Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínűleg még meglesz a képhez tartozó lemez. Ha kell vkinek szóljon
És ezt a javitó készletet hogy kell használni? nem kell levenni a gumit? Kivülről belenyomod a tömitőgumit? Mert ha le kell szedni a gumit a felniről ,akkor ugyi eleve megáll a tudomány- számomra.
Hali. Szép jó estét mindenkinek.
A képen a dawntez féle 2090 forintos defektjavító készlet! ami Hbali-é

Ma ezt az egy pumpát kaptam. Vasárnapig "rendelhettek"

A kelo teljes (mind az 1) defekt készletét felvásároltam. Kedden érkezik még. A patronos vmi 3800 körül van.
Asszem Tibkin potyára ment ma. Bocsi
Bali!: mélben írom a címemet
Köszi mindenkinek!

Most nem leszek netközelben, de majd este elolvasok, válaszolok, meg ilyenek.

Várom a további ötleteket látnivaló és szállás (főleg kemping) ügyileg, akár mailben is ha valaki nagyon ráér, hogy pofátlanabb legyek a kelleténél.
Ja, még egy dolog... vasárnap Lidliben voltam, itt a 17.ker.-ben már csak 6000 a mociscsizma, ha valakit érdekel, bár már csak 42 és 45-ös volt. Vettem...
Nincsmit, bár lehet, hogy ha már "felhergeltem" magam , bemegyek így is hazafelé, bár én csak fél 6 körül érek oda asszem. Lassan lépek is, vár a motorom...
hosszúhetényben tudok ajánlani több nagyon jó szállást occóé! (kemping szerintem orfűn lehetséges)
Dawntez!

Ment az sms.

Ironed! Köszi.

Tibkin! Akkor leboltolom, Dawntezzel. Azért köszi a felajánlást!
A pumpa valszeg meglesz ma.
Fél öt körül ott vagyok a kelo-ban. Kell a defektjavító? Ha igen küldj egy sms-t. Számom az akmt-n
Pécs: nem tudom, sztem ez a város necces olyen téren, de lehet van vmi, kérdés az ár persze....lehet jobban járnál egy város közeli faluban vmelyik falusi vendégházban...
Tata: Fényes fürdő ott mintha lenne kemping, sátor vagy faház....strand biztos van
Üdv mindenkinek!

1 nap, 1 város.

Szombaton (2008.07.12) indulunk asszonypajtival.

1., TATA (Szombat 07.12.)
2., SOPRON (Vasárnap 07.13.)
3., KESZTHELY (Hétfő 07.14.)
4., PÉCS (Kedd 07.15.)
5., SZEGED (Szerda 07.16.)
7., BÉKÉSCSABÁN keresztűl DEBRECEN (Péntek 07.17.)
8., NYÍREGYHÁZÁN keresztűl MISKOLC-ra (Péntek 07.18.)
9., Érkezés BUDAPEST (Szombat 07.19.)

A felsorolt városok, egyben az alvóhelyeket is jelentik. Ezek az uticéljaink. Menet közben persze még betérhetünk ide-oda.

Bárki csatlakozik hozzánk teljes, vagy csak egy adott szakaszra annak örülünk.

Valamint várom a helyismerettel rendelkezők ötleteit, tanácsait. Elsődleges szállásforma a SÁTOR!

VÁROK ÖTLETEKET KEMPINGRE IS! ! !
köszi,úgy néztem ez 8 körül van méretben(100/80) vagy kicsit több ha 110/70et rakok,míg a konkurenciák kereke 12től kezdődik.ami esetleg még beleférne az a metzeller lasertec,de arról nem tudok semmit,ráadásul ha ugyanolyan túragumi akkor +4e a semmiért
Sziasztok!

Gumijavító szett ügyében: mivel én is szeretnék venni egyet és hazafelé útba esik a Kelo, ha gondoljátok, megveszem én őket, aztán majd osztozunk. Úgyis be kéne néznem, mert pár más apróság is érdekel...
Nem olyan rossz gumi, én meg voltam vele elégedve országúti motorozáshoz. A hátsó használattól függően 10-05ezret is simán kibír. Az első meg többet. Nem egy pályagumi, de bírja a kanyarvadászatot is. Ez a régi Pneumant (Trabi, Wartburg) termék mai neve.
Nekem már nem is kell, mert a lengyel túrán több is lesz!
Az nem lehet, hogy ezen a héten meglesz a keréknyomásnövelő felszerelés?! Ezt a Zuglói felajánlást még megfontolom, de lehet, hogy holnap motorral menek dolgozni.

Ellenben, ha a pumpa meglenne, akkor úgyis találkoznánk... Nem tudod megpörgetni a dolgot egy kicsit?
Ha neked Zugló jobb akkor:
Ma vagy holnap én oda tudok érni hatig, magamnak veszek egyet. Mégegy valszeg elfér a hátizsákban.
Ez jól hangzik!
Már csak azt kéne kitalalánom, hogy a f@szba jutok oda 18:00 -ig...
tulajdonképpen nekem sem kanyarvadászni kell,mert egyenlőre bejáratós a motor,de ha nem az lesz is ott a tény h hátul KENDA van...ami a rossz h ráadásul nem is kopott,szóval hiába sz*r márka,nem cserélem le.azt hiszem akkor heidenau lesz,köszi a választ amúgy
A keloban a defektjavító 1590Ft co nélküli, és van a boltban!
Friss infó!
Hi

Asszem nekem az van. Átlagosan használom. Nem vagyok se ringes, se kanyarvadász. csak túrázgatok. Erre tökéletes!

Lehet,hogy másra is jó, de azzal nincsen tapasztalatom. De szerintem nem egy pálya gumi.
köszi.erre gondoltam én is,mivel az nsr és a gs akkor gumira kb megegyezik
szóval ebből jön a következő kérdésem
nézegettem gummákat nsr-re és van ugye a heidenau k63 amiről azt hallottam h elég jó gumi(tapad is) csak nem olyan hosszu életű.viszont olcso.
szóval valaki innen nem jár ilyennel h ezt alá tudja támasztani?
(szeretek ide írni mert itt legalább válaszolnak,jó kis társaság ez )
előre 110/70-(17-es, ha jól emlékszem).