Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De arra is kell, de ha lesz egy kis időd akkor próbáld ki a következőt:

1. Végy egy vödröt, egy B-30 -as Blokktéglát, egy 5 kg-os kalapácsot, egy seprűt és egy lapátot.
2. Tedd le a vödröt a földre.
3. Próbáld meg beletenni a vödörbe.

Na ugye.

4. Most fogd meg a kalapácsot és zúzd egészen apró kis darabokra.
5. Söpörd össze a törmeléket, és tedd a lapátra. Most szórd bele a vödörbe.

Na ugye.

Tudálékos Teddynek ehhez is van mondanivalója.

Bali!
Amire figyelj, amikor megveszed:
1. mi az a legnagyobb átmérőjű fásszárú, amit aprítani akarsz
2. ami műanyag csapágyazású és késű, azt felejtsd el
2.1. a kések legyenek tengelytől függetlenül élezhetőek, vagy cserélhetőek (később olcsóbb lesz a fenntartás)
3. ha ennyi cucc termelődik, akkor ne gyűjtőst vegyél, mert megőszülsz, hogy állandóan ürítgeted (olyan jó, ami kifújja a masina mellé a matériát)
4. Minél "tökösebb" a motorja, annál pengébb a gép
5. a motor és az aprítótengely között ne szíjas és ne láncos hajtás legyen (a legjobb, ha egybe van építve)
6. minél nehezebb a gép annál jobb (így kicsi az esély, hogy az ág marad egy helyben és a gép eldől)

Nagyjából ez a kritérium.
Az AL-KO egyébként tényleg penge, DE itt az olcsó az silány is. Minden kerti kisgépre igaz ez.

És egy ötlet:
Az aprítéknak 15.000 Ft körül mozog tonnája. Akár ezzel csökkentheted is az árat, ha találsz rá egy kertészt. Így már egyel nagyobb kategóriás gépben is gondolkodhatsz, és akkor biztosan elégedett leszel a vásárral.

Remélem, hogy segítség volt.
Ok. De jó lesz a Bandiba a cucc?
Itten van a szekrényemben.
Gyühetel bármikor.
http://www.vatera.hu/kerti_kom...

Nesztek komposztaprító!
Már szóltam is! Utalok, ha írsz egy számlaszámot privátban, oszt majd valamikor elmegyek érte, vagy elhozod az ERW-re!
Ez ásványi, vagy félszintis ? Ugy ez a jó a léghűtéses Bandiba?
Legelőször is tisztázzunk bizonyos dolgokat! Én is városi gyerek vagyok. És igenis le leszel húzva vele. Ráadásul meg még jól meg is magyarázod magadnak, hogy ez milyen előnyös vétel! A gép nem fos, én ilyet nem mondtam! Csak nem 45ezret ér! Az aprózott cuccot tartalmazó nylonzsákra nem kell a matrica? Csak a 60 cm-esre?
Na,hali!
Sok közöm nincs, de mit-e csinálsz?
(odajárok bizsué')
Ennyi pézé most van! Köll szólól azt viszed!
Várjámáán!
A nagy helyzet az az, hogy tavaly én is akartam venni, csak sajnáltam rá a píízt!
Komposztálót meg összeütöttem deszkábúú!
Államkincstar. Csak ide költözött most a Családtámogatás, meg a lakástámogatás is.

Legközelebb majd szól és akkor nem megy rá az egész napod...
Szinte beszerzési áron kiárusítjuk! 10W-40 4 liter 4.064,-; 5 literes kanna 4.844,-(olajjal együtt,persze )
Nem jókedvemben veszem és nem egyedül. Ha érdekel közös beruházásról van szó. Így már csak 23000.
Ha felaprítanám 60cm-es darabokra, összekötözném és megvenném rá a zöldhulladék matricát 200ft -ért, akkor elmenne a szabimból 2 hét, és kifizetnék egy vagyont a k*rva matricákra.

Tehát rövidebb lennék, az éves szabadságom felével és sztem minima 10000ft-al. Így viszont hozzácsapok, még 13000 -et és ha ez egy rakás f*s is, szerintem kb 6 évig biztos működni fog. Tehát éves szinten maximum 3833 HUF -ért meg van oldva a zöldhulladék kérdése nekem.

Lehúzni meg azt lehet, aki hadja magát. Miért vennék hozzá gyűjtőt. Alárakom a 110l-es nájlonzsákot, oszt jónapot. már készre is van csomizva.

Ez a Mi sorsunk. Csak logikusan, gondolkodunk és cselekszünk. Erre a k..va falusiak, meg le k..váznak minket.
Hápicsávó!

Ennyi pézé kellene nekem is 4 L ActEvo 10W-40! Éppen nem sürgős még....de kellene
Az nem a Nyugdíjfolyósító? Mintha kellett volna odamennem a baba miatt!? Ja, akkor Államkincstár? TB?
Én a pótgumik közé rejtettem, 1986-ban, amikor Bulgáriába mentünk MZ-kkel . Igaz, csak konzrv melegítésre használtuk. Nem tudom ma mit szólnának, ha meglátnák a gázpalackot a hátsó ülésre pókozva! Akkor nem szúrt szemet senkinek
brazil gépsort neki
Há elég régi, lassan műemlék lesz: 11 éves lesz nemsoká. Viszont csak 47e van benne!
Ennyi pízé én összerágom neked! K..va pestiek, állandóan sírnak, közbe meg ilyesmiket vesznek!
Ehhez számolj még hozzá valami 20 köbméteres tartájt is - cca 80ezerért - amibe az aprított cuccot rakod. Ezek a kertészeti dolgok ugyanolyan lehúzásosak, mint a motoros cuccok. Divatba hozták, fizetheted. Ez az aprító is kb 5 ezret ér!
Régi vagy az új?
A régibe hibátlan!
Az újba nem tenném bele.
Rajta vagyok !
Actevo 10W-40 van 2200.- ért
Repsol 15W-50 1400.-ért
De még alkudozom!
VAN
És a kicsi swiftbe?
Sziasztok!
Valakinek van már tapasztalata a Continentál gumival kapcsolatban?
találtál olajat?