Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tibkin hozd at es leszereljuk a motoromrol es azzal biztos atmegy a vizsgan
Na bakter!
Ilyet sem hallottam még, hogy megmérik a moci fékjét... aztakutya.
Ez pipa Tibkin Mester! Sajnálom...
(én elvinném, egy olyan helyre, ahol nem g.ciznek... )
Bár a fék nem árt, ha rendben van. Ha megvan a tárcsa vastagsága, akkor egy felszabályozás is segíthet...
Sziasztok!

Na ez nem az én napom volt! Nem ment át a mocim a műszakin! És miért, mert 51%-ot ingadozik a műszer szerint a hátsó fékem, hullámos a tárcsa... ja, végülis ezzel csináltam a pécsi hátsó fékes mókázást, tényleg tök szar... Mehetek vissza jövő héten, mert amúgy minden más ok volt! Hazafelé be is mentem Suzuki motorkereskedésbe, 25-ért van utángyártott, holnap érdeklődjek... Ja és ott nem akarták elhinni, hogy emiatt volt bukta!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Józanodjál vazze!
Én mint "kisnyugdíjas" pár év múlva, megelégszek mai áron 3-5-e juróval tőled. No tb., No Mj, no Szj, stb.
Addig fejlődjél annyira h szükséged legyen rám (ez az arc :( )

Vasárnapra 30 fokot mondanak!
Budapesttől 30-60km-re kéne vmi termálvizes fürdő!
Esetleg vki egy kis zacskóáztatásra?
VAZZZZZ! 25 ropogós papír?!
Marad az egyel sűrűbb olaj és száranként a 382 ml... esetleg az Erik által javasolt közdarab a feszítéshez (15-25 mm ízlés függvénye).

Húúú, most lefőttem a rugó árától...
Üdv. én bedobtam egy ilyet: link
Aha... Ezt mind nagybetűvel gondoltam. (Bali manója kísért... )
Sziasztok
Mikor terveztek turat mert szivesen csatlakoznek ehez a jo tarsasaghoz.
Mondjuk Én is be vagyok lőve, mert egy évben keresek ennyit, nem egy hónapban!
Hali.Én már csináltam az enyémhez elöször 25 mm volt de az két személlyel sok volt mert kanyarban kigyorsitáskor elemelte az elejét,most 15mm-es van benne ez jó.Megirtam az AKMT fórumra a müszaki részhez.
Sűrűbb olaj,és a rugóelőfeszítést alátétekkel növelni!
Te be vagy lőve Dawn!
Én keresek 5-6e EU-t egy nagyon jó hónapban, akkor hogy fizetnék ennyit? Egyébként egyedül vagyok, nincs alkalmazottam, szétdolgozom az agyam!
Sziasztok

kérdésem a következő

van 1 gs500-asunk (2004) és nagyon puha az első teló tudtok v.mi okosat hogy mit lehetne vele csinálni vagy hogy ki érthet ehez?

a segítséget előre is köszi
Persze! Sőt, már a puskáim is készen vannak, már csak méretre kell szabni és össze kell hajtogatni őket
Mi ez a "rezeda"?
Igen, el voltam tűnve. Tele van a t....m a céggel, meg az állammal. Rossz végén állok a férfi nemi szervnek . De már csak 4 év és megyek Erikhez segédmunkásfelügyelőnek havi 5-6e euróért FEKETÉN! Ja, hogy addig nem érjük el az eurózónát?! Ki hitte volna?! középsőujjas smiley!
Mérges , és ideges vok. A főnökeim szivatnak, Gyurcsán nem fizet. A villanyszámlás csesztet! Kell ennél jobb.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

A múlt héten voltam kint Aradon!
Lehet hogy nincs annyi autópályájuk, de hogy sokkal dinamikusabban fejlődnek, és hamarabb szűnik meg a lei, az biztos. MÁS A MENTALITÁS! Bazze ezek GONDOLKODNAK ÁLLAMI szinten! Mi POLITIZÁLUNK!
sájsze
Győrben azt hittem te vagy ez a felvonuló,de most h egyeztetem a 2 képet,mégsem
jol kivágtad magad h ne legyen off,a gs-hez hasonlitottad
mintha ez lenne az etalon
jah és köszi(bár inkább 400as lesz,de a lényeg u.a.)
Nekem ZZR250-esem volt, idomzatát lebukták róla ugy lett helyreállitva. Én már ugy vettem. Ebből adódóan volt egy pár apróság: telószimering, ütött a felni stb. Mindez nem lett volna nagy gond, de motorikusan lett vele gond, ha bemelegedett fogta magát leállt, valmi elektromos hibája lehetett, de nem tudta senki megcsinálni. Nem csak belpiacos! itthon is árulták 2002-ig, alkatrész van vagy rendelhető, persze lehet hogy 3 hét a sz.hi.
De a tipus, ha jó, akkor nagyon szimpatikus: nagyon jó hangja van a 2 henger- 2 kipufogó, igényes kivitel, még krom dolgok is voltak rajta és nem volt sokkal gyengébb mint a GS-(érzésre)
Jaja, nem hagytuk szóhoz jutni, tudjuk ...
Nem csak szóban nem rossz ...
Piet!
A zzr-ről tudnál pár szót mondani?
...
azér' annál 1 kicsit többet
Raido is tapasztalta, milyen cserfes jányok vtok!
Értjük! szoban jó a helyesírásod
Direkt vót !
De egyébként határozottan jó beszélgetőpartner vagyok, tapasztaltam . Jó velem dumálni