Bingó.....
Most kerültem gép elé.....de már itt van a nagy fehér - hogy m,ég ezt....még azt.....
Én meg mondom neki, hogy messze még a hétfő, miért akar 4 napi melót most délután megcsinálni...
Szóval nem épp van ó kedvem.....ezt tetőzi hogy az a qurva riasztó megint elszállt....
NINCS valakinek ötlete?
Berakták a riszatót......3 nap és kb 200km után a motorba lévő cucc nem ad ki jelet......vagyis müködik minden, de a pageren nincs jelzés hogy épp mi a szitu...
Hétfőn voltam fent......kicserélték............eltlelt 3 nap és ismét kb 200km....és most hogy beértem a melóba MEGINT ugyan ez a szitu.........
Felhivtam a szervizt ott se tudták......holnap reggel ott kezdek hajnalban, hogy Ogabiékat ne várassam meg.........ergo az a kis 270km mindjárt 400-450km-nél fog holnap járni.....ami nem gond, csak ne lenne 40 fok.........
Szóval?
Túláram? Szar bekötés?
Mert hogy 2 egység ugyan azt a hibát produkálja az már necces
Blúú! Van neked link vagy valami, ahol megtudom, hogy milyen színű pólókat lehet legyártatni a Mesterrel? Nem kell fekete , és nemtom milyen lehetőségek vannak még! nagyon fontos ugyanis, hogy menjen a szemem színéhez
Nyugodt vagyok mint nyúl a hurokba (nem célzás).
A többi nem lényeg csak erre voltam kíváncsi és ezért kérdeztelek titeket,mert valaki már biztosan cserélt ilyet.Most beszélem K.Istvánnal a dolgot hátha kitudja nekem leaser vágni akkor nem kell nekem szarozni más eszközökkel.
Motul 10w40 félszintetikus motorolajat mennyire érdemes a gépbe szerintetek tenni? Most 20w50 Castrol ásványi van benne, de tudnék szerezni ilyen Motult ócsóé.
Kis segítséget kérnék az itteni barátaimtól! Jövő héten szombaton egy kis meglepit kéne összehoznom egy barátom esküvőjére,motoros kíséret gyanánt. Kb 2 órás elfoglaltság lenne, 11-től-13-ig.
Pomázról kellene kísérni az esküvői kocsit Bp.-re. 11-kor lenne a találkozó a Békásmegyeri MC Donaldnál
(Szentendrei Út), ezután gurulás pomázra és egy mellékutcában várakozás. Amikor az esküvői kocsi elhalad, befurakodás mögé, és kíséret a házasságkötőig, majd oszolj!
Illetve ha ráér a banda akkor kitalálhatjuk, hogy merre tekeregjünk!
Most hétvégén úgy is találkozunk, addig gondoljátok át!
Másolós listát csinálok a z AKMT HKG topicban!
Itt egy házilag készült erős és stabil hátsó csomagtartó, ami nem csavarja el az ülés alatti lemezt, mert még plusz 2 helyen rögzítve van. Szerintem nem néz ki rosszul és az utas is tud benne kapszkodni.
Ha valakit érdekel tudok még képeket küldeni.
berthamate@gmail.com
Szlovéniában én is vótam De én nem kukultam meg tőle asszem
Na de mindegy. A lényeg, hogy ha kiváncsi vagy a Szejetembandára "akcióban", mikor sok a szivacs köztünk, akkor tessék megjelenni nálunk júliusban És ha jössz, behajtjuk a Kalevalát
persze.... voltam motorozni szlovéniában meg ausztiáliában és azóta mégjobban megkukultam annyira jó volt
azért számolni tudok finnül egy darabig... ti meg úgyis elhinnétek, hogy az a kalevala
Ezermesterek véleményét vagy segítségét kérném.
Úgy döntöttem,hogy kicserélem az un.kutyacsontot,hogy egy kicsit alacsonyabb legyen a vas - nem akarok magyárzkodni,hogy miért - ezért arra lennék kíváncsi,hogy ha a gyáriakat kiveszem nem -e fog a futómű elszállni vagy szétugrani ? és mégegy ahhoz,hogy kb 5 cm-ert sűllyesszem a vasat mennyivel kell hosszabb a gyárinál?
Ennyi a kérdésem és köszönöm a megtiszetlő válaszokat.
Golyóálló mellényem mg nincs!
Ezért nem ér ólommal lövöldözni az ördögre!
Mellesleg itt is közlöm hogy mindenhez 2 ember kell!
Én nagyon szívesen itt bármelyik hölggyel BÁRMIT eltudnék képzelni, de ugye ha Ő nem.........