Blue - Gs volt - Bandit lett
Erik - GS volt - Bandit lett
Dzsoki - GS volt - Bandit lett
Darázs - Gs volt - Bandit lett
Béla - Gs volt - SV lett
esSO - Gs volt - DL lett
Ratesz-GS volt- SV lett
Béla - Gs volt - SV lett
esSO - Gs volt - DL lett
A Kollegám ma jegyezte meg hogy védesem le az ötleteimet:-)))))))))))))
Nekem meg pont ez a célom!
Hogy felébresszem MINDENKIBEN a sufnituningos gyereket.....és gondolkodásra késztessem....mindhogy bemenjen egy bótba és a kereskedő új luxusautóját segítse elő........
Nem győzők példálózni !
Tessék........
Saját konzol (2m vas)....meg egyébb anyagok (hegesztő, csiszoló, felx, festék) kb 2000ftGyári konzol?
Ime...30908ft !
Én is love!
Tudod, mennyibe van a DL-re a tartó? 550Ft volt a fél szál 15-ös zártszelvény, 1000 a festék, tehát ha 2500 Ft-ot mondok, abban már a hegesztőpálca meg a villany is benne van!
Nem láttalak még itt. Annak ellnenére, hogy nem vok aktív hozzászóló, figyelem ám a fórumot
Szóval, ha van kedved "tekeregni" , akkor pl MSN-en a nap 70%-ban elérhető vok (persze sajna a meló miatt inkább csak a 7vége, ami jó). Vmi elérhetőséged?
már láttam ilyen cserét, igaz nem GS-nél, de nem nagy cucc. A szimering ára sem túl drága ha jól emlékszem. szelepfedél le, fezérműtengely le...ja asszem akkor a hengerfejet is le kell venni....de mutasd meg egy szerelőnek.
Köszi a választ Jól gondolom, ha valóban ez a próbléma, akkor elég rendesen meg kell bontani a motort ennek a cseréjéhez? Egy kis szerelgetésnek nem vagyok ellene, sőt szeretem is csinálni, ez viszont azt hiszem meghaladja a tudásomat
Mibe fájhat egy szimering csere? Eddig szervízbe még nem vittem a mocit, van valami javaslat hova érdemes vinni? Az előző tulaj a Full-Gass-ba vitte...
Na, akkor bukócső-rendelő emberek! (Gambesz, Koko64 és valaki, akinek a nickje nem jut most eszembe...bocsánat érte! )
Beszéltem Oszibával, beszerezte a megfelelő minőségű csöveket, viszont csak 26-ára készül el, illetve akkor tudok érte leghamarabb elkocogni. Így, ha kezemben a cucc, értesítek mindenkit és megbeszéljük az átadás/átvételt.
Jééé, énis bekerültem a listába
Holnap masszívan drukkoljatok nekem egész nap! Köszi!
Teddy - GS
Hápi - GS
Sanyika - GS
Hudi - GS
Robee - GS
Gendibal - GS
Pacikó - GS
Fecó68 - GS
Tibkin - GS
Góliát-GS
Zimacs-GS
Mociccah-GS
Csikó-GS
Béla - Gs volt - SV lett
esSO - Gs volt - DL lett
Ratesz-GS volt- SV lett
Visszakaptam a meghívót, 30nap múlva megkapod megint
Nézzük má meg hogy kik vannak aktivan ebben a fórumtopicban:-))))))
MÁSOLJÁTOK a listát......
Ha volt GS-ed akkor ird oda.....ha nem, akkor a sorozat alatti sorozatba írd magad....
Kezdem amig tudom a sort....
Nyuszi - GS
Teddy - GS
Hápi - GS
Sanyika - GS
Hudi - GS
Robee - GS
Gendibal - GS
Pacikó - GS
Fecó68 - GS
Tibkin - GS
Béla - Gs volt - SV lett
esSO - Gs volt - DL lett
folytasátok.....
A fű is kinő altta előbb-utóbb!
Nekem meg pont ez a célom!
Hogy felébresszem MINDENKIBEN a sufnituningos gyereket.....és gondolkodásra késztessem....mindhogy bemenjen egy bótba és a kereskedő új luxusautóját segítse elő........
Nem győzők példálózni !
Tessék........
Saját konzol (2m vas)....meg egyébb anyagok (hegesztő, csiszoló, felx, festék) kb 2000ftGyári konzol?
Ime...30908ft !
Dzsoki én vagyok a harmadik paciens,örülök a hírnek!
Én is love!
Tudod, mennyibe van a DL-re a tartó? 550Ft volt a fél szál 15-ös zártszelvény, 1000 a festék, tehát ha 2500 Ft-ot mondok, abban már a hegesztőpálca meg a villany is benne van!
ez a beszéd
Nem láttalak még itt. Annak ellnenére, hogy nem vok aktív hozzászóló, figyelem ám a fórumot
Szóval, ha van kedved "tekeregni"
Sanyika
Köszi a választ
Mibe fájhat egy szimering csere? Eddig szervízbe még nem vittem a mocit, van valami javaslat hova érdemes vinni? Az előző tulaj a Full-Gass-ba vitte...
Olvastam a doc-ot, azt hiszem a "furfangos motoros" megoldását válaszotm
Sanyika
Lemaradtam és lusta vagyok visszaolvasni.
Lehet még csatlakozni?
És persze mennyibe kerülne?
Sanyika tekergésre bármikor kapható vagyok!