Sajna ez nálam nem működik!
Mivel törzsvásárlónak számítok a Benkőnél, ezért a szervízmunkadíjból 30%, a beépített anyagokból pedig 10% kedvezményt kapok, de csak ha ők adnak mindent. Ha én viszem az olajat és a szűröt, akkor bukom a 30%-os óradíjat, így többet fizetnék!
Nekem a szervíz így cakk pakk 17e, szemben a Darázs itt 23e-t fizetett, mert nem törzsvevő!
Ezt a 17-et tehát kiköhögöm, és más gondom nincs vele!
(ha megrendelem a neten akkor van 1900-ért is, de ugye erre rájön még 1500-2000ft posta.....) vagyis mindjárt 2400-nél vagyok.... ami még mindig jobb, mint a szervizes 3350ft-os ár
Nekem má az is segítség, ha valaki tud jó áron szerezni nekem 4L 10w40 Castrol actevo XTRA-a olajat
Hápi? olaj főnök úr?
Vagy Darázs?
Dazsi - a múltban mondtad hogy van ott nálataok valami olajos....ha tudod kérdez rá légyszives hogy mennyi az annyi? Hiszen itt is lehet 1 tanknyi pénzt sporolni.......
Amugy meg is szivattam magam:-)
Jöttem be melóba és biza nem 4400 van a gépbe hanem 4970....vagyis 5000.......
Igy most 2 vaccila van........
1., ha összejön a kessss akkor 2 héten belül elviszem a vasat
2., bevállalom hogy túllépem, hiszen azért a 2 hét alatt legalább lemegyek vele pár százat, hiszen a sárkány most rászokott a vonatozásra, vagyis Adony-Szabolcs közt járkálok mint a sóbafájdalom...... (20km/út)
Persze ha nem jön össze a mannnnnnika - akkkor meg tök mindegy, hisz szervizre se lenne........
Tényleg kellene valami tőkeinjekciót kitalálni......
Akkor csak kéne szerezni manit félpénzért!
Bízzuk meg Hápit, hogy sok-sok EU-t vegyen nekünk a kamioonosoktól 200-ért és a Húgom beváltja árfolyamon!
Hápi! Ezt veheted fenyegetésnek is!
Nekem is gondom ez:-(
Ha sikerül 2 hét múlva a guriga, akkor marad sacc-kb. 700km......
De ugye a Helpig még van majd 1 hónap, amikoris ugye 1-1 melójárat vagy bolt belejön.....tehát Battonya előtt meg kell nekem is csináltatni a szervízt.........
Igy az ismét egy hétvégi túra összege.........
Ha télleg elakarok menni a Toscanai útra, akkor muszály átesnem előtte a 6000-es szervízen, és még van addig hátra 1600Km.
Még nem tudom hogy oldom meg anyagilag, mert ha eltankolom a pénzem és kifizetem a szervízt, akkor meg lehet hogy nem lesz miből menni.
Már tele van a tököm ezzel a Qrva pénzhiánnyal!
Csináljunk már együtt valamit! Mondjuk pénzt! Nem tudod véletlenül hogy kell?
Szóltam is volna, csak tegnap dógoz volt, este koncert Tatabánya motorral!
Ma Kiskunlacháza, Szigetszentmiklós,Kápmegyer, haza intéznivalók motorral, forma1, Lányomék.
Holnap meg Püsi, de legalább mindennap van motorzás!
Na, akkor ennek a proginak reszeltek! Teljesen abban a hiszemben voltam, hogy lenn lesztek az ünnepekben. Márpedig akkor ki nem hagytam volna az arcotok közeli megnézését!
Nem olyan lényeges, csak egy kis motorzásról lett volna szó. Megyek - vagyis tervben van - egy nagyon kedves família meglátogatása, akik a nagyvárosból jöttek pihizni a hegyekbe. Elkísérhettetek volna.
Mivel törzsvásárlónak számítok a Benkőnél, ezért a szervízmunkadíjból 30%, a beépített anyagokból pedig 10% kedvezményt kapok, de csak ha ők adnak mindent. Ha én viszem az olajat és a szűröt, akkor bukom a 30%-os óradíjat, így többet fizetnék!
Nekem a szervíz így cakk pakk 17e, szemben a Darázs itt 23e-t fizetett, mert nem törzsvevő!
Ezt a 17-et tehát kiköhögöm, és más gondom nincs vele!
(ha megrendelem a neten akkor van 1900-ért is, de ugye erre rájön még 1500-2000ft posta.....) vagyis mindjárt 2400-nél vagyok.... ami még mindig jobb, mint a szervizes 3350ft-os ár
Hápi? olaj főnök úr?
Vagy Darázs?
Dazsi - a múltban mondtad hogy van ott nálataok valami olajos....ha tudod kérdez rá légyszives hogy mennyi az annyi? Hiszen itt is lehet 1 tanknyi pénzt sporolni.......
Amugy meg is szivattam magam:-)
Jöttem be melóba és biza nem 4400 van a gépbe hanem 4970....vagyis 5000.......
Igy most 2 vaccila van........
1., ha összejön a kessss akkor 2 héten belül elviszem a vasat
2., bevállalom hogy túllépem, hiszen azért a 2 hét alatt legalább lemegyek vele pár százat, hiszen a sárkány most rászokott a vonatozásra, vagyis Adony-Szabolcs közt járkálok mint a sóbafájdalom...... (20km/út)
Persze ha nem jön össze a mannnnnnika - akkkor meg tök mindegy, hisz szervizre se lenne........
Tényleg kellene valami tőkeinjekciót kitalálni......
Bízzuk meg Hápit, hogy sok-sok EU-t vegyen nekünk a kamioonosoktól 200-ért és a Húgom beváltja árfolyamon!
Hápi! Ezt veheted fenyegetésnek is!
Nekem is gondom ez:-(
Ha sikerül 2 hét múlva a guriga, akkor marad sacc-kb. 700km......
De ugye a Helpig még van majd 1 hónap, amikoris ugye 1-1 melójárat vagy bolt belejön.....tehát Battonya előtt meg kell nekem is csináltatni a szervízt.........
Igy az ismét egy hétvégi túra összege.........
És 3 évente motorcsere!
Na indulok a körutamra!
Vagy követni a teherautót,hátha leesik 1-2 zsák!
Még nem tudom hogy oldom meg anyagilag, mert ha eltankolom a pénzem és kifizetem a szervízt, akkor meg lehet hogy nem lesz miből menni.
Már tele van a tököm ezzel a Qrva pénzhiánnyal!
Csináljunk már együtt valamit! Mondjuk pénzt! Nem tudod véletlenül hogy kell?
Ma Kiskunlacháza, Szigetszentmiklós,Kápmegyer, haza intéznivalók motorral, forma1, Lányomék.
Holnap meg Püsi, de legalább mindennap van motorzás!
Te ma mész Bogácsra látogatóba?
Lesz Püspöki?
Van mégegy?
Nem szenyázom, csak jókedvem van!
http://motorcucc.extra.hu
Dorina, ez csak a véletlen műve volt.