Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erik akkor te nagyon húzod neki a szarvát Nekem majdnem annyit birt ki a Pirelli az 1000-esen.
A Conti, amelyik jól tapad, kopik is. Egy srác a Thunderécen egy romániai turán 3 ekm-en elkoptatta (legalább a dupláját ki kellett volna birnija egy egyébb márkás guminak) Persze biztos vannak kemény Contik is.
12e.
Medvetest lemerült Ideseim. Tegnap hazaértem fél 6-kor este, és ma reggel fél 6-kor keltem. 12 órát a fene sem tudja, hogy mikor aludtam utoljára.
A fűnyírás elmaradt, de nem bánom.

Tibifutár! Bármelyik lakatos megcsinálja neked a szakadt csavart. Ez egy tőcsavar. Az üj legyártásával együtt nagyjából egy óra alatt megvan a dolog. Nagybátyám gépész ember, és néhányszor láttam, ahogy hengerfej-csavarokat gyárt a Trabihoz. (Nem most volt... ) A lényeg a fokozatosság, ahogy Blue írta a fúrás kapcsán. Hiszen a blokköntvényt nehéz lesz pótolni...

Az enyimGS még nem eladó... Pedig szívesen nyitnék vitát a GSF, DL variációról.

Dzsoki! Az éttermes cimbi venne "stílustalan" mocit?

No, oszt jónapot Népek!
GSF - vagy GSXF

A kérdés hogy ami benne van az egy csavar, vagy egy csap?

Hiszen csak a külső rész menetes.......
Be is írtalak a listába

http://forum.sg.hu/listazas.ph...
passzolok.............nekem még HÁLA A JÓ ÉGNEK nem kell ilyennel foglalatosodnom.....ezt az évet KI KELL BÍRNIA:-))))

Az AKMT fórumon keresd VIZIMIT, hogy Ő mennyiért tud szerezni Avont.........(valami 40%-al olcsóbb mint a boltba)
OK.
Holnap utalom!
Köszi, jó éjszakát.
1., adsz egy nevet: MEGTÖRTÉNT (HUDI)
2., adsz egy méretet: MEGTÖRTÉNT (XL)
3., mivel összejött a 10 rendelés, így 1600 pengőt átutalsz az

Udvarhelyi Zoltán
11773425-30624746
megjegyzés: HUDI GS PÓLÓ

4., Amikor megjön akkor:
a., eljösz érte Adonyba
b., eljösz egy összeröffenésre
c., utalsz plusz egy 1000-rest a postára, és megadod a címed (a maradékot visszautalom)
Sziasztok.
Blue!
Egy XL-es feketére felíratkoznék!
Mit kell tennem?
Miért mennyi van a gépedben?
Blue!
Lassan aktuális lesz a gumicserém, talán 1-2 ezret még elmegy.
Ezt találtam, mi a véleményed?
Találtál már Óccóbbat?
A DL-t!
Macika:-)))

Itt az alkalom:-)))) Eladod a pacit, megveszed a Banditát:-))))
tőben tört ki?

Amugy a suffnituning

Lefekszel a kedvesed alá
fogsz egy 4-es fúrót és miután pontozóval megbeszélted a középtémát, akkor belefursz 1cm-ert
Utána 5-6-al.....végül pedig addig fúrkálód, mig a csavar részt ki nem tudod kaparni........
Ezután jöhet egy menetvágó, és akkor nem anyás lesz, hanem csavaros az a rész.....

De tényleg beszélj Bex-el (ha jól emlékszem Ő magának csinálta meg)
Létezik olyan, hogy: balmenetes menetkiszedő. Belefúrnak egy vékonyabbal a beszakadt csavarba, ebbe megy egy balos csavar, ami értelemszerűen kiszedi a csonkot. Pl ez is egy móccer. De hogy kinek van ilyen......?
Ez a tulaj sem ismerte eddig a féket?

Gyerekek, miért van az, hogy a motorok 90%-ának az eleje törik szarrá?
Pedig egyszerű.....
33% hogy használd a féket
33% hogy olyan sebességgel menj ahol még meg is állít a fék
33% hogy más balfaszsága áldozata leszel (pl lelépő gyalogos, autó..stb)
1% hogy eleve béna a motoros

Nekem 2 buktám volt, de a motor eleje soha nem sérült........
Dzsoki!

Ezt már én is láttam vhol, szerintem érdemes megnézni. Jó ára van, egy banditos srácé, akinek már talán az új is megvan. Ez pedig kiváló alkupozíció. De Te tudod.
Informáld le BEXET..... Ő is járt igy a Gs pacijával..........
Adatait az AKMT fórumban a taglistánál megtalálod
Köszi Fiúk!
Nézegetjük. Ismerőseitek eladó gs-eire gondoltam valójában...
Még egy napig van egy iwiw-es meghivom, ha valakit érdekel szivesen meghivom, de az a feltétele, hogy ismerjem.

Most indulok egy kicsit motorozni, este várom az emailokat.
Hello! A töltőm mèg mindig megvan. :) Ha gondolod, vidd el, ès visszahozod, ha feltöltötted a sajàt akksid. Addig maradhat az enyimakku, mert nem lett meg az ember, aki kiszednè a betèpett csavaromat. Kèrddès: nem tud valaki olyan szakit pöstön, aki ki tudnàvaràzsolni nekem? Az olajszűrőnèl törtènt a műhiba. :s
Szia!
Nem mosquito-tól kérdeztem!
GS500
Ez amúgy jó álapotú, csak kell rá pár alkatrész! Én láttam, meg mosquito-is.