Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezek szerint nem jössz...! Pedig nagy buli lesz!
Naugye!
Jajjj, bocsánat, el is feledtem, hogy van olyan állpot, amikor már mindegy .
Nemtom, én is furcsállom, hogy hallgatásba van burkolózva . A nagy helyzet az, hogy elég keményen indulok a Masters Ob-n, ami el is viszi a 7vgmet. A "kanyi" meg elméletileg már pénteken elgurul az messzi Északról ...
Víz? Szerinted itt nincs 6 db tó?
Miből gondolod, hogy egyáltalán fogunk érzékelni valamit?
Meg fogtok főlni a sátorban meg a motoros szerkóban ... Én meg a hajóban, de ott legalább van sok vííííz .
Cicc!
Hol a kanyi? Ha jössz, mindig jön ő is.
Érdekelne, hogy lesz-e szombaton minálunk, vagy a Velencei tóparton óbégatja a hajrákat. Neked nincs változás?
Hali
Szépjóestéket !
+5=35
Egyébként én a házban alszom, tőlem eshet!
Hehe! +5 fok lesz, hogy strandolhassunk! Bezzeg az utánavaló héten szakad majd az eső.
Köcsögözöl kiscsávó? Olyan esőt rendelek a hétvégére, hogy úszó -sátras buli lesz nálad.
De legalább te leszel az első ilyent rendező. Le is védetheted.
köszi még1x mindenkinek.akkor nekem is jó lesz
Akkor 7végére rendben leszel?
Iriggyé má a nyuscsukhoz, ne itt dumájjá! Áruló!
Én Metzeler ME1 után rakattam a Heidit, de sztem sokkal jobb, mint a nagynevű termék volt. A hátsó már 130-as, az olyan 12ezer körül volt.
Néztem a mofaker lapján, a DL méretében is van, tehát ez lesz azon is majd.
jah, és ha Pécsett kicsit hanyagolod akkor Villány közelében tudok egy jó szállást, Ivánbattyánban....

defekt: nem tudom, én 1xűen bementem a Metroba és 1800 vagy 2000 körül vettem egy "habos" sprayt, kocsiba is jó, motorhoz meg a felét vagy a 30%-ot írja befújni....mondjuk én a mellékelt képen látható különböző tépő-szúró szerszámokat nem tudnám használni, a spray meg 10 perc meló....
Köszi Kucsi a kormányt!
Legalább megvolt a motoros prosztatapróba!
elöl elmegy 30-at, hátul 15-öt!
Gyerekek én a nagyvasnál vettem defekt javítót.Olyan mint a danté-é csak van benne két patron és így volt 3000 ft. Nem akartam patront venni de csak ez volt és már nem akartam rohangálni utánna.
Így kompletten nem is volt drága,mert valahol 5000 akartak elkérni érte.
Blue oldalán gyakorlati videó van! Őt kérdezd h hol!
...még ma...