Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VAzz:-))))

Visszakerstem............a 930. oldaltól van velünk a megváltó:-))))
Én nem tudom......lehet hogy a jelenlegi idegállapotomra vezethető vissza, de Én csak mosolyogtam a beirásain.....

Bár a legjobb ez volt....

gezahu[23538]

2007. december 21. 15:35

Az én fórumom az olyan lesz, hogy ott csak én pofázok, magammal és ha elegem van magamból mert okosabb vagyok nálam, akkor kib@szom magamat a fórumból.... és várok amíg visszajövök, mert hát okosabb vagyok magamnál és más emillel bejelentkezek ugye az IP-met meg rejtem ugye, ezért nem tudom ki vagyok, aztán rájövök hogy én..... és megint kib@szom magamat és ettől reggeli merevedésem lesz, mert igazságos vagyok magammal szemben....

válasz erre előzmény

Az tény hogy Dzsokinak, nyuszinak ment jópár beszólás...
Vissza lehet keresni......

Velem nem volt gondja Géza bának...... Ő kérdezet (ülés-zár ügy) Én válaszoltam, Ő megköszönte....szóval részemről nincs feléje semmi negatívum - persze ez nem feltétele annak hogy beszélgetnünk kellene:-)
Ha kisebb erővel szeretnél "kapaszkodni"-irányítani, akkor egy túraendúró kifejezetten jó választás lehet még a két személy által jelentett töblettömeggel is. Szélesebb kormány, magasabb súlypont... stb., stb. ...
Hát tényleg nem a legszebb - bocs, de én férfiszemmel nézem - de messze nem a legcsúnyább sem! Viszont ami benne van, az teccik!
Esetleg egy DL650? esSO nagyon megdícsérte, és én hajlandó vagyok hinni neki.
Próbáld meg a típust. 2 személyhez is elegendő lesz a nyomatékod, és a kényelem ég és föld. Dorcsi popsija dícsérte... neki is hiszek...
Vagy maga a megváltó! Őt sem értékelték a saját korában...

Alázat. Tölts kint egy éjszakát a természetben... megtanulod, mi az. Sekélyes, ha az emberekben keresed az alá-fölé valót. Gondolkozz, és gyárts új téziseket... rájössz, hogy nem csak politikailag vagy "üldözött".

Lassan én is érzem, hogy Stassbourgba kellene mennem!
Nééééé' mááááá'! Rájöttem... egy önjelölt prófétával van dolgunk Népek!

Kedves Géza!
Költözz el oda, ahol csak te vagy és a kis családod, ott nem kell együtt élned a modern társadalom gyötrelmeivel. Aztán lehet lázadni, ha az antiszemita aljas mocskos vadállatok felzabálják előled a kaját... olyan hülye vagy, hogy durrantani lehetne veled.

Korlátolt, és egysíkú... igazi birkának való.

Ránts rá a répára Api, hátha rájössz, mitől döglik a légy!

Rátapintottál....
A másodosztályú intézményben szerzett érettségi a hendikepem....

Most már tényleg azt mondom, "menj haza dili"! Boldogítsd a családodat magaddal......!
Minden együttérzésem az övék....
Ok OK.....nekem tényleg nem kell magyarázkodnod, csak érdekesnek tartottam......
Az Én sárkányom, meg épp a Gs-t nem favorizálta - a bandikát meg szinte le se tudom lassan vakarni a kis seggéről:-))))

Ma is átmentem érte Pszabolcsa, majd nem az volt a duma hogy irány haza - hanem hogy menjünk el erre-arra....... azt közöltem vele hogy biza nem:-))))))

De mivel ismerem a Gs-t.......és lassan a badikát is......hát egy RF után a GS tényleg nem egy jó választás.....persze ezt nem nekem kell eldöntenem......de 2 személlyel ténylegesen nem (szerintem)
Még ha egy Husángot, bandikát eltudnék cserealapnak képzelni, hiszen a nyomaték, sebesség, gyorsulás és a kényelem is meglenne, NO ÉS AZ ÜLÉSTARTÁS......
De már lehet hogy egy kormánycsere is segítene.......csutkakormány levesz - túrakormány felrak......
Szép jó reggelt cejetembanda!

Látom még mindig a tegnapi szinten mozog a társalgás... nem lehet átlépni azokon a hozzászólásokon, amire sem időt, sem szót nem kéne többet pazarolni? elvan a gyerek, ha játszik, még ha ilyen szegényes a fantáziája, hogy csak valahol hallott szavakat tesz egymás mögé. (hányósszmájli)

kacsinka: engem érdekel a bukócsöved! eladod nekem?
Na visszasűlyedhettek, dagonyázhattok tovább, élhetitek az illúzióitokat, hogy a langyos fos örökké tart és nem hűl ki...
Kis hazánkban jelenleg politikai üldözött vagyok, a tehetelen fasz rendőrség, amikor éppen nem békésen szotyizik a téren, miközben a műszaki nélküli autókkal jogsi nélkül furikáznak a kancigányok előttük, az ilyen fórumokat nézegeti. Plusz vannak a harcos önjelölt antifasiszták, akik egy másodosztályú intézményben szerzett érettségivel feljogosultnak érzik magukat, hogy horizontálisan és vertikálisan is tettleges kritikával illesék fejtegetéseimet.
Ne értsed félre, nincs illuzióm, magamnak írok... ez van...
Itt volt a lehetőséged, és bebizonyítottad, hogy nem. Lila fingot nem veszel abból amit mondok, hacsak nem a saját szinteden, hogy íme megint egy gonosz antiszemita.
Add neki ennek a majomnak! Lássa, kivel van dolga....
Ja van eladó bukócsövem! 140.000.-
Érdekel valakit?
Drága Anonimus!
Ha lehetőséget adnál rá én bebizonyítanám neked, hogy fölötted állok!
De. Miután egy gyáva senki vagy ezért úgy érzem, hogy erre semmi szükség nincsen!

Van egy gyaloksági akna az van ráírva, hogy: ARCAL AZ ELLENSÉG FELÉ!

Egyébbként eddig itt (illetve SZEMÉLYES! találkozásaink során )nem hangzott el egyszer sem semmiféle szemét zsidó, cigány, néger, meleg, sárvérű, mugli stb.stb..

De te csak mond meg az igazat.
énisénis... szervezzünk kollektív gurulást Gézabarátunkhoz
így legalább ő is eléri célját

1. Dzsoki
2. Goliat
Az emberi személyiség saját természeténél fogva lázadó, sokkal nehezebb magát alázatra kényszeríteni az embernek mint lázadásra, vagy engedelmességre mint ellenszegülésre. Én az igazi erejét az embernek az engedelmességben az alázatban látom, de csak a nálam különbnek engedelmesekedek, csak az előtt alázkodok meg, aki bebizonyítja hogya falkában fölöttem áll...
Géza!
Felajánlom neked a személyes találkozás lehetőségét!
Nem gondoltam időt, energiát pazarolni egy baromra, de te olyan szinten vagy idióta, hogy élőben is látni kéne.
Feltételezem azért, ha már neved és címed sincs, a találkozó elől is elzárkózol.
Mindesnestre, állok rendelkezésedre.

Amúgy jó reggelt Mindenkinek!
Nehogy azt hidd, hogy a fórumok szabadok. Igazából honunk igazi Tamás Gáspár Miklós és SZDSZ értelmű "szabadságával", akkor szembesülsz, amikor írogatsz a fórumokra. Hidd el kipróbáltam. Nem voltam antiszemita, beszélgetni akartam. Próbáld ki te is: jelentkezz be az indexbe és oldalakon keresztül gyalázzad az arabokat, még kontrázni is fognak a bibserákok. Próbáld meg finoman felhozni a világ jogilag legrasszistább államának Izraelnek a bevándorláspolitikáját, hogy miért fasiztáz itt engem ajvékolva a Verebes Pita bácsi, amikor Izrael államjogilag tesz különbséget emberek között faji, vallási alapon. Tíz percig nem marad fönn a hozzászólásod.. ez a magyar szabadság... a zsidó kettősmérce...
Van eladó bukócsöved?
Gézának!

Héber H.
Mégmégmég, nehogy feladd! Remélem ez a legnagyobb örömöd az életben, hogy eme fórumon látogatásodat teszed, és szórakoztatsz minket! Mindig örömmel tölt el, hogy erre cseszed el a "drága" idődet! mégmég... hidd el, te fogod előbb feladni... Bár valószínűleg nincsen jobb dolgod, úgyhogy irogass nyugodtan, megtiltani nem lehet, ez egy nyílvános fórum. De ha majd pár év múlva megkérdezed mi értelme ennek az egésznek, ne lepődj meg, ha ezt majd csak magaddal tudod megbeszélni.

De ha gondolod elmondom a véleményemet... elballaghatnál egy másik fórumra is, még felállnod sem kell érte ha netán ez nehezdere esne... igaz még moccra se kell ülnöd...

szóval írogassá nyugodtan, én örömmel fogom átugrani a hozzászólásaidat!

Hápi, a képet és a nevet ne hiányold, igaz hogy már elszedte, de hidd el, nem veszítettél vele sokat...
Ebből következik, hogy az antiszemitizmus egy manifesztált tudattalan érzelem, amely a személyiség felemelkedése ellen munkálkodó erők elleni helyes ellenszenv eltorzult formája. Mondjuk ettől még útálom a zsidókat, de legalább tudom miért :)
Az antiszemitizmus létezik, mégpedig keményen. Az EU polgárainak 52%-a ellenszenvvel viseletetik a zsidók iránt, Magyarországon ez valamivel több.
Az antiszemitizmus archaikus pszichikai jelenség (minden kultúra szerves része lett amivel a zsidóság kapcsolatba került), minden gyűlölet gyökere a saját magunk gyűlölése, aki antiszemita az gyűlöli magában a zsidót, aki a cigányt útálja az a benne lakó cigányt (a következmények nélküli cselekedést a féktelenséget), aki a nőket nézi le az a benne lévő női "ént" tagadja meg. Teljesen egészséges és kívánatos.
Az európai antiszemitizmus sajátos, és mélyebben gyökerezik, mint gondolnánk. Az európai kultúra (kollektív tudat) indoárja gyökerű, ami a görög a viking a germán de a magyar őstörténetekben is nyomon követhető, ahol a hősök méltókká váltak az istenekhez a TETTEIK által, azaz az árja gondolkodásban az ember SAJÁT MAGÁT váltja meg. A sémita gondolkodás (zsidó, keresztény, iszlám) ettől gyökeresen eltér az isten, jehova, allah stb.. mindent megbocsájt (vagy nem), gyakorlatilag nem rajtad múlik, hogy mivé válsz, hanem egy külső személyiség a saját kénye-kedve szerint alakítja a sorsodat. Ez a "szellemiség" (a sémitizmus) a személyiség tehetetlenségének irányába dolgozik (lásd fogyasztói társadalom, habzsidőzsi, individualizmus), míg az indoárja a személyiség felelmelkedése irányába.
Ilyen értelemben antiszemita vagyok, gyűlölöm az énem sémita oldalát amely a saját megváltását (felemelkedését, felébredését, tudásra jutását stb..) vagy leszarja, vagy külső tényezőkre bízza és örömmel csatlakozna a társadalom habzsidőzsi oldalához és olvana fel a hedonista meleg húgyban.