Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.:
2.:én is akarok motorozni(csak nem bírok), úh már 3an vagyunk
3.:ne az ablakot lesd, hanem a feladatodat csinázd, mert Ha megbukol, egész nyáron szobafogságba leszesz!
Óóóóó, egy ilyen feladatra nem is lehet nemet mondani, hogy motorozás! Együtt Pöfigöltök haza? Az szép lesz, majd engedd őt előre, mert érdekesen fogtok kinézni, ha ő lesz az utas, Te meg vezetel
Már kész is vagyok, innen-onnan összevagdaltam a Milói Vénuszt, ha meg nem tetszik, kenje a hajára a tanár úr kérem
Már csak az Ipoly eurorégióról kéne némi anyagot összeszedegetnem, de mosz valahogy nincssemmi erőm, inkább ülök kint az ablakban, és bambulom a mocikat
Neeem, mámma nem, a pénteki sem volt betervezve, eccercsak jött a telefon, hogy 1 óra múlva megyünk motorozni. Hát én ezzel mégis mit tudok csinálni, tiltakozni tuti nem fogok .
Fél kilencig vagyok itten, oszt valahol a városban összeszedem embert, Pöfigölés haza, ott megkapja a gixerjét .
Ennyi bizonyos a mából.
Juuuj, ezek a beadandók a leghülyébb dolgok, annyira utáltam szöszölni velük . Kitartás !
Szijja Cicek!

Akkor nincs más hátra, mint sajnálni magunkat erőteljesen
Meddig van dógoz ebben a szép időben? Ma is mész Leányfalura? Nekem annyira mehetnékem van, de meg kell írnom 2 beadandót a hétre...
Szijja mindenki !
Gép elé kerültem... dolgozom pont ma . Motorozni akaroook !
Doooorcsi, nem vagy egyedül, mint látod .
Szép napot!

Remélem, aki tud, motorozik ma! Énisakaroook! Minden másodpercben a moccokat hallom elhúzni itt a Váci úton, és a sírógörcs kap el, hogy én nem mehetek, mert sok köcsög ZHm lesz a héten...
Szóval tessék helyettem is motorozni, de természetesen nagyon óvatosan, vigyázzatok magatokra!
Pont elég
Én egyszer...
De az örömódát csak el tuttad játszani!
És leitta magát meggyborral, aztán a fűben fetrengett...
Tökéletesen mindegy!
Ha az osztrák zsandárok kiszimatolják a zarándoklatot, akkor hamar megszűnik a tömeg!
Ott is "ezer" egy bírság, csak Euróban...
Ezt jól "nem mondtad " meg, a térkép szerint el se lehet téveszteni mert csak egy ut van ott
Az az ing nem matyó mintás, csak leette magát halászlével!

Bajusz nélkül...

Komoly volt, és tisztán szólt! De majdnem elkapott a röhögés közben...
Hali!
No, azt én meg nem mondom neked, hogy milyen volt az az IRC gumi. Nem emlékszik az eszem.
Mivel nem ismerem a márkát (nem vagyok tapasztalat birtokában), így több véleményt nem tudok róla mondani. Azonban nagy valószínűséggel itt is érvényes az ár-minőség összefüggés. Persze egy jó akció, az mindig kedvelem dolog. Meg kellene kutatni, hogy mennyi volt a gumi eredeti ára...
Aztán, ha ez mellett döntesz, kéretik tapasztalást beírni.
Én sok mindenen megpróbálok spórolni (shalom ), de véleményem szerint a gumin nem szabad!
Hiába motorozól kva jól, ha szar a gumid baszhatod! Minden amit csinálsz a gumi viszi az útra! ! !
mUFF Én is bölcs voltam!

Teddy!
Hogy sikerült a hangolás?
Az én véleményem igen szubijektív, de nagyon meg vagyok vele elégedve!Tapad mint állat- viszont 12-13 ezrenként cserélni kell a hátsót ( Legalábbis nekem ) az első plussz 1-2 ezer!
Na jó én a gyári Bridgestone-t is le kellet, hogy dobjam 12 ezer után mind a kettőt!
Hali !

Ausztria, valahol Rohonc és Léka között, és valóban olyan mint ha versenypálya lenne.
Amint látod éppen "fülön" fordulok, ami nem idegen számomra.

Srácok akikkel motorozok az ország minden, de tényleg minden részéről jönnek, a fénykép készültekor, ha jól emlékszem talán 20 motor volt, amik között az enyém volt a legkisebb - de nem a leglassabb.

Az osztrák nevüket nem tudom a településeknek, de Szombathelytől kb. negyed óra - határátlépéssel együtt, és csak azért nem hirdetem hogy van ilyen hely, mert nem szeretném ha megnőne a forgalom ezen a helyen.

Ja a Mátra meg a Pilis elbújhat melette. Nincs olaj locsolás, meg kátyú hegyek. Kb. mint a h.ring az aszfalt simasága, és nincs 300m kanyar nélkül.

P.
Teddy!

A gyári Bridgesonnal meg voltam elégedve, most 24.700 Km. van a moccosban és elöl még a gyári van, ami már erősen cserére szorul. A hátsó cserélve lett Conti Twist SM-re 21.000 km. nél , de nem jött be, a gyárihoz képest kemény és csúszik.

Az lenne a kérdés, hogy a konkrétan RX-1 es gumi volt-e az ETZ-den, vagy más típus. Szal azért érdekelne, ezt a típus mert jó áron lehetne kapni.

Első 14k hátsó 17k.

Gyárit Bridgestont 28k és 25k ért kapnám egyébként, ami ugye ölég nagy különbség. És itt a dilemma az ár és érték között. Na ebben kéne a segítség.

Péter

ps: Ja egyébként az eredeti IRC japán.
Akkor ma meglesz a csöppség?
"népi magfigyelés" Beugrott a kép, ahogy Medve koma matyómintás ingben, nagybajusszal ül a sámlin a kertben, s előzőleg batyuból szétszórt vetőmagjainak sorsát figyelgeti. Néha húz egyet a butykosból, megpödri a bajuszát, és mélyreható beszélgetéseket folytat a Mindenhatóval..

Hehe, Medve, tényleg le kellene lassulnod, szerintem ezt élveznéd

Szép vasárnapot mindenkinek!
Látod Teddy én már reggel 9-kor elvetettem az általad kevés hatékonysággal megvalósitott kertimunkát Persze könnyű volt nekem mert akkor itt már esett az eső
Köszönöm!

Olyan könnyen azért nem szabadultok tőlem!