Baja nemtom mikor lesz, de július 12-13 Balassagyarmat, MegaCoolCváj. Te már olyan vagy itt, mintha GSed lenne, szóval ha gondolod és réársz, szívesen látunk!
Na igen, régebben még nem tudtam, hogy anyukám szombat este tartja a szülinapi buliját... Szóval ismét kéne belőlem legalább egy klón ... Ezért krákog a kis drágám is .
Huh, részvétem!
Cicc!
A agyas fedőnevű iletékeset lécci felvilágosítani a 7végi progiról! Akár linkkel is megtámogatva. Bár rossz sejtelmeim vannak, mert nagyon lapítotok. Régebben volt róla szó, hogy onnan mennétek a Szucsaakármire. Vagy nem jól emléxem? Most akkor mivan?
majd elszavalom nektek a kalevalát vagy valami
De nincs még korán? Úgy értem, az olajfúrós buli aktuálisabb. És mé nekem? Én meg se moccanok a motorral.
( Doooorcsi )
Az AKMT főoldala csak neked:-))))
Indult a visszaszámláló:-))))
Tényleg itt van az összes szükséges szerszám a táskámban:-)))) Szóval akár ma este is mehetnék.......
Na valakinek búja-gondja?
Rácsörögtem a helyi illetőségű szakira, hogy ugyan segítene-e holnap olajcserézni. azt mondta ráér, úgyhogy ez asszem ki van pipálva.
de tényleg köszi a segítséget!
(ha mégis lepasszol a szaki, akkor kanyarodhatsz miklós felé 11kor )
Hüpphüppszippszipp.
Cicc!
A agyas fedőnevű iletékeset lécci felvilágosítani a 7végi progiról! Akár linkkel is megtámogatva. Bár rossz sejtelmeim vannak, mert nagyon lapítotok. Régebben volt róla szó, hogy onnan mennétek a Szucsaakármire. Vagy nem jól emléxem? Most akkor mivan?