Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegény... Hagyjuk inkább békén Csak cseszegetjük,pedig milyen nagyon régen nem írt nekünk...
Nemis Ne tegyél felelőtlen kijeletéseket! Ha egyszer találkozunk, a banda behajtja rajtad a szavalást
Nah azt szavalhatod egy darabig . De kizárólag eredeti nyelven adhatod elő ...
bah... szenyók az emberek na
majd elszavalom nektek a kalevalát vagy valami
Csúcsszuper vagy!
De nincs még korán? Úgy értem, az olajfúrós buli aktuálisabb. És mé nekem? Én meg se moccanok a motorral.
remélhetőleg SZEPTEMBER 6-7
Igyexik az ember...

( Doooorcsi )
Jaaaa, elfelejtettem! Ha jönnél, otthon ne felejtsd a táblácskát a nyakadból, és a krétát, hogy tudj velünk kommunikálni
Baja nemtom mikor lesz, de július 12-13 Balassagyarmat, MegaCoolCváj. Te már olyan vagy itt, mintha GSed lenne, szóval ha gondolod és réársz, szívesen látunk!
bajai izé mikor lesz? komolyan mondom egyre feledékenyebb leszek... bár azt hiszem lassan nem lehet majd fokozni
esSO

Az AKMT főoldala csak neked:-))))
Indult a visszaszámláló:-))))
Nem ijedtem ám meg:-)))
Tényleg itt van az összes szükséges szerszám a táskámban:-)))) Szóval akár ma este is mehetnék.......

Na valakinek búja-gondja?
Szasz Nyusz!
Köszi-köszi-köszi ezt a nagyvonalúságot!

Rácsörögtem a helyi illetőségű szakira, hogy ugyan segítene-e holnap olajcserézni. azt mondta ráér, úgyhogy ez asszem ki van pipálva.

de tényleg köszi a segítséget!
(ha mégis lepasszol a szaki, akkor kanyarodhatsz miklós felé 11kor )
Valszeg nincs ellenedre, mert különben tennél ellene! ( ezeket csak vigasztalásképp!)
Aha. Biztos baromi boldog vagyok tőle, tényleg. És az is jól esik, hogy még izélgecc meg ilyen fejeket is vágsz miatta ...
Hüpphüppszippszipp.
Szép lassan kimaradtok minden összejövetelből!
Na igen, régebben még nem tudtam, hogy anyukám szombat este tartja a szülinapi buliját... Szóval ismét kéne belőlem legalább egy klón ... Ezért krákog a kis drágám is .
Huh, részvétem!
Cicc!
A agyas fedőnevű iletékeset lécci felvilágosítani a 7végi progiról! Akár linkkel is megtámogatva. Bár rossz sejtelmeim vannak, mert nagyon lapítotok. Régebben volt róla szó, hogy onnan mennétek a Szucsaakármire. Vagy nem jól emléxem? Most akkor mivan?
Szijjjjasztok ! Sültmacska beért dógozni ...
A hangyáimról lekopás van! Már nagyon várják, hogy ehessenek egy nagyot! Szerintem visszaszámolnak a MegaCoolig
Ez mi ez a krahogás? Netán nem tucc rolla?