Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ígyis leér minden kanyarban a lábtartó, lejjebraknád nem fordulna
tudom:-)

meg szépen ki lehet teregetni ha párát kap:-))))
Annyira azét nem vészes csak szokatlan !
Szeintem 3-4 centi sülyesztés még + megoldhato és annyi elég is lenne!
hát ha ez neked magasan van, akkor marad a cruiser
Sziasztok a hétvégén kiprobáltam 1 gs-t állati volt! viszont a lábtarto nekem egy kicsit magasan volt és igy kényelmetlen lehet hosszu távon tud valaki v. mien +oldást? hogyan lehet kényelmesebb?
Szííyasztok 500 as ok
Milyen gps?
Nekem nincs ilyen és nem is veszek köszi.
Viszont van papir alapu. Legnagyobb előnye, hogy mindig veszi a jelet.
Kucsi.......

GIIIII PIIIIII ESSSSSSSSSSSSSS:-)
eddobom az agyam:-))))

http://www.onroad.hu/motor/hir...

a jelszó: "Nincs törvény arra, hogy gyalogos nem csúszhat 137 kilométer/órával az úttesten"
Ja... fékbetét pedig a Róna Kft.-nél, nagyon olcsó és jó, de vidd el a régi, elkopott betétet, mert ők arra rakják a ferodolt. Ha raktáron van nekik, egyből tudnak is adni. Tapasztaltabbak biztos írnak majd okosabbakat is, vagy hívd őket telefonon.

Jééé, mi repül ott? Ja, a pizsim!
Szia!

Egész nap nem ment ez az oldal... Enélkül meg minek az egész internet?

Az itteniek javasolni szokták Nagyvasat, nekem még nincs személyes tapasztalatom, de a többiek pozitív véleménye alapján nézd meg Te is. Ha személyesen mész a cuccért (Gazdagrét), akkor olcsóbb és gyorsabb is.

Jó éjt!
Sziasztok

lenne 1 pár kérdésem
kéne nekem alkatrész szuzik gs500-hoz
-légszűrő
-első fékbetét
-olajszűrő
-gyertya
hol tudom ezeket beszerezni? (jó lenne 1 helyen)
Árakat ha tud v.ki az jó lenne
mert a 7-en össze szeretném rakni tesóm mociját hogy tudjon gurulni vele
a segítséget előre is köszönöm
Hurrá müködik asportmotor megint, de viszont az akmt forumba nem tudok bejelentkezni.

Blue, vettem a linkbeszurást, mindig tanulok valamit.

Köszi
Valaki holnap valamerre?
esSO!
Zsíros kenyér és kv van?
Blue!
Én itt vettem 20-50-es Castrol Avteco olajat 1830 Ft/liter áron.
http://www.cegbank.hu/partner.....
Nincs messze, könnyű megtalálni,ha felhívsz akkor elmagyarázom,hogy merre kell menni.
Erk!

http://bandit-fanklub.extra.hu...

276-os oldal.....speedo meter

Igaz ez a lég-olajos gép, de nem hiszem hogy ezt nálunk megváltoztatták.....
Nem érdemes.......

esetemben ha túl is lépem (amugy jelenleg 5017km van a gépbe).....akkor max 1-2-300km-rel lépem túl....ezért meg még senki nem rinyál egy helyen se......

Eriknél már gázosabb, hiszen Toscana nem a szomszédban van:-)))))

20-ára 30 fokot jósolnak a köpönyegnél!
Őrségi péntekre esőt.....vasárnapra esőt.......de meleget!
persze!

Nem is azért írtam! De legalább elgondolkodott az agyad kis sarka, hogy most akkor tényleg olyan kibaszott aranyosak ezek? Kedvezményt adnak, mert törzsvásárló vagyok.....közben meg még igy is többet fizetek mint egy másik helyen?

Erikosz....
Én 1000-nél végigtelefonáltam mindent.......épp ezért mondom
A hollósnál lett volna 26-27
Az Amargónánl (ha jól emlékszem) 24
A fullgasnal meg 19

Mivel nekem mindegyik 50km-re van igy értelemszerű hogy hova viszem......És ráadásul a Full Gasnál meg is ismertek! Pedig csak 1x voltam ott a GS-sel......és nem 1 hónapja:-)
Szóval a Fehérvári FullGasal nekem eddig (a szerelő balfaszságát leszámitva, mikor ráejettt a tankra egy ládát) nem volt
Meg kő keresnyi! Valszeg ez már nem a keréktől jön, hanem sztem a váltóból. Innen nem tok nyilatkozni, hogy pontosan hol van a bandikátokon.
Jó, de honnan?
Végül is tökmindegy, 2-3 ezerért nem érdemes máshova vinnem,itt legalább ismerős vagyok és szinte napi a kontakt.
Valami csak van! Akkor a jeladóról húzd le a madzagot.
Ja

a GS-en megoldható, de a Banditnál nem igazán van olyan hogy spirál:-))))) (sajnos )
Akkor sokat fizetsz:-)))))

Nekem a Full Gasba cakk-pakk olyan 19 ha Ők adnak mindent...... NO ebből akkor vedd le amit az olajon nyerek - vagyis semi kedvezmény nélkül lesz olyan 14-15....

No akkor most mi is van? Olyan frankó kedvezményed van? (ez a Benkő mézesmadzagja:-)
Blue!

A km spirált ki kell kötni!