8-ra én is hazaértem, ez egy FANTASZTIKUS hétvége volt, így is köszönet Dzsokinak és Zsuzsinak a csodás vendéglátást, és külön a segítséget a sisakommal kapcsolatban... A csapat remek, hangulat pedig ennek megfelelő, máris hiányoztok, még szerencse, hogy "csak" két hetet kell várni a következő alkalomig!
Nyuszi... láttam a képeid, és rá kellett jönnöm, hogy hazafelé én kihagytam egy hasonlót... Dzsokiéktól hazafelé kb. 14 km-re volt a számlálóm 44444-en... Elfelejtettem...
A túra kezdete, azaz Zimacs mocijának szerelése... 10000000 hála és köszönet TIBIFUTÁR-nak, hogy elhozta nekünk a saját gs-ének az akksiját, így Zimacs is velünk tudott tartani erre a fantasztikus hétvégére! Le a kalapom és főhajtós szmáljik! Micsoda csapat....
Boldogok vagyunk, hogy itt töltöttétek a hétvégét és jól éreztétek Magatokat! Igyekeztünk, hogy mindennel elégedett lehessen a banda, de ne feledjétek, hogy ez csapatmunka volt. Mi is köszönjük Nektek a társaságot, türelmet, segítséget!
KAZETTAAAAA!
MI legyen tesó? Eldobnád nekem postán?
No emberek megjött az ÖRDÖG:-)))
Jelentem 18:17-kor 977km-rel hazaértem:-)
Dzsoki és Dzsokiné!
Ezer és 1 millióóóóó hála ezért a csúcsszuper hétvégéért!
Le a kalapppppppal előttetek, hogy ennyi marhát (Mi ugya 6-an vagyunk:-) tehát többes szám:-) elviseltettek!
A program, a kaja ÜBERFRAKÓÓÓÓÓÓÓ, a terület hangyamentes:-)))) 5 fűben és fülbenmászót nyomtam agyon csak:-))))))))
Sziasztok!
Egyben és épségben hazaértem.
Köszönöm szépen mindenkinek ezt a hétvégét, nagyon jól éreztem magam. Számíthattok rám legközelebb is, remélem addigra meglesz a jogsim is.
Mi is megjöttünk! Ezer köszi mindenkinek a szuper hétvégéért, nagyon jól éreztük magunkat! Dzsokinak és Zsuzsinak külön köszönet a szervezésért és mindenért!
8-ra én is hazaértem, ez egy FANTASZTIKUS hétvége volt, így is köszönet Dzsokinak és Zsuzsinak a csodás vendéglátást, és külön a segítséget a sisakommal kapcsolatban... A csapat remek, hangulat pedig ennek megfelelő, máris hiányoztok, még szerencse, hogy "csak" két hetet kell várni a következő alkalomig!
Nyuszi... láttam a képeid, és rá kellett jönnöm, hogy hazafelé én kihagytam egy hasonlót... Dzsokiéktól hazafelé kb. 14 km-re volt a számlálóm 44444-en... Elfelejtettem...
Hol voltam este fagyini a fiammal?
Boldogok vagyunk, hogy itt töltöttétek a hétvégét és jól éreztétek Magatokat! Igyekeztünk, hogy mindennel elégedett lehessen a banda, de ne feledjétek, hogy ez csapatmunka volt. Mi is köszönjük Nektek a társaságot, türelmet, segítséget!
Zsuzsi & Dzsoki
http://adony.hu/portal/index.p...
csak neked:-))))
http://adony.hu/portal/index.p...
esSO!
KAZETTAAAAA!
MI legyen tesó? Eldobnád nekem postán?
No emberek megjött az ÖRDÖG:-)))
Jelentem 18:17-kor 977km-rel hazaértem:-)
Dzsoki és Dzsokiné!
Ezer és 1 millióóóóó hála ezért a csúcsszuper hétvégéért!
Le a kalapppppppal előttetek, hogy ennyi marhát (Mi ugya 6-an vagyunk:-) tehát többes szám:-) elviseltettek!
A program, a kaja ÜBERFRAKÓÓÓÓÓÓÓ, a terület hangyamentes:-)))) 5 fűben és fülbenmászót nyomtam agyon csak:-))))))))
Szóval KÖSZIKE!
Fel is mentetek a hegy (Bélkő) tetejére?
Nagyon szép onnan a kilátás.
Az igazság az, hogy nem találok szavakat. Nagyon jól éreztem amagam a hétvégén! Ki sem tudom igazán fejezni a szókincsemmel.
Zsuzsi, Dzsoki!
Nagyon nagyot szerveztetek nekünk. Köszönöm nektek a fáradozást, és a kitartást! Pihenjetek "kicsit"...
Jah, és picivel több lett a vége, mint nyóccáz...
Ha mindenki hozzájárulását kéred, sose rakod fel!
Hadd menjen!
Egyben és épségben hazaértem.
Köszönöm szépen mindenkinek ezt a hétvégét, nagyon jól éreztem magam. Számíthattok rám legközelebb is, remélem addigra meglesz a jogsim is.
Néhány kép a hétvégéről:
Szerencsésen hazaringatóztam!
Köszi mindenkinek a hétvégét!
Tudja vki hogy egy SV650 hátsó rugója miért nem egy 83-as GS550-be? Esetleg az én géesembe se lenne jó?
Ha mindenki hozzájárul feltöltöm a Dzsokiéknál készült képeket .