Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg? Ez igen jól hangzik! Gondolom ezt én is meg tudom oldani, mármint a savazást. De az is lehet, hogy elő is készítik ha szépen kérem. Sajna valsz csak pénteken tudom intézni mert dolgozom és nem tudok bemenni érte. Köszi az infokat!
Jobb boltokban azért már csak feltöltve adják oda nem? Ha meg most odatelefonál , lehet hogy elökészitik neki, esetleg még töltik is neki pár órát, asztán gyi.
Köszönöm!
Hát ez nem jó hír. Nekem 340mm-es ajánlottak
Na itt vagyok... nem kell formázni, hanem szárazon feltöltve adják, Neked kell feltölteni a mellékelt savval, aztán 30percig nyitva hagyni, majd a mellékelt dugókkal lezárni és használatra kész, indítható a moci!
Aha, csak ezeket meg is kell formázni, nekem meg csak vidéken van töltőm és ezért nem akarok még egyet venni... Amúgy köszi
Ööö.. hát kiesett a zsebből amikor kitettem száradni a ruhát, és Tibkinnek jutott eszébe, hogy talán ez történt. És beletrafált, jobb mint Uhhhri Geller, esküszöm.
na... ezt a Fehérvári linket felírom magamnak
Szia Macs!

A nagyvasnál van 9500-ért Yuasa (YU.YB10LB2), vagy ha gondolod a Kelo-t is érdemes megkérdezni, bár még találtam olcsóbban is (7600.-), de az Székesfehérváron van (www.ush.hu). Hopp, mennem kell, de mindjárt jövök vissza...
Próbáltam húzni, de úgy éreztem, hogy nem kéne eröltetni tovább! Nyomatékkulcsom meg nincs!
és nem tudsz rajta húzni még egy picit?

Ha rosszul tetted be akkor annak már nyenya, hiszen felvette a formát, és "deformálódott"
sajnos vannak hibá szériák is...
Mikor Nyuszancs drágámnak cseréltük az olajat, az új tömités egyszerűen SZÉTROBBANT! az első beinditásnál...
10envalahány darabban szedtük ki.......még jó hogy volt itthon tartalék szürőm.....
Gratulálok a hétvégi utatokhoz! Szép helyeken jártatok!
Én most mostam le a battonyai bogarakat a mociról és lecseréltem az olajamat. Igazatok volt! Eddig nehézkes volt a váltás(10w-40 volt benne), most Repsol 15w...-t raktam bele és nagyon könnyedén lehet kapcsolni a sebességeket. Sajnos az olajszűrő alsó csavarjánál megjelenik pár csepp olaj. Vajon érdemes leeresztenem az egészet és újra berakni a tömítést, vagy inkább törölgessem naponta a kartert? Lehet jó mégegyszer egy rosszul berakott tömítés?
na és hol volt?
Helló Banda!

Van valakinek ötlete, hogy hol szerezzek gyorsan új aksit a GS-be, úgy, hogy meg is legyen formázva egyben?
Tibifutárét este szolgáltatom is vissza, még egyszer ezer köszönet érte!
Szia

A teló teljes hossza 315 mm
A alsó csavar furattól a felső csavar furatig 280 mm
Az alsó és a felső beillesztés 30 mm
A teló (rugó) átmérője 65 mm
Jó reggelt!

Már tudom hogy a GS550 rugóstagjánál a két lyuk távolsága 315mm, az SV650-nél pedig elvileg 340mm. Na egy ilyet is ajánlottak még.

Viktor (vagy bárki más)! Megmérnéd a kivett telón a kérdéses távolságot!
Köszi
http://www.sportmotor.hu/motor...

KÖszi Dzsokibácsi hogy meghívtál nagyon nagyon jó volt minden és a társaság is iszonyatosan jó volt, ha esetleg van valakinek képe rólam átküldené? köszi előre is
Bizony, Tibifutárnak jövök eggyel. Elképesztő, hogy ilyen létezik. Köszönöm!
Nagyon klassz volt minden, még a péntek éjszakám is megszépült az emlékeimben mostanra. Zsuzsi és Dzsoki igencsak kitettek magukért, le a kalappal.
Akitől nem tudtam elköszönni, attól bocs, és
(végül Tibkin mentális képességei miatt a távirányítóm is meglett )
Mindig mondtam, vallottam : a tudás hatalom! Mindezt GPS nélkül

Egyébként azt a kassai főteret egyszer valahogy meg kéne mutatni a csapatnak is, gyünyürűen meg van csinálva, és nem mellékesen a dómban van eltemetve Rákóczi Fercsi is.
Ken Lee!

De jó volt
Vagyis esSO-nál
Itt a pont
Blue! feljavítottam és szelektáltam a fotókat. most tolom ftp-re!

Zmrzina (vagymi!) made in Kosice.