Blue ! csak az a baj hogy már mindenütt tűzgyujtási tilalom van, vagy Adony kivétel?
(Az önkormányzat azt mondta, hogy csak egészen kicsi tüzet lehet rakni, ha nem zavar senkit)
Na én ugyanugy jártam mint hbali, csak Gárdonyban
Felénk mindenki a vasut mellé hordja, aztán amikor megunják kijön egy markolós kocsi aztán elviszi.
Én egy ideig óriási gödröket ástam oszt mindent bele, de ezt már meguntam
Nekem is van ollan apritom csak zödben: prima, most az eper alá daráltam egy pár vödörnyíit.
Lehet hogy tüzelni is lehetne? lapáttal a kályhába.(csak félek hogy egerek beleköltöznek addig)
Szoval a jó hosszu ,friss venyigét szereti a daráló.
Látom, boltban 24.000,- Fél liter házipáleszért szimpatikusabb lenne! Merre felé laksz? Meg lehetne vizsgálni a pacit egy ráülés erejéig? És akkor a legyártásban is megegyezhetnénk!
Így van a kutyacsont a titok kulcsa.
Ha kell tudunk készíteni. 155cm alacsony vagyok és így elég jól letudom tenni a tappancsom,viszont nagyon nem jó süllyeszteni mert akkor az összes kátyúnál leér a középsztender,na persze ha döntesz akkor is.
Köszi
Ez Conti Sm Sport és besz áron 11500.- Bridgeston volt fent és nagyon csúszkált.
Remélem nekem is bejönn a conti mert az enyém is megvan ültetve mivel törpi vagyok.
(Az önkormányzat azt mondta, hogy csak egészen kicsi tüzet lehet rakni, ha nem zavar senkit)