Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szíp!
B.SZ.N.P.-t ( ez jó, most találtam ki! )
Ez igen, gratulálok hozzá!
Bár kicsit a számok értékét én megmásítanám, ha lehetne. Mondjuk a 4-est 2-esre. Természetesen az én nemlétező tortámról és számaimról beszélek!
Ezt kaptam szülinapra és e GPS-t!
Meg egy meg nem kapott gólunk!
Na jó nem gonoszkodok! Nagyon örülök ennek! Azért arra kiváncsi vagyok, hogy a vb-n mit fogunk kapni az Oroszoktól vagy a Csehektől ( juuuuuuujjjjj )
néha nekünk is lehet egy kis szerencsénk...
Én nem tudom, hogy hogyan, de jó hír!
ezt érdekesebb hír követte:a szőkék pártot akarnak alapítani,vezetőnek dávid i.-t kérik fel...
és a nyilatkozat:"bla bla az ész a fontos bla bla" ennyit jegyeztem meg.persze a 2 közötti összefüggést nem látom(szőke-ész)
nah jo ez rossz vicc,ugy érzem kapok a fejemre
nekem sose volt még ilyen jó... talán csak amikor megkérdezték, hogy "ti keresitek az Adonyiakat?" és én kibökhettem egy teljes "Ja"-t... annyit azóta sem beszéltem

Lépdeljünk már túl a " Géza" ügyön. PLÍÍÍÍZ !
A Magyar Jégkorong 70 év uán újra az "A" csoportban Ez a lényeg!
Az egy dolog, hogy hogyan, de ott vagyunk!
Ha neked jó, hogy egy felé sorolod magad vele...
és azóta megalakult a nemszeretem banda... Gézával és velem...
De kicsit durva tréfa Én nem hiszem, hogy lenne erőm ilyen sebességgel futni a karommal
Babám ez tréfa!
Sikíts a monitorral szemben!
Naa, nem ér kiröhögni . Nem, asszem most puhány leszek inkább . Vagy eltakarom a szemem ...
Cicc Legyél kemény!
Nem merem végignézniiiiii !
Ez aljas volt...
Semmi politika! Csak a zzzeneeeeeeeee...
HÁLÓ! ! !
Mi a megmeredt szélső jobbos, balos kialakulóban lévő megahétszentségit van itten kéremszépen?

Tündéreim szidni lehet egymást, de a politikát, rasszizmust kérlek szépen benneteket ITT NE!

Köszi.

A fő irányvonal legyen a SEX! Egy kicsit eltérhetünk a zene felé. ( finomhangolás Mac! )
a szó amit keresel a jobbra, mindig csak jobbra.
Nekem elég, ha csak egyvalaki tudja

Maci!
chopper-gs? (bár lehet cruiser is, ki kéne elemzeni pontosan, de hányingerem van amikor a sok paraszt lechopperezi a cruisereket is.. böáá )