Blue!
Olvastam az AKMT-n az olajcsere-docot. Ha nekem csak az olajszűrő alatti tömítés ment el, ha veszek újat, kicsavarom azt a 3 csavart, akkor csak 3 dl olaj folyik ki? Én előbb alul engedtem le a nagyját, csak utánna vettem ki a szűrőt. Pár deci így is kifolyt onnan.
Már utánnam szóltak ,hogy én vagyok Kóbor János az Omegából?(olyan füstüt húzok magam után )
Sziasztok!
Futózott motorgumiról hallotatok már valamit?
Esetleg valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban?
Itt Gyöngyösön a gumisnál 4-ezerért árulnak 120/60zr17(55w), nem mertem megvenni, mert elég sok teherautó futófelületet látni az út szélén és azért a motor egy kicsit veszélyesebb üzem.
A gyerek pénze van benne Ördögöm!
Én csak önfeláldozóan vállatam egy gyors megtekintést, foglalózást... Igaz, már az induláskor sem láttam kettőig az utóbbi hetek kialvatlansága miatt. De megérte...!
Jó reggelt!
Köszi Mindenkinek a tippeket!
Tegnap estére rövidre zártuk. Éjjel fél háromra sikerült hazaérnünk Esztergomból.
Így Petifiam egy fullos (plexi, buktacső, teljes Givi konzol-doboz szett, tanktáska, 2002-es, 20 e. km-es kifogástalan, fekete csili-vili) gs paci tulaja lesz vasárnaptól!
A neve törtcsavar kihajtó!
Balos spirálmenet van rajt, és kúpos.
Valahogy úgy vannak a méretek, hogy 2-4, 3-5, 5-7stb.
Egészen 20, vagy 22mm-ig.
Bele kell fúrni a csavarba, és utána ezt a lyukban balra forgatva ki lehet tekerni
a csavart.
Szerszám boltban nézd meg.
Sok szerncsét!
Zsuzsi már ki is mosta!
Nállatok hagytam a törölközömet a száritón, de találtam itthon másikat :-), majd visszakerül valahogy.
Köszi! Keráj lesz!
Neked ajánlva:-)))
20% már fent van
http://akmtmedia.extra.hu/vide...
ha csak 2,6-ot tesznek bele akkor a nivó aljáig ér az olaj..........
elméletileg csak az a 3dl folyik ki
de ugye csinálhatod azt is hogy leereszted és visszaöntöd...........2-3 napos olaj az ugyebár nem "hibás"......
tömitést külön is kapsz.....pár száz forint.....
Olvastam az AKMT-n az olajcsere-docot. Ha nekem csak az olajszűrő alatti tömítés ment el, ha veszek újat, kicsavarom azt a 3 csavart, akkor csak 3 dl olaj folyik ki? Én előbb alul engedtem le a nagyját, csak utánna vettem ki a szűrőt. Pár deci így is kifolyt onnan.
Már utánnam szóltak ,hogy én vagyok Kóbor János az Omegából?(olyan füstüt húzok magam után )
Futózott motorgumiról hallotatok már valamit?
Esetleg valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban?
Itt Gyöngyösön a gumisnál 4-ezerért árulnak 120/60zr17(55w), nem mertem megvenni, mert elég sok teherautó futófelületet látni az út szélén és azért a motor egy kicsit veszélyesebb üzem.
Dzsoki bácsi:-)
De azért te is élvezed nemde:-))))
Én csak önfeláldozóan vállatam egy gyors megtekintést, foglalózást... Igaz, már az induláskor sem láttam kettőig az utóbbi hetek kialvatlansága miatt. De megérte...!
2 óra 45 perc..........
wmvben 276mb!
3 óra 10 perc a feltöltés:-))))))
Szóval dolgozik a gép
Ha fent lesz akkor:
http://akmtturak.exta.hu/erw.w...
Még mi aludtunk addig te elmentés fusizni?
Ja persze:-)))
Hiszen hazafelé vetted meg a reggelit:-)
Peti!
előre is ÜDV A GS500 FANOK KÖRÉBEN!
Készül a vidi:-)))
Jelenleg a Timeline-ba 2 óra 45 perc van beszúrva:-))))))
Hozzánk képst a Titanic egy gyenge eresztés:-))))
http://www.youtube.com/watch?v...
K
Köszi Mindenkinek a tippeket!
Tegnap estére rövidre zártuk. Éjjel fél háromra sikerült hazaérnünk Esztergomból.
Így Petifiam egy fullos (plexi, buktacső, teljes Givi konzol-doboz szett, tanktáska, 2002-es, 20 e. km-es kifogástalan, fekete csili-vili) gs paci tulaja lesz vasárnaptól!
Balos spirálmenet van rajt, és kúpos.
Valahogy úgy vannak a méretek, hogy 2-4, 3-5, 5-7stb.
Egészen 20, vagy 22mm-ig.
Bele kell fúrni a csavarba, és utána ezt a lyukban balra forgatva ki lehet tekerni
a csavart.
Szerszám boltban nézd meg.
Sok szerncsét!
Attila
Igaz csak a Max kivitelre van vélemény (elárulom hogy a német vélemények szerint is nagyon kopik)