Ft volt. Volt egyáltalán régebbi F-es?
Csak most a télen akciózták le azt is, én a legolcsobban 1198 e Ft-ért láttam, de azt is csak, ha hitelre vetted volna, kp-ért cca 100-al drágább (bár a hitel ugye nem olcsó + költség)
Hát ezért mondtam hogy segítsetek!
Tudtok esetleg jobbat?
Akkor hozzátok a tudomásomra!
nem drága egy kicsit?
2004-es 855-ért... hát... ez szerintem annyira nem jó ajánlat... 1.1 volt a fejidomos új ára kb. nem?
Vagy elviszem a hétvégén Gyarmatra a találkozora, és oda adom egy pesti embernek, igy hozzá jutsz hamarabb postaköltség nélkül, csak el kell mennei érte. Azt is megdumálhatjuk kinek adjam oda, ki van hozzád a legközelebb.
Küldj egy telefonszámot, délután megyek dolgozni, felhivlak és megbeszéljük.
Eddig ez a legjobb ajánlat!
Igen, sajnos ez nem F-es!
azt nem tudom, de ezt írta... ez E-s amennyire értek a GS-ekhez
Sziasztok!

A napokban viszem 6000es szervízre a GS-t. De ahol az 1000en voltam (Gaál Motor - Üllő) elég amatőrök vannak és sztem drágák is...
Szóval XVII., XVIII. ker környékén tudnátok valakit ajánlani? Mennyit kérhetnek érte "reálisan"?

Sanyika
Bizony, ezek nyomós érvek. Sajnos. Főleg az utóbbi.
Kezdő motorosként nem akar újat, de azért jó állapotú kellene!
Újat már találtunk 2-t is! Na meg a pénz!
Kémeim jelentették, hogy egy darab GS 500F van még eledatlanul az országban. "0" km-es, K7-es, szürke. Esetleg, ha megvan még?
Szia Viktor !

Nem leszek itthon a hétvégén gyerekekkel megyünk tábprba Őrimagyarósd-ra egy hétre .
Ha neked megfelel úgy,hogy megmondod,mibe kerül és feladod postára .
Elküldöd nekem mailbe a számlaszámod és utalom a pézt plusz a postaköltséget.Szerintem megoldható így azt hiszem.Az előzőt is így rendeztem le egy másik sráccal.2 ezret kért érte+költség nem egy nagy összeg ,igaz nem tudom te mennyit kérsz érte de biztos megegyezeünk.
Ha neked így megfelel jelezd nekem azt és küldj egy mail címet ahol rendezhetjük a továbbiakat.
Köszi előre is.
Üdv.
Cicah!
Hol vagy?
mociccah ajánlgatott egyet pár napja, de nem emlékszem, hogy F-es, vagy E-s.
19-én feltétlen nézzétek meg a Parlamentet, meg az Államkincstárat
Nem erről jut eszembe: A tegnapra ígért kormányváltás elmaradt , csak magasítás lesz. Tapasztalatot vagy megírom, vagy lemondok!
Egy barátom vásárolna egy pöpec Gs500F-et!
Nem ajánlott valaki itt mostanában?
Ajánlatokat is szívesen veszek.
Na, lécci lécci lécci, max K4-ig!
Hali. persze, viszek egy sprayt. :)

A pólón direkt szerepel nyuszek.

szép napot mindenkinek!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!
PUMPA másolós:
1.Blue
2.Teddy
4. Erik
5. ja meg én
6, Hawk

1590-es kelós defektimplantátum
1. Blue
2., én
Hello!

Pólóügyben azért nem jelentkeztem még, mert hezitálás esete forog fent, lehet még rendelek 1-2 plusz darabot... de ígérem, holnap reggel véglegesítem és utalok is.
A csizmát megnézem, ha még lesz, akkor veszek. Szerintem amúgy igen, mivel hetekkel ezelőtt volt ugye kirakva, és azóta vándorol rekeszből-rekeszbe. Mondjuk a 40-es lábamra vettem a 42-est, de talpbéléssel nagyon kényelmes.
Dawntez: szerencsére mégsem mentem a Keloba, mert akkora dugó volt, hogy inkább kikerültem a Pesti utat. Viszont a Plus-ban meg láttam 2300-ért CO2-patronos bicajpumpát, egyet adnak is hozzá, 16g-os tartályt használ. Bár, ha úgy vesszük a javítószettel együtt majdnem ugyanaz, mint a komplett gázos javítópakk... Na ez csak elmélkedés volt, pumpám még van a biciklizős korszakomból, pici, kétféle fejjel.

Na most pedig lassan beindul a szundikátor...