Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz az infót esSO-api!
Nyúlfüllel most egyeztettem telón, és még van neki készleten egy darab. Azt hiszem, most nála veszem. Nem akarok senkit "beküldeni" érte az olajshopba. Rendelni meg postailag lenne sok(k).

Képzeld! Majdnem egyenesben van a DL a jövő hétvégére. Jövő hétfőn szervizelik az 1000 km-re, aztán kiadható Teddynek és mindenféle tesztelőnek. Csak azt nem tudom, hova fogok pakolni... Egy pici doboz van csak rajta, de legyen ez a legnagyobb gondom.
EsSo!
Ott árulnak most Castrol Act Eco GP4T 20-50-est 1500Ft/l- ért. Szerinted az 1000-es Yamahámba az jó lenne? Szintetikust nem ajánlanak mert azt állitolag eszi, én meg ugyse forgatom (annyira).
Az olajshopban most ákcijós az 500 milis teflonyos: 2500 pízé
Jó reggelt Népek!

Üdvözlet az újdonsült GS tulajnak, aki jóárasította a GS-t!

Én tegnap felnicsíkot ragasztottam. Több-kevesebb sikerrel. Van egy-két hely a keréken, ahol a kör majdnem egyenes lett. Azt hiszem ezzel varázsoltam egyedivé a mocit... ilyen csíkja senkinek nincs.

Nyuszek!
A Mega Cool Cvájra kellene nekem egy flakoncs láncspraipszilon. Tudod szerványolni?

Oszt jónapot Ideseim!
Sziasztok!
Egy sajnálatos esemény miatt úgy döntöttem egy jó időre szögre akasztom a bukósisakot,és eladom szeretett SV 650 S mocikámat!
Esetleg,ha valakit érdekelne keressen meg!
Jámbor Béla
0670 378 59 63.
Szia Pöttyke

Lökd az adatokat, oszt holnap megnézem.
Sziasztok !

Keresek kutyacsontot 18-19 cm furatközéppel(lehetőleg gyári) bontottan eladót.650-es Bandithoz (K5)kellene.
Köszi előre is.
Megnéztem a videót Blue, csúcsszuper! Na jó, néha ugráltam benne előre, de majd ha több időm lesz... Újra átéltem kicsit az egészet...

Góliát: vigyem a maradék Araldite-ot esSO-hoz papucsot ragasztani?
Parancs, értette...!
Mindjárt lesz!
Vaze!
Lezsibbadt az ujjam az 529 képtől, de naggggyon jóóóó volt visszanézni!
Dzsoki , képet azonnal, és a gyerek is fórumozzon!
AZANNYAMINDENSÉGIT!
Na mindenki!

pár képből egy album: igy tudjátok másolni, linkelni...stb
http://bluekepek1.extra.hu/erw...

és a videó
http://akmtturak.extra.hu/erw....
Köszönöm szépen a kedves fogadtatást mindenkinek!

A fényképpel annyi probléma van, hogy mire leszedtem volna magamnak a hirdetésből addigra törölék...
De legkésőbb vasárnap du pótlom eme hiányosságom
Légy üdvözölve köreinkben! Külön öröm, hogy odaát is találkoztam a neveddel.
Viktor még most ment el tőlünk.
Ismerős ez a név

Viktor segíts lécci (ebben is)! Pötykének.
thx
Sziasztok!

Találtam miskolcon egy eladó GS500-at. Aki miskolci nem tenné meg hogy megnézi hogy potyára ne menjek le?:-)
Na,hali!
Légy üdvözölve Mr. Szőke!
Húúúú ,de szép hosszú nicknevet választottál!
Ha már ott van a kezedben , ugy is beleprobálod, nem?
ja! fénykép!
Vazze!
Most akartam beszólni az AKMT-n! Ilyen névvel minden hozzászólás KELL hogy tartalmazzon egy POÉNT!

Amúgy ÜDV!
Sziasztok!
Aki még nem ismerne az ERW-ről Peti lennék Nagytályáról, a dzsoki-familia egyik oszlopos tagja. Vasárnaptól pedig egy fekete-ezüst GS 500 boldog tulajdonosa is leszek.

Blue!
Köszönöm a megelőlegezett üdvözletet!
de akkor HOL az a másfél centi?
Az enyém az eredeti 2001-es ami most benne van 1993-as nem érzek különbséget, betenni is teljesen egyszerü volt nem éreztem nehézséget, talán mintha egy picit rövidebb lett volna de már nem emlékszem pontosan.
Segítsetek! Segítsetek!

Kivettem a rugóstagot!
A két lyukközép 290mm! Viktoré 315mm. Az SV-é 340mm.

Kivett rugóval, középsztenderen, úgy hogy a h kerék (is) majdnem leér, éppen beférhet (talán) egy 315mm-es tag.

A 2000-es és a Viktor féle (talán 2005-7) közötti modell között a MÁSFÉL centi különbség van?

Az újaknak ennyivel másabb a gátlója?
Betehetem a 315-öst?

HELP!

Köszi!