kehh-kehhhh... ez az alapanyag már nem megfelelő egy nyúlpaprikáshoz. már a 24. szülinapom is az volt a köszöntő szöveg, " belőled már kár nyúlpaprkiást főzni".... Kedves barátném volt ilyen édes, de megmondta a tutit...
A vadász múlttal büszkélkedő szenilis nagypapa mesél az unokájának:
tudod kisunokám mikor kifogyott a töltényem, pusztakézzel terítettem
le a hatalmas vaddisznót, a lábait feltettem a nyakamba....
Ekkor megszólalt a telefon és rövid beszélgetés után folytatni akarta a papa
a történetet: hol is jártam kisunokám?
Ott papa hogy feltette a lábát a nyakadba!
Ja tudom! aztán csak nyaltam nyaltam és nyaltam......
Kis segítséget kérnék az itteni barátaimtól! Jövő héten szombaton egy kis meglepit kéne összehoznom egy barátom esküvőjére,motoros kíséret gyanánt. Kb 2 órás elfoglaltság lenne, 11-től-13-ig.
Pomázról kellene kísérni az esküvői kocsit Bp.-re. 11-kor lenne a találkozó a Békásmegyeri MC Donaldnál
(Szentendrei Út), ezután gurulás pomázra és egy mellékutcában várakozás. Amikor az esküvői kocsi elhalad, befurakodás mögé, és kíséret a házasságkötőig, majd oszolj!
Illetve ha ráér a banda akkor kitalálhatjuk, hogy merre tekeregjünk!
Most hétvégén úgy is találkozunk, addig gondoljátok át!
Másolós listát csinálok a z AKMT HKG topicban!
mit?
Hogy mindegyik csaj tetszik és összegyürnék velük sok-sok lepedőt, vag hogy a fő nők eddig biza idősebbek voltak?
A tavalyi Béke téren száradó nő is 4 ével lehetett volna nálam idősebb:-)))) És neki épp ez volt a baja Baján:-)
Teddy ez tipikusan olyan írás ami miatt még Én is nagyon szívesen felkernék a feketepiacon egy fegyvergazdát - mert bár annyira nem vagyok rasszista, de ennek véget kell vettni - és sajnos nem a Magyar Gárdával
Nekem azzal van tele a tököm - és nem akarom szépíteni - hogy Ők mindent megtehetnek - miközben Én tartom el.............És tény! Érdekesmód romát, cigányt ÉN MÉG NEM LÁTTAM IGAZOLTATÁS KÖZBEN.......
De sajnos ennek a történetnek van egy ellenoldala is.......
Mégpedig hogy a magyar ember BIRKA.....
Csak egy alapeset......... kint sipol a mocid........riaszt............senki nem fog odamenni a csávóhoz, hogy mégis mit bütyköl vele.................
Gyerekkorom.............
Kb 6.-os lehettem.........megy haza a 3.-os srác és két kislányt basszogat.......senki nem szólt rá............Én se......csak letéptem a táskát a hátáról, mire fel az anyukája természetesen már muterommal együtt vártak otthon:-))))))
Szóval itt is......... ha a falu nem alkot egységet, akkor nem fognak soha 1-ről a 2-re jutni............
Megjegyzem halkan: Adonyban miért nincs cigány? Mármint a rosszabbik fajátból?
Csak hallomás......nem azért mert nem akarnak oda telepedni.....hanem mert.........khm...
Óvastam odaát a megoldást, de terveztem én is olyat, hogy fincsi nyársalás vagy vmi hasonló Szóval a kaja miatt nincs para.
Az előbb láma voltam... Te nem is a vizsgáimra gondoltál, ugye? Hanem más faggatózásra Asszem sokkal okosabb lettem, majd beavatlak a továbbiakba holnap De jóóóó, végrevégre megyünk
Nemtom mikor érünk le, mert egyelőre aztsemtudom mikor van indulás De szerintem csak olyan 12-1 körül indulunk itthonról. Hallottam ám Valakitől( ), hogy Te 3körül indulsz... De ha van ötleted, szívesen veszem
Egyszerűen nem tudnám hogy melyikötöket válaszam..................
Az itt sűrűn megforduló csajszi mindegyike bejön nekem valahol - valamiért........pedig az előző negatív évek kilengéseiben nem épp fiatalabb hölgyekkel áltam "akármilyen" kapcsolatban.............
40 perc múlva elkezdek szüttyögni, onnantól már csak telik amjd az idő.
nyehehe. rágós az mán'he.