Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább nem tévedtél el...
Hali! Félszintetikus 10w-40 kellene, eddig Castrol GPS-t használtam.
Mond milyen olaj kell, és mondom, hogy mennyi.!
Innen? A lehető legjobbakat
Innen milyen anyagot lehet leszedni?
Az is van, csak a netről szedegetem le az anyagokat, hátha azokból okosabb leszek, mint a sajátomból! Semmi erőm tanulni...

Majd ha jössz be, hozdd el a kártyaolvasót, lécci. Kösz.
Utánfutóból kell kb 2 méteres. Talán az 1,80-asra is felfér keresztben.
Jééé! Aszittem vizsgaidőszak van, azaz eszement tanulás!

Sziasztok!

Én azért nem mondanám, h annyira kényelmes...
Nekem minden hosszabb úton megfájdul a hátsóm. Viszont nem eszik sokat!
Szép napot mindenkinek.
Gyors kérdés milyen hosszú a GS500-as? (Mekkora utánfutóba férhet be)
Szép Napot, Szejetembanda!

Végre megy az oldal! Nem is bírtam élni nélküle a hétvégén

TÚRADOBOZ MÉG 2 HÉT! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
És ha az ülést emelném + pár centivel?!
A félszinti az olyan se hús, se hal típusú cucc. Jó a régi ásványi helyett is, meg a fullszintetikus igényű is elmegy vele.
Global Paper System rulez!
a yamaha ereggy gyárilag félszintetikust tesz a rettenetébe
Vizhűtéses motorba minek 20-50-es? Az ilyen gép állandó hőmérsékleten dolgozik, teljesen felesleges ez az olaj bele. A léghűtéseseknél már egészen más a szitu.

Kávé, zsír, hagyma van/volt! Ha az oldal nem ba....ik, és el tudom olvasni a beírásod, más s lett volna. Mégegyszer nagyon köszke a látogatást!
Az elő hoszabb uton kifog derülni hogy + szokom vagy méginkább zavaro lessz de azért köszi a tanácsokat!
ahoj mindenki

olaj ügyben javallanám Párkány községet a szlovákise oldalon.. aki kicsit ismertebb arra, az tudja, hogy van ott egy olyan átépített rész, ami korábban parkoló volt mostan már sétálóutca, ahol be lehetett hajtani előtte,ott pedig körforgalom van..
naszóval abban az utcában van egy kis motoros bolt, ott igen kedvező árakon lehet mindenféléket vásárolni.. példának okáért a castrol actevo emlékezetem szerint legutóbb 1.860 ft volt átszámítva..

a másik pedig, szintén Párkányban, egy olaj nagyker, ahhoz szintén tudok, ha kell, elérhetőséget.. de egy célzott túra keretében megmutatom az lelőhelyeket
Volt rá példa, hogy igy mentünk mert haladni kellett és cserélgettük a lábunkat.
Az utasnak mond ,hogy az első lábtartóra rakja a lábát érdekes ha megoldható de kényelmes lenne
Nekem volt egy utasom, ő ült fel elöször és kapásból az első lábtartóra rakta a lábát, azért lebeszéltem, mert hogy az az enyém
Hápi! Régebben beszéltük h tudsz olajat...milyet és mennyiért?
Szia

Időnként ugy probálom megoldani a problémát, hogy a hátsó lábtartóra teszem a lábam és kicsit hátrébcsuszok az ülésen, ez akkor gáz ha valaki ül mögötted.
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Mazsi!

Én 185 cm vagyok. Nem mondom, hogy pont tökéletes nekem, de kényelmetlennek semmi esetre sem mondanám. Hacsak nem vagy 200-210 cm, akkor ne félj tőle, hamar megszokod és nem lesz kényelmetlen.