Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejössz a munkahelyemre!
Ennyi pízért inkább megrágom!
"ha bejössz érette!"?

Nem inkább KIJÖSSZ? Lejárt az útlevelem

130 forintért max gyalog érné meg
Én esztet néztem ki:

AL-KO
GS fotel
MEG EZTET ..
1 igazi OFF (bocsi):

Velencefürdőn elkezdtem rendberakni a kertet. A baj csak az, hogy kb 20-25%-a van kinyesve, és már most 2m magas 7m átmérőjű körben van felhalmozva a zöld.

Ezért kénytelen leszek beruházni 1 komposztapritóra. Miután kérdezősködtem kiderült, hogy a legjobb választás az AL-KO kertigépek lennének. 1930 óta foglalkoznak kertigépekkel. És a többihez képest nem is rossz áron.

Van valakinek ötlete, tapasztalata, stb...

EZTET NEKTEK GS 500 R
De van, Csak én nem ennyiért adom!
Na jólvan 2800-ért megkapod,ha éppen vanés, ha bejössz érette!
De szerintem neked közelebb van a XIII. ker :)
Az SL minőség még túl jó is! De télen a 15W már elég sűrű. Nincs tízesben?
Tehát nem.
Ha az az API nekem szólt, akkor nem API, hanem MÁK. De tulajdon képpen az ő gépeiket is én csinálom.
Ja Szamarába tedd a 15W-40 et!
Én is árulom !
API : SL/CF
Szamarába hibátlan!
Sziasztok!
Nekem kéne nem túl soká a Samaramba. Bár oda 10w-set javasolnak.
Nem gyanúsan gazdaságos ár ez? API?
Akkor szomszédok vagyunk!

XIII Váci út 71.

Autóba... ha kell valakinek.
15w-40 Opel olaj 2930,-/4 liter .XIII.Teve u 41. (reklám nélkül-a munkahelyemen)
Jó reggelt!

vaterás gyöngyszem, most kaptam:

"Kedves Rita ! kérem a bánk számlá szám és, szeretnék tudni a postá költség menyibekerűl a cimem: C Ferenc 3246 Mátraderecske, XXX u.53 it legyensziveskedni elkűldeni a szék,előre köszönöm.Űdv.C Ferenc"

wazzeeee

télleg
Gyanítom szintetikus...
"kiderült,hogy a GS-hez nem olyan jó"
Sziasztok!
Blue! Van 4l Castrol 10W-40-es olajam eladó.Ezzel a sok betűvel zavarba tudnak hozni,de a Louis akciós
áruja. 30 euróért vettem,tovább is adom annyiért,mert időközben kiderült,hogy a GS-hez nem olyan jó.
Hét végén megyek Pestre (Győrből),illetve a jövő heti őrségi túrára készülök,hogy végre személyesen
találkozhassak veletek.(Ha érdekel,magammal viszem.)
Lesz egyáltalán a jövő héten túra?
Én is ezért tudtam a GS-sel tanfolyásra járni. Ugyanis, most 35 kW kell minimum az A kategóriához. A típuslapon meg 35,1 kW szerepel.