Minden árat amit leírtál lényegessen olcsobban meg lehet uszni még a jogsikülömbözetet is. Nekem az ilyen piackutatás ,utánjárás az egészben a legszorakoztatobb és nélküle nem is érezném jól magam.
No meg utálok feleslegesen pénzt kidobni, de gondolom más is így van vele, csak sokan nem szeretnek vesződni ilyesmivel
Nem ,nem ! Az egész história az hosszú történet,ezért nem írom le. Röviden annyi,hogy az eladó srácot jól ismerem,kb 4 éve.Elég sok mindent nála vettem még a régi gshez is és a ruhám is nála vásároltam.Szóval nyert már rajtam elég sok lóvét(fog is ) !De én már ha vele "üzletet" kötök ,akkor úgy kezdem ,hogy megkérdem mi az ára,ha nincs feltüntetve a terméken,majd miútán megtudom fontolóra veszem a dolgot és kerekítek ! Nem sokat ,de sok kicsi sokra megy ! Pl: karácsony után vettem egy suzuki cipőt nála és 1000ft kevesebbért hoztam el,mint ami ki volt rá írva. Ez nem sok,de még is majdnem 4 liter benzin,ami majd 100km. Szóval ! Venni szerettem volna a kereskedésben egy használt gst hitelre.2007 okt. lesz 2 éves. Óra szerint 4700 km volt benne körülbelül.Az állapota nem ezt sugalta,de ez nem érdekes.Nekem 25 kw jogsi van és a gép 34kw volt forgalmiztatva.Vagy jogis ,vagy lóvé a srácnak és akkor a motor kisebb teljesítménnyel van forgalmiztattva,de ez nem csekély összeg ,így ez nem is tetszett egyikünknek sem.Ár 1000000 ft. Kérdezem a srácot mit tud a motorról,hát nem nagyon erőltette a dolgot,inkább azt javasolta vegyek egy új gst 2 év garanciával 1198000ft és az újjat akkor én járatom be és tudni fogom az életét . Ez nekem nem tetszett,mert a párommal azt beszéltük meg hogy lehet motor,de csak 1 milláig,meg úgye az átalakítások,amik az új gépen is meglesznek.Én az árakat a 2003-as törött gsmhez "nem rendelt "listából néztem,ahol egy kormány markolattal 29604ft, egy db tükör 12797 ft jobb oldali motor dekni 31799ft. Ha azt számoljuk,hogy a kormányért és a kettő tükörért,már 2005-ben2*12797=25594 + 15000 = 40594 ft el akartak kérni ,akkor a használt gs is az átiratással,ami kb 34.000 ft belekerülne 1074594 ft. + a jogsi,kb. 30.000ft. A hitel beli különbség a két motor közt ami nekem ideális lett volna havi 2000 ft. Azt mondta vegyek újjat ( naná,mert neki ebből több pénze lesz) ingyenbe lesz a motor 25kwra való átírása(ami úgye a teljasítmény adó miatt is fontos).Ekkor elgondolkodtam és nemet mondtam.Kérdi mai a baj.Erre felsoroltam a változtatásaim ,illetve az igényeim. 1: ha szervízre viszem,ott állok a motor mellett,hogy ki,mit,hogyan csinál vele,és valóban megtörténik e a szervíz. 2:kormány,tökör ,dekni diszítés csere,vagy nem veszem meg a gépet ! 3: szervízre én viszem az olajat . Az 1 pontra a válasza: Neked megengedve,(remélem felügyelőségtől ezt nem olvassa senki) de hozzá tette,hogy a váró úgy van kialakítva a szervíznél,hogy üveggel van elválasztva,pont azért (vagy azért is),hogy a tulaj lásson minden műveletett ! A 2 pontra pedig azt válaszolta,hogy elintézzük.Innentől kezdve nem volt kérdés ,hogy újjat veszek.Ja és a párom is egyöntetűen az új gép mellett voksolt! A leszerelt cuccok meg nem érdekelnek,érdekeltek,mert hisz ott lesznek helyette azok,amik sokkal jobban tetszenek,mint a gyári.Persze ,ha ingyen elhozhatom,akkor nem fogom ott hagyni,de különösen küzdeni sem fogok érte,hisz így is nyertem30-40.000 ft.Szervízre pedig csak az 1000km és max a 6000km viszem el.Mivel volt már gsem és hála annak a magasságosnak,a 45.000km alatt,amit 2.5 év alatt hajtottam bele semmi gond nem volt így remélve ezzel sem lesz,ezért szervízmentes lesz a gép (pontosabban itthon lesz szervízelve) és nem hagyok jó pár ezreket a kereskedésbe.Röviden tömören ennyi ! Akinek tetszik -tetszik,akinek nem -nem. Én úgy gondolom nem volt ez olyan rossz üzlet.Biztos nyer rajt én meg bukok,de hol nem buknék !?
És ha van kedve egy ilyenbe betársulni, akkor az AKMT fórumban keresse a HELP topikot...
Idén ha minden igaz akkor baseball sapit viszünk a gyerköcöknek.......aminek az ára a jelenlentkezők közt öszlik el...... tehát minnél több ember jön (vagy csak támogatja a HELPET) annál olcsóbb lesz.....
Ezt Én csak reklámozom, most az oroszlán rész BOBEK-é aki szintén GS500 FAN:-)))
A szavazás jelenlegi állása alapján a cél: BATTONYA...... időpont még nincs
Hát nekem is sok kicsit, de így csak minden 3. hétvége van elb....!Ezt egymás közt cserélgetjük így, szerintünk jobb. Az ország megismeréséhez meg ugye leginkább jó sok pénz kell.
Én foglalkozásaim miatt majdnem az egész országot bejártam, de a Ti vidéketek vhogy kimaradt. Idén tervezek is arra elnézni, majd kiderül, hogy sikerül-e.
Cseréljünk! Én szombat reggel 8-tól hétfő reggel 8-ig nyomom a bútyit egyhúzomban (48 óra).
Imádkozom majd, hogy szar idő legyen , hogy ne fájjon a szívem.
Nyuszi!
Mi ez a sok jel? Ilyen rosszindulatú vagy?
Ha így fel vagy dobódva, akkor biztos valami helyes csajszi lehet! Mesélj!
Óóó, már sütöm is a sütit, a kávé már fő! Vagy már lekéstem?
hihi
Mindenkinek KELLEMES 7végét kívánok!
Üdv főnök!
Megtörtént a csoda!!!!!!!!!!!!!
Tényleg?????? Kapásból egyetértesz velem?
Nekem ezügyben relatíve kevés tapasztalatom van, de hallottam eseteket.
Az enyém: Az általad oly nagyon preferált Poxen még a pénz átadásáig sem várt. Miután megegyeztünk, leraktam az előleget, onnantól már nem voltam "kedves vevő". Előtte fényesre nyalták a se..em, 3 napra ígérték a mocit. Az előleg után már kanyhalóskodtak, dumáltak össze-vissza. Majd 3 hétre vihettem el a gépet. Később rámsóztak egy plexit 15000-ért, ami a Louisban 5 sincs. Akkor még nem vplt NETem. Ez 300 %-os haszon!
Ilyenkor elmélázom, mi lenne, ha ilyen fasziknak egy boltos azt mondaná a 200-as kenyérre: neked 600 Ft.
Hogy állna a gambájuk?
Ezügyben garantáltan helyeselek......
És akkor szerencséd van, ha jó áron számolják a kormányt.
Nekem LSL kormnányom van amit a LOUISban vettem 40 euróért.....idehaza ez kapásból többe kerül....
NO...
Egy muki megborul a garanciális géppel.....
hova visszi? vissza a boltba...........
Igy a baleseti jelentésre beirnak neki (vagy a biztósitónak) egy új kormányt - csak épp ott áll a polcon....
Máris kész........
Ráadásul hogy a gyári gépre rátegyenek egy újat?
Ott kezdődik hogy le kell pontani a csavarokat, kezelőszerveket, a máűsik kormányt megfúrni, mindent visszapakolni.......szóval kapásból rászámolna egy rát vagyis a munkadíjat......
Az arany szabály.....
A KERESKEDŐNEK ADDIG VAGY JÓ HAVER AMIG NEM ADTA ÁT NEKED A KULCSOT......UTÁNA LE VAGY SZ....ARVA..........
SZINTE NEM TUDOK OLYAN EMBERRŐL AKI NEM IGY JÁRT VOLNA..........
Bexi most vitte 1000km-es szervire a mociját (az új M800)
24000ft-ot szedtek le tőle........és csak -CSAK olajat cseréltek bene.........meg meghúztak 3 csavart.........
Szóval bekaphatja az összes..............
De az tény, hogy az 1000-resre ktelező! és Én még a 6000-rst is ajánlom!
12.000-ig meg ha nem történik semmi akkor nem is fog...........
Muki!
Igen, komolyan érdekelne, persze reális áron!
Azért "okoskodom", mert én sem tudom, hogy intézik az ilyen cseréket a kereskedők. Pl mit tesznek a levett kormányoddal? Neked hogy számolják a cserét? Én azt tapasztaltam, hogy a kereskedők nagyon szeretik a pénzt. Tehát el tudok képzelni egy olyan variációt, hogy Te kifizeted a motorral a gyári kormányt , de felszámolják azt is, amit felrakatsz. Aztán mikor elhozod a gépet, eszedben sincs ezzel foglalkozni,és ott marad nekik, amit később eladhatnak másodszor is. Nem biztos,de lehet. A saját érdekedben is kérdezz rá ezekre! Egyébként se dőlj be a kedvességüknek, segítőkészségüknek! Nekik a Te pénzed kell!
Esso ! Bocs,hogy csak most válaszolok,de nem volt lehetőségem elöbb írni. Az utsó képeimet látva a motor még a kereskedésben van,s teljesen gyári állapotban,szóval még a müanyagok is a helyén.Az eladó srác azt mondta,hogy a müanyag,ami téged is érdekel,lehet hogy nem lesz meg jövő hétre és akkor érdemesebb lesz az 1000 szervíznél felrakni.Biztosat ő sem mondott !! így én sem tudom,hogy mikor lesz a csere,arról pedig ,hogy mi lesz a gyárival nem is beszéltünk.Öszintén mondva nem is érdekelt.Számomra az volt a lényeg mihamarabb átlegyen alakítva és motorozhassak kicsit a műtétem elött ! Ha jövő szombaton megyek a motorért,illetve ha elöbb lesz alkalmam bemenni hozzájuk,akkor mindenképpen rákérdezek az árára és informálni foglak,ha komolyan érdekel .
Na mi történt? Na mi??????
Képzelt írt egy Fehérvári leányzó az NLC-ről:-)))))
Eldobom az agyam:-)
Megtörte a néma csendet............
Láttod!
Valaki nem válogatósnak mond, csupán öszintének............he he he:-)
Szóval édesem kapkod magad azzal a kávéval és mézessel ha beakarsz nálam vágódni.-)))))
(természetesen csak poénkodom, nehogy megsértődj)
Az Én szívem 3 darabban van.........
2 a lánykáimnál, egy pedig 498ccm:-)))
No meg utálok feleslegesen pénzt kidobni, de gondolom más is így van vele, csak sokan nem szeretnek vesződni ilyesmivel