Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 óra 10 prec..... teljen már az idő....

40 perc múlva elkezdek szüttyögni, onnantól már csak telik amjd az idő.

nyehehe. rágós az mán'he.
Óóó, megindult a visszaszámlálás...

Amúgy, ha belekotyoghatok a főzőcskés témába, az "alapanyag" tökéletes, de a megfelelő eljárás és fűszerezés biztos kihozza belőle a maximumot.

Naaaaa.... teljen már az idő , indulnék!
kehh-kehhhh... ez az alapanyag már nem megfelelő egy nyúlpaprikáshoz. már a 24. szülinapom is az volt a köszöntő szöveg, " belőled már kár nyúlpaprkiást főzni".... Kedves barátném volt ilyen édes, de megmondta a tutit...

még 2 óra 10 perc, és mocccccccolás Zimacshoz.
SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

A vadász múlttal büszkélkedő szenilis nagypapa mesél az unokájának:
tudod kisunokám mikor kifogyott a töltényem, pusztakézzel terítettem
le a hatalmas vaddisznót, a lábait feltettem a nyakamba....
Ekkor megszólalt a telefon és rövid beszélgetés után folytatni akarta a papa
a történetet: hol is jártam kisunokám?
Ott papa hogy feltette a lábát a nyakadba!
Ja tudom! aztán csak nyaltam nyaltam és nyaltam......

lemaradtam egy körrel! Minden érdekel persze, de a csüt-pénteki vizsgádra gondoltam. este mgbeszéljük! már alig várom!
Azta, micsoda bók! Utóbbi idők legszebbike, amit kaptam, el is teszem emlékbe!
Valamit benéztél, főnök! A válasz Teddy hsz-ére ment, nem a Tiédre. Rólad elhiszem, amit írtál!
Nem fogjátok elhinni:-))))

Cseppereg az eső:-)
Az ördög túrára készül:-)))))
Szivacsokkal Olajkutatós Jó Reggelt!
Erik!: Én ha minden igaz akkor pont hátsó futómű nélkül leszek! Ha előtte elkészül, jövök, tesztelni.
Itt is látszik.......
A Bandit még állva is iszonyat gyors
állva
morgen:-)))

A tegnap esti történetem:-))))

No itt elég ha nem állsz meg, és közben trafiznak:-)))) Vagy fényképez valaki:-))))
Ne Ba.!
Azéennyiennejelentkezzetekmá!
Egyedül fogom kísérni?
Jó kis meglepi!
Kis segítséget kérnék az itteni barátaimtól! Jövő héten szombaton egy kis meglepit kéne összehoznom egy barátom esküvőjére,motoros kíséret gyanánt. Kb 2 órás elfoglaltság lenne, 11-től-13-ig.
Pomázról kellene kísérni az esküvői kocsit Bp.-re. 11-kor lenne a találkozó a Békásmegyeri MC Donaldnál
(Szentendrei Út), ezután gurulás pomázra és egy mellékutcában várakozás. Amikor az esküvői kocsi elhalad, befurakodás mögé, és kíséret a házasságkötőig, majd oszolj!
Illetve ha ráér a banda akkor kitalálhatjuk, hogy merre tekeregjünk!
Most hétvégén úgy is találkozunk, addig gondoljátok át!
Másolós listát csinálok a z AKMT HKG topicban!

válasz erre
mit?
Hogy mindegyik csaj tetszik és összegyürnék velük sok-sok lepedőt, vag hogy a fő nők eddig biza idősebbek voltak?
A tavalyi Béke téren száradó nő is 4 ével lehetett volna nálam idősebb:-)))) És neki épp ez volt a baja Baján:-)
Ezt Te sem hiszed el, ugye?
Teddy ez tipikusan olyan írás ami miatt még Én is nagyon szívesen felkernék a feketepiacon egy fegyvergazdát - mert bár annyira nem vagyok rasszista, de ennek véget kell vettni - és sajnos nem a Magyar Gárdával

Nekem azzal van tele a tököm - és nem akarom szépíteni - hogy Ők mindent megtehetnek - miközben Én tartom el.............És tény! Érdekesmód romát, cigányt ÉN MÉG NEM LÁTTAM IGAZOLTATÁS KÖZBEN.......

De sajnos ennek a történetnek van egy ellenoldala is.......
Mégpedig hogy a magyar ember BIRKA.....
Csak egy alapeset......... kint sipol a mocid........riaszt............senki nem fog odamenni a csávóhoz, hogy mégis mit bütyköl vele.................
Gyerekkorom.............
Kb 6.-os lehettem.........megy haza a 3.-os srác és két kislányt basszogat.......senki nem szólt rá............Én se......csak letéptem a táskát a hátáról, mire fel az anyukája természetesen már muterommal együtt vártak otthon:-))))))

Szóval itt is......... ha a falu nem alkot egységet, akkor nem fognak soha 1-ről a 2-re jutni............

Megjegyzem halkan: Adonyban miért nincs cigány? Mármint a rosszabbik fajátból?
Csak hallomás......nem azért mert nem akarnak oda telepedni.....hanem mert.........khm...
Miért? Neked is voltak 29 évesen 38-43 éves "rajongóid"?
"A pontosság nem más, mint a másik ember iránti alapvető tisztelet"
Szerintem legalábbis
Óvastam odaát a megoldást, de terveztem én is olyat, hogy fincsi nyársalás vagy vmi hasonló Szóval a kaja miatt nincs para.
Az előbb láma voltam... Te nem is a vizsgáimra gondoltál, ugye? Hanem más faggatózásra Asszem sokkal okosabb lettem, majd beavatlak a továbbiakba holnap De jóóóó, végrevégre megyünk
Nemtom mikor érünk le, mert egyelőre aztsemtudom mikor van indulás De szerintem csak olyan 12-1 körül indulunk itthonról. Hallottam ám Valakitől( ), hogy Te 3körül indulsz... De ha van ötleted, szívesen veszem
Eztet kaptam ímélben. Nem vagyok szimpatizánsa az említett társaságoknak, de ez bammmeg... :

No, most akkor mi van? Komoly...
A szívemből szóltál Főni!
Na 6 bejegyzés (ez a 7.)
Most léptem megint mert még van 2 óra a műszakból
De az tény!

Egyszerűen nem tudnám hogy melyikötöket válaszam..................

Az itt sűrűn megforduló csajszi mindegyike bejön nekem valahol - valamiért........pedig az előző negatív évek kilengéseiben nem épp fiatalabb hölgyekkel áltam "akármilyen" kapcsolatban.............
Mellesleg Nyusz.....

Nekem Te vagy az elsőszámú célpontom....... már ha vadász lennék.........
A fűszereket már meg is vettem a nyúlpaprikáshoz:-)))))))

Csak egy zavaró tényező van:-((((( "ZS" a mezőőr:-)))