Ki is keresett kis choppert?
Iwiwen a Suzuki Marauder 125/250 üzenőfalára küldtek egy ajánlat-szerűt:
Suzuki gn 125 (női chopper) eladó. 1999 novemberi ujszerű állapot. Gyöngypiros turadobozzal, rendes tulajdonostól.
2004-ben inkább 1400 e Ft volt. Volt egyáltalán régebbi F-es?
Csak most a télen akciózták le azt is, én a legolcsobban 1198 e Ft-ért láttam, de azt is csak, ha hitelre vetted volna, kp-ért cca 100-al drágább (bár a hitel ugye nem olcsó + költség)
Vagy elviszem a hétvégén Gyarmatra a találkozora, és oda adom egy pesti embernek, igy hozzá jutsz hamarabb postaköltség nélkül, csak el kell mennei érte. Azt is megdumálhatjuk kinek adjam oda, ki van hozzád a legközelebb.
A napokban viszem 6000es szervízre a GS-t. De ahol az 1000en voltam (Gaál Motor - Üllő) elég amatőrök vannak és sztem drágák is...
Szóval XVII., XVIII. ker környékén tudnátok valakit ajánlani? Mennyit kérhetnek érte "reálisan"?
Nem leszek itthon a hétvégén gyerekekkel megyünk tábprba Őrimagyarósd-ra egy hétre .
Ha neked megfelel úgy,hogy megmondod,mibe kerül és feladod postára .
Elküldöd nekem mailbe a számlaszámod és utalom a pézt plusz a postaköltséget.Szerintem megoldható így azt hiszem.Az előzőt is így rendeztem le egy másik sráccal.2 ezret kért érte+költség nem egy nagy összeg ,igaz nem tudom te mennyit kérsz érte de biztos megegyezeünk.
Ha neked így megfelel jelezd nekem azt és küldj egy mail címet ahol rendezhetjük a továbbiakat.
Köszi előre is.
Üdv.
19-én feltétlen nézzétek meg a Parlamentet, meg az Államkincstárat
Nem erről jut eszembe: A tegnapra ígért kormányváltás elmaradt , csak magasítás lesz. Tapasztalatot vagy megírom, vagy lemondok!
Pólóügyben azért nem jelentkeztem még, mert hezitálás esete forog fent, lehet még rendelek 1-2 plusz darabot... de ígérem, holnap reggel véglegesítem és utalok is.
A csizmát megnézem, ha még lesz, akkor veszek. Szerintem amúgy igen, mivel hetekkel ezelőtt volt ugye kirakva, és azóta vándorol rekeszből-rekeszbe. Mondjuk a 40-es lábamra vettem a 42-est, de talpbéléssel nagyon kényelmes.
Dawntez: szerencsére mégsem mentem a Keloba, mert akkora dugó volt, hogy inkább kikerültem a Pesti utat. Viszont a Plus-ban meg láttam 2300-ért CO2-patronos bicajpumpát, egyet adnak is hozzá, 16g-os tartályt használ. Bár, ha úgy vesszük a javítószettel együtt majdnem ugyanaz, mint a komplett gázos javítópakk... Na ez csak elmélkedés volt, pumpám még van a biciklizős korszakomból, pici, kétféle fejjel.
Iwiwen a Suzuki Marauder 125/250 üzenőfalára küldtek egy ajánlat-szerűt:
Suzuki gn 125 (női chopper) eladó. 1999 novemberi ujszerű állapot. Gyöngypiros turadobozzal, rendes tulajdonostól.