Blue wazzzzz!
Nem is aszondtad, hogy márkanév lettél! Csak nem ebből a jogdíjból szépül a kecó?!
Ma reggel lettem figyelmes, amikor álmos szemekkel megtettem az egészségügyi sétám az "olvasóban"...
Ő motorozgatott....... Én meg siettem.....
Nyomtam egy lazát a 7-esn lévő Castrol kutig (elfogyot a láncspay....ott lehet kapni akár vasárnap is)
Utánba meg a terv a Dunaújvárosi OBI volt - de inkább mentem egy lazát Fehérvárra.....és ott Baumaxoztam egyet....majd irány haza......
Tempós ki 90km volt ez a kör.....ISZONYAT jól esett.......de nekem most az az orgazmus hogy szépeeül a kécó:-))))))
csak tegnap a konténer ma meg a pipere leszivott.....
DE!
Ilyen szép, tiszta 8 éve nem volt a kert:-))))
És mára terasz fele is le van festve......3L festék ment el.......Én kis naiv.......
Kell még vagy 10L:-(((
Mi volt ez a biibiiibíííí-est itt kéremszépen? Nem csodálom, hogy Cicc bele sem tudott szólni!
Jólenne, ha kitalálnátok Keresztapu és rendesApu, hogy mi lesz a hétvégén, mert kell valami, ami éltessen szombatig, annyira nagyon semmi erőm ehhez a héthez, mert nagyon durva lesz Kérek mindenkit, hogy sokatsokat gondoljon Dooorcsira, hátha úgy egyszerűbb lesz minden
Fiú lesz! A bátyámat irigyeltem kiskoromban, mert róla is van egy fénykép, amikor az oldalkocsiban viszik haza a kórházból! Viszont ő "antimotoros" lett. Néhány próbálkozás után a közös Simson Schwalbe nyergében - általában utassal ,egykeréken közlekedve - végleg elvette a kedvét a dologtól!
Blue wazzzzz!
Nem is aszondtad, hogy márkanév lettél!
Ma reggel lettem figyelmes, amikor álmos szemekkel megtettem az egészségügyi sétám az "olvasóban"...
Oszt jónapot Ideseim!
Ő utassal volt - Én nem
Ő motorozgatott....... Én meg siettem.....
Nyomtam egy lazát a 7-esn lévő Castrol kutig (elfogyot a láncspay....ott lehet kapni akár vasárnap is)
Utánba meg a terv a Dunaújvárosi OBI volt - de inkább mentem egy lazát Fehérvárra.....és ott Baumaxoztam egyet....majd irány haza......
Tempós ki 90km volt ez a kör.....ISZONYAT jól esett.......de nekem most az az orgazmus hogy szépeeül a kécó:-))))))
XXXI partyra talán kész lesz:-)
csak tegnap a konténer ma meg a pipere leszivott.....
DE!
Ilyen szép, tiszta 8 éve nem volt a kert:-))))
És mára terasz fele is le van festve......3L festék ment el.......Én kis naiv.......
Kell még vagy 10L:-(((
Mi volt ez a biibiiibíííí-est itt kéremszépen?
Jólenne, ha kitalálnátok Keresztapu és rendesApu, hogy mi lesz a hétvégén, mert kell valami, ami éltessen szombatig, annyira nagyon semmi erőm ehhez a héthez, mert nagyon durva lesz
Álmodjatok motorokkal!
http://www.hirado.hu/cikk.php?...
Vigyázat !
http://www.hirado.hu/cikk.php?...
Szassz Főni!
Azt hittem már belekötöttél a habarcsba.
Én is találkozgatok Baján 2 GS 500-zal, de még nem volt alkalom komázni... no, majd egyszer utánuk eredek.
Apa meg kullog utána a GS pacival! Igazi szép vasárnap!
Engem is abban vittek haza a szüleim!
Tényleg, és mi lesz lány, vagy gyerök!?
amúgy mizujs Cicc?
30-as cross csízmát keresek bíbíííííí!
Segítsetek bíbííííííííííííí!
Asse tuod, miről van szó!
Ilyen occsón nem adom magam!