Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Ez is másolás
Itt találsz amugy egy alapötletet...... innentől már szabad a gazda....

a lényeg amit neked is mondok!
A majrévastartó füleket MEG KELL ERŐSÍTENI!

LEIRÁS az egydobozos résznél van

http://akmtmedia.extra.hu/manu...
Nem láttál még ilyet?

Nem is vagy igazi GS fan:-)))))

Ha minden igaz az alapkoncepció tőlem van ebben az esetben is:-)

Kiváncsi vagyok ,mikor kezdek Banditákon látni olyan rendszereket mint ami nekem van:-)
Bár ahogy láttom aki már 1,8 millás motort vesz, annak futttttyyyyya gyári konzolra is:-)

Kinek hogy enged a BUX index......
esSO ezért is a szejelmem:-)))) Ő is - Én is....az occccccóság hivei vagyunk:-)

Nekem a konzol és a dobozok cakk-pakk 15.000ft-ból vannak meg.........
Hali. Ketö eze ocsó csimma, gumi na jó áj.
ETZ 100-é
Húú, ilyen doboztartót még nem láttam (igaz eddig még nem is nagyon nézegettem). Hány kg-t bír? Mert kacérkodom a gonolattal, hogy kéne csinálni vmi "házi"konzolt és venni túradobozt.

Örülök, hogy van vki a "környékről" is Börzsöny/Cserhát/Mátra/Bükk vagy környékbeli tekergésre szinte bármikor "kapható" vagyok

Sanyika
Köszi akkor tárgytlan.
Csak itthonra keresek valamit amivel kisérhetem a fiamat a dzsindzsásba, sarazni!
Erre a célra ez drága.

Páka!
Megvan még épp, május végén gondoltam elvinni bizibe egy kereskedésbe.
Árban olyan 240-250e-re gondolok, és mielőtt megkérdeznéd: 49cc , kétütemű, vízhűtéses, gyár szerint 8,5LE , 6! sebesség, 2003-as évjárat, ha jól emlékszem 12e km van benne. Nagyon csípem, 0°C-on is indult egy átforgatás-egy rúgásra és átmegy mindenen. Tuningolva nincs, így 65-70km/h a vége, de a gyorsulása fincsi. Na jó, nem olyan, mint a GS500... Sajnos a kipufogó horpadt elöl , az egyik műanyag takarólemez hegesztve, az akksi valszeg cserés, és a váltóolajnak is ciklusa van. Ezek miatt nem 350e, mint a hasonló gépek.
ha kartergáz-szag akkor szelepszár szimering.
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni.

Egy GS 500 F boldog tulajdonosa vagyok , egy éve hajtom a masinát. Egészen mostanáig hibátlanul működött a gép, most viszont egy kis problémám akadt vele. Igen büdös a kipufogógáz szaga. Nem fűstől se kéken se feketén, egyszerűen csak büdös. Próbáltam kötni valamihez, hogy mióta van ez a probléma és úgy emlékszem, azóta csinálja ezt a moci, mióta egyszer jól eláztam vele.

Nincs valami ötletetek, hogy hol keressem a hiba forrását?

Előre is köszi a választ!:)
Üdv: Gendibal
Babám! !
Én mindíg mindent megúszok! ! !
Ennek van aki örül és van aki kevésbé!
Tibkin!
Megvan még a Gilera?
Ha igen hogyé eladó?
Nagyon köszönöm a felajánlást, tényleg komolyan gondolkodtam ezen is , de közben sikerült leszervezni a dolgot, jövő szerdán viszem vizsgára, csütörtökre meg kész. Ezúton is köszi hbali!
hello!

a konkrét kérdést feltenném e-mailben: levelhelye@freemail.hu Üdv
Téged méééé talál meg mindenki? De a lényeg, hogy neked semmi bajod nem lett, és még a Hápigép is megúszta!
MI ez, ha nem szerelem?
mi a konkrét kérdés? a közlekedési felügyelet sérült, nem olvasható karakterek esetén hivatalosan ad új számot, ami régebben az AF -es jelzés volt, mára már országelhagyási engedélyt is adnak rá
Sajnos nekem mindenképp kellett süllyeszteni.De most is pipiskedem 1picit rajta.
Most így nézz ki Paci
Szezon......
Én mindig az évadnyitásomtól számitom a szezont.........

Amugy meg ugye nem volt ilyen:-)) hiszen mociztam januárban is...februárban is....
Vazze HápHáp

Te idén szerintem már ne vezess......
2 hónapja van szezon - és eddig 2 eseted volt..........NAGYON rossz az arány..........
De szerencsére most más nem történt!
Helló, Pacikó!

Én próbáltam ültetni a 160cm-imhez / :( / a GS-t 19cm-es kutyacsonttal, de visszaraktam a gyárit (18cm), mert úgy éreztem magam, mint egy chopperen (inkább pipískedek ). Bár egy 18,5 cm-est még lehet megpróbálok...

1ébként Dány felé szoktam kerülni, ha a Mátrába m1ek, mert 1x még az MZ "sportkipufogóját" majdnem elhagytam Kóka és Zsámbok között .

Sanyika
Vazzz!
Megyek ma a 30000 -es szervízre. Nem rohanok ráérek, Dunaharasztin vagyok a Hosuba 5perc és van vagy fél órám. Megállok a sorban, féknyikorgás, tükörbe nézés, (vazze ez belémgyünik! ! ! ) 1_ES.........
Késő.... Háturuu bumm! x*xa..&@@aXy .
Rendszámtábalatartó, rendszám...földön, sárvédő behajolva...
Nincs betétlap senkinél..
Na moci megy, Go Hosuba . Szerelő ki számolás cakk-pakk 20.000.- Srác fizet. -El....
Úgyhogy új rendszámtábla tartóm van!
Hello Srácok!

Valaki tudna segíteni egy kicsit neccesebb motorszámátírással kapcsolatban? Nem vészes a dolog, de lehetne az élet egyszerűbb! :-)
Hali.Tibkin,amennyiben komolyan gondoltad Vasárnap este kicserélheted az enyémre van benne 7000km csak jó lesz.
Az utolsó tilalom tavaly volt..............ami a 40-42 fokos hőségben-szárazságban értelemszerű.....

A poén?
Emlékez mi volt a Rétes bilun......... azért nem süthettünk szalonkát, mert Görögországban éget az erdő:-)))) (Nálunk meg szakadt az eső)

Amugy meg ki nem ....ja le?
Amig ott állok mellette egy slaggal, a saját területemen, addig ÉN vagyok a KIRÁLY .......