Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi a p. van drágáim! Hol vagyoltok tik?
Jó reggelt Népek!

Blue wazzzzz!
Nem is aszondtad, hogy márkanév lettél! Csak nem ebből a jogdíjból szépül a kecó?!
Ma reggel lettem figyelmes, amikor álmos szemekkel megtettem az egészségügyi sétám az "olvasóban"...

Oszt jónapot Ideseim!
Na végre.... Ha lapostetün vagyok, akkor ez az új név...szóval nem meglepődni
Meló után nem hagytam ki egy kis kitérüt.

amugy......

Ő utassal volt - Én nem

Ő motorozgatott....... Én meg siettem.....
Nyomtam egy lazát a 7-esn lévő Castrol kutig (elfogyot a láncspay....ott lehet kapni akár vasárnap is)
Utánba meg a terv a Dunaújvárosi OBI volt - de inkább mentem egy lazát Fehérvárra.....és ott Baumaxoztam egyet....majd irány haza......
Tempós ki 90km volt ez a kör.....ISZONYAT jól esett.......de nekem most az az orgazmus hogy szépeeül a kécó:-))))))

XXXI partyra talán kész lesz:-)
ááááááá

csak tegnap a konténer ma meg a pipere leszivott.....

DE!
Ilyen szép, tiszta 8 éve nem volt a kert:-))))
És mára terasz fele is le van festve......3L festék ment el.......Én kis naiv.......
Kell még vagy 10L:-(((
Szép estét!

Mi volt ez a biibiiibíííí-est itt kéremszépen? Nem csodálom, hogy Cicc bele sem tudott szólni!

Jólenne, ha kitalálnátok Keresztapu és rendesApu, hogy mi lesz a hétvégén, mert kell valami, ami éltessen szombatig, annyira nagyon semmi erőm ehhez a héthez, mert nagyon durva lesz Kérek mindenkit, hogy sokatsokat gondoljon Dooorcsira, hátha úgy egyszerűbb lesz minden

Álmodjatok motorokkal!
Ezen a héten már a 4. ha jól számoltam!
Megelőzni, miiiii?! Könnyű a kisebbet!

Szassz Főni!
Azt hittem már belekötöttél a habarcsba.

Én is találkozgatok Baján 2 GS 500-zal, de még nem volt alkalom komázni... no, majd egyszer utánuk eredek.
Vazz! De jó fej a kis Raptor!
Apa meg kullog utána a GS pacival! Igazi szép vasárnap!
Fiú lesz! A bátyámat irigyeltem kiskoromban, mert róla is van egy fénykép, amikor az oldalkocsiban viszik haza a kórházból! Viszont ő "antimotoros" lett. Néhány próbálkozás után a közös Simson Schwalbe nyergében - általában utassal ,egykeréken közlekedve - végleg elvette a kedvét a dologtól!
Lemaradtál fater! !
Mi is motoroztunk ma!
Már csak egy oldalkocsi kell és motoroztathatod haza a gyereket!
Engem is abban vittek haza a szüleim!
Tényleg, és mi lesz lány, vagy gyerök!?
Nem lett meg! Max egy hét! Most már csak azon izgulok, hogy a GS-em lesz meg előbb, vagy a babám?! Lehet nálam boldogabb ember?(Meg izgulósabb?)
akkor alkalmazd a módszerem és kommunikálj mondjuk mutogatással
amúgy mizujs Cicc? mikor motorozunk?
Ehhez nem tudok asszem hozzászólni ...
Leszarom bibííííííí!
30-as cross csízmát keresek bíbíííííí!
Segítsetek bíbííííííííííííí!
Az én apukám akkor is erősebb! bi-bi-bííííí
Akkor se tudod, bibibííííííííííí!
Komplex! Mostanában egy kicsit morozusabb vagy a kelleténél!
Alkesz tesó!
Asse tuod, miről van szó!
Nem enyhüjülök!
Ilyen occsón nem adom magam!